Evlilik şart mı

şuan teksin, kimseye hesap vermiyorsun.. özgürsün rahatsın belkide..
sırf olsun diye yaparsan karşı tarafın ihtiyaçları için evlenirsin.. bunu da kendine laik görme...

Ya bende mi gariplik :)
Kocamin manyak tripleri olsa da iyi bir adam...
ama icimde bir yerde bekar olmak icin neler vermezdim :)

Bilmiyorum...bekarken cok daha zor bir hayatim olmasina ragmen ozlemiyor da degilim...:)

Ben nedense, kendim adına konusayim bu kişinin karsima çıkmayacağını dusunuyorum, aslında istemiyorum oyle düşünmek de olumsuza itiyorum hep nedense.
Ben de olumsuz bisey yazmak istemedigim icin boyle ütopik bi cümle kurmayi tercih ettim bu kisiyi bulamadiysak evlilik=mutsuzluk

ilk evlendiğimde çok zorluk çektim. eşimin ailesi.. yeni bir eve alışmak.. kendi ailemden kopmak.. kimse de anlamadı eşim dahil. ama yine de iyi ki evlenmişim diyorum. onsuz belki hayatım daha kolay olacaktı ama yalnızlık Allah'a mahsus. senin de kısmetin çıkar eminim, etrafına bakıp fırsatları değerlendir ben de çok geç yaşta evlendim senin yaşın geç de değil daha..

aslında evliliğe özeniyorsun ama bunu kendine itiraf edemiyorsun....

28 yaş evlilik için geç bir yaş değil.
Önemli olan sizi hak edecek birini bulmak.
Kafanıza takmayın, kısmet bu işler.

Doğru kişi olursa neden olmasın kı
Allahıma bınce kez şükürler olsun ben evliliğimden memnunum
İnşallah senınde karşına öyle birisi çıkar.

Sakın böyle düşünme, hele ki bu düşünce ile karşına çıkan ilk insana da kanma. Ben zamanında yaptım hatayı, iki kelimeye kandım nişanlandım hayatımın kazığını yedim. Allah'tan evlenmeden dönebildim, ve 34 yaşında evlendim. Pişman mıyım asla. 1 tane de kızım var şimdi 1 yaşında, hayatımı yaşadım, çalıştım paramı kazandım,Gezdim , eğlendim.Şimdi çocuğuma anlatacağım bir dolu gençlik hikayem var. Hiç ummadığım bir anda çıktı eşim karşıma, ne kadar mutlu bir yuvamda olsa, evlilik büyük sorumluluk. Acele etme, emin ol merak edilecek birşey yok. :)

sevdiğin ve seni seven, anlayışlı, yumuşak huylu, maddi sıkıntısı olmayan, ailesi geçinilecek türden insanlarsa tabiki evlilik çok güzel bir şey
tabi ki tek taraflı değil sende de bu özellikler olacak.

Canım, hayatın tadını çıkar.. Bak benim kuzen 31 yaşında evlendi. Sevgilisi onu aldatıyordu, üzüyordu ama onda rağmen yaşından dolayı evlenmek istedi. Şimdi Allah bağışlasın çok tatlı bir kızı var ama, evliliğin sonunu görmüyorum ben demeye başladı daha 1,5 senelik evli olduğu halde.. O yüzden hiç acele etme. İlla ki karşına birileri çıkacak, ama emin olmadan sırf yaşım geçiyor diye düşünerek evlenme. Eski iş yerimden bir arkadaşım da 32 yaşında evlendi ama Allah bozmasın çok mutlu ve eşi el üstünde tutuyor. Her zaman hayırlısını iste Allah'tan.

çocukluğumda 7 kız grubu ıdık,ben hariç hepsi evleneyım,çocuğum olsun deyıp,türlü entrıkalarla sevdıklerı ıle evlendı
1 nolu arkadaşım:eli,iki çocuğu var,piskolojık tedavı görüyor,eşi onunla yatmıyor,eski sevdiği kadınlar goroşuyor,benı boşa dıye yalvarıyor

2 nolu arkadşaım:çocuğu yok,sorumsuz bır kocayı ,çalışmayan bır kocayı 10 yıl baktı,enson boşandı 8 ay oldu.

3 nolu arkadaşım:bir çocuğu ile boşandı,adamı hiç sevmedi,öpüşmedi bile,parası için aldı,ikinci evliliği yaptı,o dahada berbat çıktı,bir yıl sonra onuda boşadı

4 nolu arkadaşım:ıkı çocuğu var,eşini hiç sevmedi,adam dışarı gıt dedi,ve adam çok mucadele etti,ama en son dışarı gıttı.
uzayıp gıdıyor

7 nolu ben:hiç evlenmedım,çok şükür,

Dogru kisiyi bul evlen.. O ozendigin seylerin hepsi olur zaten..

Hiç ummadığın anda karşına çıkar ümid et duat et ve bekle , ne istediğini bilirsen o çıkar karşına
Gerçekten istenince güzelleşiyor evlilik buna inan , ve hep olumlu tarafını düşün. Hayatın kendisi sınav elbet inişler çıkışlar olacak hiçbirşey dört dörtlük değil , inşallah karşına iyi biri çıkar

7 kız 4 ü mutsuz 1 ne mutlu ne mutsuz geriye kalan 2si mutlu :)

hadi yaa durum vahim o zamann :) Allah bize hayırlısını nasip etsin ne diyeyimmm :))
:)amin,aslında hepsi 20 nin başında evlendi,ve bana endulus sen hiçbir zaman evlenemezsın derlerdi,stratejı,ve oyun bılmezmışım,erkeklerı nıkah masasına oturtamazmışım,hepsi çok severek uzun zaman çıkarak evlendı,en uzun 5 yıl konuşan var içlerınde,sonuç,çok mutsuzlar,bende doğru demişin,ne mutlu ne mutsuz,ama öle olmadığım için çok mutlu

Topluma göre bekar insan formunu tamamlanmamış varlık gibi bişey bence. Kız kardeşim evli ben bekarım. Abla olduğum halde ikimiz birlikteyken bi ayak işi olsa bana yaptırmaya çalışırlar, dedemin bile tavrı farklıdır. Bi gün evlenirsem bu eksik insan hissinden kurtulmuş olmak için evlenirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…