- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ben de olumsuz bisey yazmak istemedigim icin boyle ütopik bi cümle kurmayi tercih ettim bu kisiyi bulamadiysak evlilik=mutsuzlukBen nedense, kendim adına konusayim bu kişinin karsima çıkmayacağını dusunuyorum, aslında istemiyorum oyle düşünmek de olumsuza itiyorum hep nedense.
Mutlu olmak için evllik şart mı.evet her evli mutlu değil ama bekarlarda ayrı sıkıntıda.
Cevremdekiler evlenince yol katettiler gibi geliyor.sanki ben yerimde saymışım.Bugün kuzenimin 2.ye hamile olduğunu öğrendim.ve tüm arkadaşlarım evli.Cok mutlular,iyki diyorlar.Bana bakıp şükrediyolar.Aman yuva kur da herkesin hatası olur diyorlar.Evet bir acıdan doğru.Ne bileyim hayatım yarım kalmış gibi hissediyorum.Elinden tuttğum bir coçuğum yok.herkesin kucağında yanında evladı.Cok pis özeniyorum gercekten.
28 yaşındayım. Düşüncelerdeyim üzülüyorum ağlıyorum . Bu yaşlarda normal mi düşünüyorum cok mu kafama takıyorum
Üzgünüm cok ..eşya almaya özeniyorum, oda takımlarına özeniyorum..ne bileyim işte öyle
çocukluğumda 7 kız grubu ıdık,ben hariç hepsi evleneyım,çocuğum olsun deyıp,türlü entrıkalarla sevdıklerı ıle evlendı
1 nolu arkadaşım:eli,iki çocuğu var,piskolojık tedavı görüyor,eşi onunla yatmıyor,eski sevdiği kadınlar goroşuyor,benı boşa dıye yalvarıyor
2 nolu arkadşaım:çocuğu yok,sorumsuz bır kocayı ,çalışmayan bır kocayı 10 yıl baktı,enson boşandı 8 ay oldu.
3 nolu arkadaşım:bir çocuğu ile boşandı,adamı hiç sevmedi,öpüşmedi bile,parası için aldı,ikinci evliliği yaptı,o dahada berbat çıktı,bir yıl sonra onuda boşadı
4 nolu arkadaşım:ıkı çocuğu var,eşini hiç sevmedi,adam dışarı gıt dedi,ve adam çok mucadele etti,ama en son dışarı gıttı.
uzayıp gıdıyor
7 nolu ben:hiç evlenmedım,çok şükür,
yok kızzz onlarda mutlu değil,uzatmak ıstemedım konuyu,işyerındeyım :)7 kız 4 ü mutsuz 1 ne mutlu ne mutsuz geriye kalan 2si mutlu :)
yok kızzz onlarda mutlu değil,uzatmak ıstemedım konuyu,işyerındeyım :)
Dogru kisiyi bul evlen.. O ozendigin seylerin hepsi olur zaten..
:)amin,aslında hepsi 20 nin başında evlendi,ve bana endulus sen hiçbir zaman evlenemezsın derlerdi,stratejı,ve oyun bılmezmışım,erkeklerı nıkah masasına oturtamazmışım,hepsi çok severek uzun zaman çıkarak evlendı,en uzun 5 yıl konuşan var içlerınde,sonuç,çok mutsuzlar,bende doğru demişin,ne mutlu ne mutsuz,ama öle olmadığım için çok mutluhadi yaa durum vahim o zamann :) Allah bize hayırlısını nasip etsin ne diyeyimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?