Evlilik şart mı

38 yaşındayım, yeni evlendim. Hissettiğiniz şeyleri aynen hissettim bu yaşıma kadar. Evet bekar olan malesef yerinde sayıyor. Çok iyi bir işim ve yalnız başıma yaşamama rağmen diyorum bunu. Evliliğin bereket ve düzenini kimse inkar etmesin. Kötü evliliği olanlar çok maalesef ama kötüden örnek alınmaz. Ancak evlilik kaderdir. Kaderinde yazılan o gün gelene kadar hayatının kıymetini bilmeye bak. Olgun yaşta evlilikte gayet güzel bişey.

Çok güzel bir yaştasınız ve sakın geç kalmış , eksiklik gibi duygulara kapılmayın...
Bunun için çok çok erken.
Allah'tan karşınıza hayırlı , mutlu olacağınız birini çıkarmasını dileyin hep. İnanın kısmet denilen şey öyle bir döngü ki , bir bakmışşınız biriyle tanışmışşınız , bir bakmışşınız evlilik hazırlıklarına başlamışınız...
Sabırlı olun ve bekar olmanın güzel yanlarını bol bol yaşayın ...

benim yaşımda 31 evliliği çok istedim hala istiyorum ama .... Evlenememek bir eksiklik mi? Bence bir eksiklik evet en azından çevren sana bunu böyle hissettirecek özellikle seni üzmek için evliliklerini mükemmel gösterecek arkadaşların, akrabaların iğneleyici sözler söyleyecek , çevrendekiler imalı bakışlarıyla seni incitecek ,annen baban kardeşlerin bile yüzüne karşı çok şey söyleyecek, arkandan konuşanların ''evde kaldı '' dediklerini duyacaksın bunların hepsine kulak tıkayabilir misin ? Ben yapamıyorum çok ağladığım zamanlar oldu , yanlış insanlarla tanıştım, tamam benle evlenmek isteyen ilk kişiyi kabul edeceğim dediğim zamanlar da oldu yapamadım bunca yılda neyi öğrendim biliyor musun EVLİLİĞİN KADER olduğunu....o yüzden hiç üzülme arkadaşım ''dua et'' herşey Yaradan'ın elinde unutma''OL DER VE OLUR''

Ya bende mi gariplik :)
Kocamin manyak tripleri olsa da iyi bir adam...
ama icimde bir yerde bekar olmak icin neler vermezdim :)

Bilmiyorum...bekarken cok daha zor bir hayatim olmasina ragmen ozlemiyor da degilim...:)
İnsanın yaşadığı şeye doyma gibi bir doyumsuzluğu var:)

Bende özeniyorum.. ama yok evli olsanda bişey değişmiyor..

Ya boşverse de şunu düşünmeye engel olamaz gibi insan eninde sonunda.Anlık da olsa bu düşünceler gelir,net.
35 li yaşlarda:
Ben hiç erkek görmeden mi yaşlanacam:).Yani helalimiz olan.Takılmalık hiçbir insan evladını doyurmaz bence.Şu kıyafetleri alıp giyince ,şöyle süslenince beni beğenen bir yar olmayacak mı?Gittiğim her yere yalnız mı gidecem?Bir erkek tarafından hiç mi sevilmeyecem?Hiçbir işimde yardımcı olacak bir er olmayacak mı?:)
40ı bulunca :Benim hiç çocuğum olmayacak mı yani şimdi?
Yaş 50 ye varınca da yalnız mı yaşlanacam?Hasta olunca kim bakacak?Beni hastaneye kim götürecek?:)vs.
Böyle diye diye dünya hayatını tamamlayacak galiba bazılarımız :)

Sana bakıp şükretmeleri lafı saçma olmuş yaa.Öyle de uç düşünme yani.Öyle de zavallı görme.Benim Yaşın genç 28 neki.Benim gibi olsan neyse.

O yaşta nasıl evlendin canım?Nasıl biri.Boşanmış mı?Çocuklu mu?İşi düzgün mü?Memnun musun kendinden?Nasıl karşılaştın?Yaşıtınım da:)

annem babam olmasa
evlenmez nıkahsız yasardım
canımı mı sıktı?
posasıyla kapıya kor başkasını bulurdum.

tamam konu içeriği bu değil ama bu mesajıda bir evli kadın yazdı . yol almış gibi gozukuyormuyum :)
keyfini bozma

O yaşta nasıl evlendin canım?Nasıl biri.Boşanmış mı?Çocuklu mu?İşi düzgün mü?Memnun musun kendinden?Nasıl karşılaştın?Yaşıtınım da:)

Benim tanıdık bir abla 38de evlendi. Yurtdışına iş için gittiğinda tanışmış, kendi de evlenip İtalya'ya yerleşti zaten.
Sonra da 1 tane oğlu oldu.
Adam kendiyle yaşıttı, evlenmemişti galiba.

Yasın kac bılmıyorum ama evlılık ne ıcın lazım bılıyormusun bır tek cocuk yapmak ıcın deyıl.omrunun sonunadek sana destek olacak senı sevecek hayatı senle paylasacak bırıyle gecırmek ıcın lazım.cunkı hayat acımasız arkadas anne baba hepsı gıder bıgun.Amm eger karsına sana omur arkadası olacak bırı cıkmadıgı muddetde bekar kal derım.yalnıs evlılık sana cok dert getırır.kendını uzme sadece her seyın zmanı var bekle ve dogru secım yap

Benim tanıdık bir abla 38de evlendi. Yurtdışına iş için gittiğinda tanışmış, kendi de evlenip İtalya'ya yerleşti zaten.
Sonra da 1 tane oğlu oldu.
Adam kendiyle yaşıttı, evlenmemişti galiba.
benim düğünümde çiçeğimi eşimin evde kalmış diye dalga geçtikleri 39 yaşındaki kadın tuttu
onca kuzenimi yararak yere düşme suretinde yakaladı çiçeğimi.
sonuc ne mi oldu 3 ay ıcınde tanıstı ve evlendı uzerıne dogurdu bebegını buyuttu :) tulipa

Bence insan öyle de mutlu olmaz ya.Hem toplum hem günah düşüncesi hem de bunları yoksaysan da bu erkekler öyle de tereyağ gibi üste çıkar.Onların işine daha çok gelir.Evlilik kurumu ençok bayanı koruyor gibi yine de.

Bilseydim ben de düğüne gelirdim

evlenmek istersem o zaman düğün düğün geziciğim

arkadaşımın düğününde çiçeği atarken çiçek dağıldı. sapı bana geldi, çiçek kısmı kaynanaya kabul olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…