- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
50 günlük evliyim. Eşim beni çok seviyor çokta iyi bir eş aslında ama sanırım ben evlilik sendromu yaşıyorum
evlilik benim için yalnızlık oldu resmen
kendimi çok yalnız hissediyorum evin içinde sürekli ağlamaklı dolaşıyorum 

Eşimin çalışma saatlerinden dolayı sürekli yalnız kalıyorum . Ailemle de aynı şehirde yaşamıyoruz tanıdık kimsemiz yok burada. Eşim işten geliyor yemeği zor yiyor genelde yorgun oluyor.
Evlilik sonrası ne yazık ki balayına falan gidemedik. Evlendiğimizden beri de şöyle stres atacak bir şeyler yapamadık. Az önce annemle konuştum tatile gidiyorlarmış iyice canım sıkıldı
bende eşimle konuştum biz neden bi yerlere gitmiyoruz dedim iznim yok biliyorsun dedi. Yakın bir yerlere gidelim dedim bu seferde arabamız yok arabasız çok zor olur dedi. Ona da hak veriyorum o da gerçekten bir yerlere gitmeyi, stres atmayı istiyor ama imkanlar izin vermiyor.
yaniiii evlilik benim için temizlik, yemek, ütü, bulaşık.... vs. gibi sorumluluklar ve yalnızlık oldu
bu sendromu atlatmak için ne yapmalıyım bilmiyorum

Eşimin çalışma saatlerinden dolayı sürekli yalnız kalıyorum . Ailemle de aynı şehirde yaşamıyoruz tanıdık kimsemiz yok burada. Eşim işten geliyor yemeği zor yiyor genelde yorgun oluyor.
Evlilik sonrası ne yazık ki balayına falan gidemedik. Evlendiğimizden beri de şöyle stres atacak bir şeyler yapamadık. Az önce annemle konuştum tatile gidiyorlarmış iyice canım sıkıldı

yaniiii evlilik benim için temizlik, yemek, ütü, bulaşık.... vs. gibi sorumluluklar ve yalnızlık oldu