Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Toplu taşıma araçlarında tutuyorlarmı ?
O zaman otobüslerde "allahım sana geliyorum"dercesine burun mukozalarımızı yakan kokuda ne olaki

Ben de eşimde birbirimizin yanında asla yapmayız ama ben çok takılmam yapsada çünkü sağolsun babam amcalarım erkek kardeşim zoort zoort yapar alışkınım

Benimde babam erkek kardeşim annem hic yapmaz. Ailemden daha duymadim. Eniştem yapsa kovarim evden o kadarina midem kaldirmaz. Bakalim nolcak zaten oyle her saniye olam bir sey degil binde bir ama insan düşünüyor. En cok ilerde yatakta olsa mesela carsafta bende yatcam ne biliyim .s

Toplu taşıma araçlarında tutuyorlarmı ?
O zaman otobüslerde "allahım sana geliyorum"dercesine burun mukozalarımızı yakan kokuda ne olaki
yok valla ben hic denk gelmedim sansliymisim..hani yapanlar da saygisiz tipler herkesin vucudu uretiyor bunu biz niye tutuyoz bir pazar gecesi ne guzel bir konudur bu ya

Geçen sene bir gaz problemim olmuştu hastanelik olacak şekilde. O geldi aklıma. Yine de çok tutmamaya çalışmakta yarar var :))
Gece uyurken falan farkında olamazsın o zaman oluyor da gündüz serbest değil :)) iki taraf içinde problem yoksa olabilir. Şahsen eşim yapsa rahatsız olmam yani güler geçerim :)

gayet de normal, sürekli dip dibesiniz gece bile ve mecburen yapmak zorunda kalıyosunuz, tuvalete gitmek her zaman olmuyo bi kere olunca da hep oluyo valla, özellikle adetli zamanlarım çok gazlı oluyo yapacak bi şey yok

Bir gün beraber kalıyoruz. Ev tarzı. Zatem yerimi yadirgadim uyuyamiyorum. Birde mideyi üşütmüşüm. Zirt pirt yataktan kalkip kalkip tuvalete gidiyom ama karnim nasil agriyor. Bir sey kacmasin diue gidiyom. Bu uyandi tek gözünü açtı demez mi bana yeter valla uyutmadin sal gitsin rahat ol diye. Sonra yatakta da kimildayamadim. Tuvaletede gidemiyom. Mos mor oldum sabaha kadar rengim atti:)

Ben kızarım ya evli değilim büyükte konusmaym osuruklu bi adamla romantzmde yapamam mumları yakmsm masayı hazrlmsm karşıma oturduğunda osuruk gelr aklma

Simdi oyle her ortamda her zaman olan bir sey degil benim dedigim tabi. Hani nadiren olan zamanlar. Aman sen buyuk konusma benim basima ne geldiyse bu konusmalardam geldi.

Bana da evlenmeden arkadaşım demişti herşeyine alışacaksın diye.Bende olur mu abla öyle bir insanla zaten evlenmem dedim.Evlendim ilk 1 yıl eşim gizledi bu durumu sonra yavaş yavaş alıştırdı.Onun yanımdan gitmesi gerekirken yaptığı Zaman o beni kovalıyor:) Kaç kaç diye başka yere kaçıttırıyor."Bu ne arkadaş 1 yıl gizli gizli be zorluk çektim oh dünya varmış" dedi birde .Samimiyet göstergesidir bu diyor sen ne biçim kadınsın niye senin olmuyor diyor.Krize giriyoruz sonra.Bu duruma geleceğim aklımın ucundan geçmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…