- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Melisagun08
-
işte tam hayalimmmBenim tanıdık bir abla 38de evlendi. Yurtdışına iş için gittiğinda tanışmış, kendi de evlenip İtalya'ya yerleşti zaten.
Sonra da 1 tane oğlu oldu.
Adam kendiyle yaşıttı, evlenmemişti galiba.
iste kac erkek böyle ne kadar tanırsan tani burda milyonlar ca kadın va rhepsi anlatıyo söyle askla tanıstık böyle güzel yasadık ama esim degisti evlenince ,Yasın kac bılmıyorum ama evlılık ne ıcın lazım bılıyormusun bır tek cocuk yapmak ıcın deyıl.omrunun sonunadek sana destek olacak senı sevecek hayatı senle paylasacak bırıyle gecırmek ıcın lazım.cunkı hayat acımasız arkadas anne baba hepsı gıder bıgun.Amm eger karsına sana omur arkadası olacak bırı cıkmadıgı muddetde bekar kal derım.yalnıs evlılık sana cok dert getırır.kendını uzme sadece her seyın zmanı var bekle ve dogru secım yap
aha benden bi tane daha :)))annem babam olmasa
evlenmez nıkahsız yasardım
canımı mı sıktı?
posasıyla kapıya kor başkasını bulurdum.
tamam konu içeriği bu değil ama bu mesajıda bir evli kadın yazdı . yol almış gibi gozukuyormuyum :)
keyfini bozma
Cocuk icin bankaya gitmen gerekmiyor. Begendigin sahisla halledilir. Naz yapmazsa telif hakki icin elbette.valla cocuk icin mecbur sart hem toplum baskısı hemde gitcen sperm bankasından alcan en üdü belirsiz yurt dısında spermleri satıyolar kisiler belki adam hırsız parası yok spermini sattı ya cocugum ona benzerse evlencen yapcan bi cocuk sornasında ayrılırsan da ayrıl heleki paran varsa ooooo missss
Kimse bir gecede degismez, kadinlar evlilik kurumunu kraliyet mertebesi edinmekle ve eslerini de prensle karistiriyorlar. Hayal kirikligi kendi gercek disi masal fantazileri yuzunden.iste kac erkek böyle ne kadar tanırsan tani burda milyonlar ca kadın va rhepsi anlatıyo söyle askla tanıstık böyle güzel yasadık ama esim degisti evlenince ,
iste erkeklerin 10 da 9 u degisen cins o 1 i nasıl bulucaz hepsi koca oluyolar hayat arkadası degil
Artık ne cıkarsa shansına.Allah ıyı ınsanlar cıkarsın onuneiste kac erkek böyle ne kadar tanırsan tani burda milyonlar ca kadın va rhepsi anlatıyo söyle askla tanıstık böyle güzel yasadık ama esim degisti evlenince ,
iste erkeklerin 10 da 9 u degisen cins o 1 i nasıl bulucaz hepsi koca oluyolar hayat arkadası degil
evet aynen canım benim de öyle. ..Evlilik şart değil. Allah bilir bence kısmet. Ben böyle olduğuna inanmak istiyorum çünkü yaşım 30u geçti. Karşıma hem evlenilecek hem sevilecek insan çıkmadı. Ya çok seviyorum işsiz güçsüz çıkıyor. Ya da işi gücü yerinde oluyor içim ısınmıyor.
O da calismiyor, ortak birliktelik de olmuyor, olmuyor ol mu yor.toplum baskısı olmasa asla evlenmem sevgili olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?