- 23 Ağustos 2012
- 51.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.589
- 898
- Konu Sahibi Melisagun08
-
evlenmek istersem o zaman düğün düğün geziciğim
kaynanadamı aday dıarkadaşımın düğününde çiçeği atarken çiçek dağıldı. sapı bana geldi, çiçek kısmı kaynanayakabul olmadı
Ben geçende gittim ama çiçek fırlatan olmadı.
Ben geçende gittim ama çiçek fırlatan olmadı.
Tek eşlilik ve çocuk kısmı tamam da, "düzenli hayat" kısmını çıkarın bence. Bu incitici. Evli olmayanların hayatlarının düzensiz olduğunu hiç düşünmüyorum.düzenli hayat,tek eşlilik ve çocuk istiyorsan şart tabi !
Evli olmayanların hayatı düzensiz demedim ki..Tek eşlilik ve çocuk kısmı tamam da, "düzenli hayat" kısmını çıkarın bence. Bu incitici. Evli olmayanların hayatlarının düzensiz olduğunu hiç düşünmüyorum.
Ayakları yere sağlam basan,ekonomik özgürlüğü olan,çevreyi tınlamayan kadınlar hayatlarını tam bir düzen/intizam içinde yaşıyorlar. O biraz kişinin kafa yapısı ve yaşam standartlarıyla alakalı bence. Bir de dini inanç mevzusu var tabi,kimimiz için de evlilik kesinlikle şart..
ayy ben de diyorum ki keşke evlenmeseydim, sorun sorun sorun...Mutlu olmak için evllik şart mı.evet her evli mutlu değil ama bekarlarda ayrı sıkıntıda.
Cevremdekiler evlenince yol katettiler gibi geliyor.sanki ben yerimde saymışım.Bugün kuzenimin 2.ye hamile olduğunu öğrendim.ve tüm arkadaşlarım evli.Cok mutlular,iyki diyorlar.Bana bakıp şükrediyolar.Aman yuva kur da herkesin hatası olur diyorlar.Evet bir acıdan doğru.Ne bileyim hayatım yarım kalmış gibi hissediyorum.Elinden tuttğum bir coçuğum yok.herkesin kucağında yanında evladı.Cok pis özeniyorum gercekten.
28 yaşındayım. Düşüncelerdeyim üzülüyorum ağlıyorum . Bu yaşlarda normal mi düşünüyorum cok mu kafama takıyorum
Üzgünüm cok ..eşya almaya özeniyorum, oda takımlarına özeniyorum..ne bileyim işte öyle
Ayyy amin ecmain çok teşekkür ederiimArkadaşım ben seni her gördüğüm konuda bir gülme tutuyor beni. Fotoğraf ve nick seçimin harika. Sen beni güldürüyorsun Allahta seni güldürsün inşallah
Asla bencilce degil, kime gore bencilce? sizin yetistirilme biciminize gore. Elbette cocuk bir erkek rol modeli gormek isteyecek, ancak, Turk ailelerinde kac tane gercek babalik yapan erkek gordunuz? Amerika'da aile ve babalik konular cok islenir, mesela cocugunu alip baliga gider, cocugun futbol macini kacirmaz, dogum gununde surprizler yapar. gerekirse oglu icin sirtindaki paltoyu verir. gerektiginde karsisina alir, hayat hakkinda ogut verir. Var mi oyle babalik gorevini yerine getiren erkek cevrende? Eger evlilik kontratinda babalik gorevini sallayan bir erkek nesli varsa, ki su forumlarda hep tekrarlayan senaryo, ustune ustluk bir de siddet kullanan ve psikoz erkek vakalariyla dolu konular ardi ardkasina geliyorsa sizce bundan ideal cozum var nidir? Birak erkek DNAsini nereye dagitacaksa dagitsin, bu temel aileyi (anne-cocuk) asla uzmemeli ve yipratmamali.
Aslında burda ve benzer konularda evlenememekten kasıt kalbin boş olması ve yalnızlıktan sıkılmak diyelim.
Yalnızlık bir yere kadar, insan sıkılıyor. İnsan yalnızlığa programlı bir canlı değil.
Gerçekten aşık olmak bana göre hayatın anlamı, o olmayınca hayat benim için bomboş. Kariyer eğitim vs. anlamında gayet iyi durumdayım ama aşk bence diğerletinin toplamından daha değerli.
Mutlu sonla bitmeyince aşk çok yıkıcı olabiliyor, benüm başıma geldi.
Özet yapıyorum sevdiğimiz birinin olmamasından yakınıyoruz, olursa da onunla evlenmek istiyoruz:))
Ona kesinlikle katiliyorum; ask hayatin tadi tuzu :) fakat anlamsiz bir iliski yumaginin icinde debelenmek veya gercekten yogun duygular hissedilmeden sırfyapmis olmak icib evlilik yapmaktansa bekarolmak daha cazip geliyor bana. Bekar insanin da pekala hayatini renklendirebilecegini düşünüyorum sacma sapan bi iliski icine girmektense.
Hayata renk lazim :)))Valla bugünlerde sarışın demedim esmer demedim eğlendim modundayım katılıyorum arayana eğlence çok allah sonumu hayır etsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?