Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Ay o nasil oluyor allasen
Eşim de hep kendi gaz sesine uyandigini söylüyor :)

Supermis ya :) esin iyi gizlenmis :)

Bende nisanlimda hic yapmadik.. Benim hic gelmedi onun geldi de tuttu mu bilemem Normal ya evlenince en mubahlarini biliosun gaz kacirmak insani bi olay wc ye gidip yapamaz da sonucta bi anda gelen bisi

Kızlar bana halktan yaşayan insanlar olarak evliliğin ve ilişkinin iç yüzünü gösterin böyle böyle aliscaz :)

Hayır sanki insanoğlu 7/24 gaz çıkaran bir varlıkmış gibi
Kimse gaz sıkışması problemi yaşamamış anlaşılan

Hakikaten yani, insan kendi evinde de rahatlayamayacaksa nerede rahatlayacak?
Her pırtta tuvalete mi koşulur? Sessiz mi salıyorlar napıyorlarsa...
Hayır bi de niye bu kadar çok konuştuysam bu mevzuyu, oysa osuruk derken bile darlanan insanım ben

Uykusuz kalmış olabilirmisin

Yani demi normal görmek gerek alismamis insan olarak zor ama zaman her şeyin ilacı olsa gerek :) gaz sorunun bile :)

ay canım boşver ya, eninde sonunda bir gün yapacaksın ama evet insan başlarda çekniyo ama sonra alışıyo, şu an sen sürekli kalmadığın için normal ama zamanla alışıcaksın, tıpkı soğuk denize girmek gibi:)

3 senelik evliyiz bilerek kasıtlı ne eşim ne de ben yapmadık hiç. kaçma durumu olduğunda da duymamazlıktan geliyoruz.. abim babam annem pat pat gezerdi evde iğrenç bence. olmasın mümkünse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…