- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Toplu taşıma araçlarında tutuyorlarmı ?ya bide soyle bir durum var ne zaman gelicegi bellimi:) toplu tasima araclarinda gelse napiyor insanlar tutuyor tabiki:)) sagligi bozmaz oyle tutmak falan cisimizde geliyo tutuyoz mecbur kalinca mutlaka tenha anina gelir insanin ozaman yapar yapicagini
Ben de eşimde birbirimizin yanında asla yapmayız ama ben çok takılmam yapsada çünkü sağolsun babam amcalarım erkek kardeşim zoort zoort yapar alışkınım
Nasil yani hic miBeş buçuk senelik evliyim hiç yaşamadık karşılıklı. İkimiz de doğal karşılamıyoruz demek ki.
yok valla ben hic denk gelmedimToplu taşıma araçlarında tutuyorlarmı ?
O zaman otobüslerde "allahım sana geliyorum"dercesine burun mukozalarımızı yakan kokuda ne olaki
Gecemiz şenlendi fenamıyok valla ben hic denk gelmedimsansliymisim ..hani yapanlar da saygisiz tipler herkesin vucudu uretiyor bunu biz niye tutuyoz bir pazar gecesi ne guzel bir konudur bu ya
gayet de normal, sürekli dip dibesiniz gece bile ve mecburen yapmak zorunda kalıyosunuz, tuvalete gitmek her zaman olmuyo bi kere olunca da hep oluyo valla, özellikle adetli zamanlarım çok gazlı oluyo yapacak bi şey yok
Nasil yani hic mi
Ben kızarım ya evli değilim büyükte konusmaym osuruklu bi adamla romantzmde yapamam mumları yakmsm masayı hazrlmsm karşıma oturduğunda osuruk gelr aklma
ayyy gece gece sesli güldüm valla1,5 senelik evliyim.
Hamilelikten midir nedir son 2 3 haftadır bayağı gaz sorunum var. Geçen gece kendi gaz çıkarmama korkup uyandım hatta ahahahahah
Dev utandım tabi.
Hoş falan da görmüyorum.
Yapmayalım ya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?