- Konu Sahibi Melisagun08
-
İnsanın yaşadığı şeye doyma gibi bir doyumsuzluğu var:)Ya bende mi gariplik :)
Kocamin manyak tripleri olsa da iyi bir adam...
ama icimde bir yerde bekar olmak icin neler vermezdim :)
Bilmiyorum...bekarken cok daha zor bir hayatim olmasina ragmen ozlemiyor da degilim...:)
Oyle....insana sahip olmadigi hersey super gorunurmusİnsanın yaşadığı şeye doyma gibi bir doyumsuzluğu var:)
O yaşta nasıl evlendin canım?Nasıl biri.Boşanmış mı?Çocuklu mu?İşi düzgün mü?Memnun musun kendinden?Nasıl karşılaştın?Yaşıtınım da:)38 yaşındayım, yeni evlendim. Hissettiğiniz şeyleri aynen hissettim bu yaşıma kadar. Evet bekar olan malesef yerinde sayıyor. Çok iyi bir işim ve yalnız başıma yaşamama rağmen diyorum bunu. Evliliğin bereket ve düzenini kimse inkar etmesin. Kötü evliliği olanlar çok maalesef ama kötüden örnek alınmaz. Ancak evlilik kaderdir. Kaderinde yazılan o gün gelene kadar hayatının kıymetini bilmeye bak. Olgun yaşta evlilikte gayet güzel bişey.
napıyon kız zuhal topalO yaşta nasıl evlendin canım?Nasıl biri.Boşanmış mı?Çocuklu mu?İşi düzgün mü?Memnun musun kendinden?Nasıl karşılaştın?Yaşıtınım da:)
O yaşta nasıl evlendin canım?Nasıl biri.Boşanmış mı?Çocuklu mu?İşi düzgün mü?Memnun musun kendinden?Nasıl karşılaştın?Yaşıtınım da:)
Yasın kac bılmıyorum ama evlılık ne ıcın lazım bılıyormusun bır tek cocuk yapmak ıcın deyıl.omrunun sonunadek sana destek olacak senı sevecek hayatı senle paylasacak bırıyle gecırmek ıcın lazım.cunkı hayat acımasız arkadas anne baba hepsı gıder bıgun.Amm eger karsına sana omur arkadası olacak bırı cıkmadıgı muddetde bekar kal derım.yalnıs evlılık sana cok dert getırır.kendını uzme sadece her seyın zmanı var bekle ve dogru secım yapMutlu olmak için evllik şart mı.evet her evli mutlu değil ama bekarlarda ayrı sıkıntıda.
Cevremdekiler evlenince yol katettiler gibi geliyor.sanki ben yerimde saymışım.Bugün kuzenimin 2.ye hamile olduğunu öğrendim.ve tüm arkadaşlarım evli.Cok mutlular,iyki diyorlar.Bana bakıp şükrediyolar.Aman yuva kur da herkesin hatası olur diyorlar.Evet bir acıdan doğru.Ne bileyim hayatım yarım kalmış gibi hissediyorum.Elinden tuttğum bir coçuğum yok.herkesin kucağında yanında evladı.Cok pis özeniyorum gercekten.
28 yaşındayım. Düşüncelerdeyim üzülüyorum ağlıyorum . Bu yaşlarda normal mi düşünüyorum cok mu kafama takıyorum
Üzgünüm cok ..eşya almaya özeniyorum, oda takımlarına özeniyorum..ne bileyim işte öyle
Ahahanapıyon kız zuhal topal
benim düğünümde çiçeğimi eşimin evde kalmış diye dalga geçtikleri 39 yaşındaki kadın tuttuBenim tanıdık bir abla 38de evlendi. Yurtdışına iş için gittiğinda tanışmış, kendi de evlenip İtalya'ya yerleşti zaten.
Sonra da 1 tane oğlu oldu.
Adam kendiyle yaşıttı, evlenmemişti galiba.
Bence insan öyle de mutlu olmaz ya.Hem toplum hem günah düşüncesi hem de bunları yoksaysan da bu erkekler öyle de tereyağ gibi üste çıkar.Onların işine daha çok gelir.Evlilik kurumu ençok bayanı koruyor gibi yine de.annem babam olmasa
evlenmez nıkahsız yasardım
canımı mı sıktı?
posasıyla kapıya kor başkasını bulurdum.
tamam konu içeriği bu değil ama bu mesajıda bir evli kadın yazdı . yol almış gibi gozukuyormuyum :)
keyfini bozma
benim düğünümde çiçeğimi eşimin evde kalmış diye dalga geçtikleri 39 yaşındaki kadın tuttu
onca kuzenimi yararak yere düşme suretinde yakaladı çiçeğimi.
sonuc ne mi oldu 3 ay ıcınde tanıstı ve evlendı uzerıne dogurdu bebegını buyuttu :)tulipa
benim düğünümde çiçeğimi eşimin evde kalmış diye dalga geçtikleri 39 yaşındaki kadın tuttu
sonuc ne mi oldu 3 ay ıcınde tanıstı ve evlendı uzerıne dogurdu bebegını buyuttu :)tulipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?