- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Çeyrek asırdır evliyim
Olur arada öyle çokta şeeepma
1,5 senelik evliyim.
Hamilelikten midir nedir son 2 3 haftadır bayağı gaz sorunum var. Geçen gece kendi gaz çıkarmama korkup uyandım hatta ahahahahah
Dev utandım tabi.
Hoş falan da görmüyorum.
Yapmayalım ya gerek yok.
Bana da evlenmeden arkadaşım demişti herşeyine alışacaksın diye.Bende olur mu abla öyle bir insanla zaten evlenmem dedim.Evlendim ilk 1 yıl eşim gizledi bu durumu sonra yavaş yavaş alıştırdı.Onun yanımdan gitmesi gerekirken yaptığı Zaman o beni kovalıyor:) Kaç kaç diye başka yere kaçıttırıyor."Bu ne arkadaş 1 yıl gizli gizli be zorluk çektim oh dünya varmış" dedi birde .Samimiyet göstergesidir bu diyor sen ne biçim kadınsın niye senin olmuyor diyor.Krize giriyoruz sonra.Bu duruma geleceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Hayır sanki insanoğlu 7/24 gaz çıkaran bir varlıkmış gibiİyi insanın içinde kötü şey durmaz
Ay o nasil oluyor allasen
Eşim de hep kendi gaz sesine uyandigini söylüyor :)
Evet kızınca bi daha yapmıcam yaparsam nolayım diyor küsüyor.Surat ediyor 2 dk sonra yine yapıyor.Gerisi geliyor malesef..Supermis ya :) esin iyi gizlenmis :)
Eşimin bana cevabı da bu oluyor her seferinde valla:)))))İyi insanın içinde kötü şey durmaz
Hayır sanki insanoğlu 7/24 gaz çıkaran bir varlıkmış gibi
Kimse gaz sıkışması problemi yaşamamış anlaşılan
Uykusuz kalmış olabilirmisinHakikaten yani, insan kendi evinde de rahatlayamayacaksa nerede rahatlayacak?
Her pırtta tuvalete mi koşulur? Sessiz mi salıyorlar napıyorlarsa...
Hayır bi de niye bu kadar çok konuştuysam bu mevzuyu, oysa osuruk derken bile darlanan insanım ben
Hakikaten yani, insan kendi evinde de rahatlayamayacaksa nerede rahatlayacak?
Her pırtta tuvalete mi koşulur? Sessiz mi salıyorlar napıyorlarsa...
Hayır bi de niye bu kadar çok konuştuysam bu mevzuyu, oysa osuruk derken bile darlanan insanım ben
Hayır sanki insanoğlu 7/24 gaz çıkaran bir varlıkmış gibi
Kimse gaz sıkışması problemi yaşamamış anlaşılan
Uykusuz kalmış olabilirmisin
ay canım boşver ya, eninde sonunda bir gün yapacaksın ama evet insan başlarda çekniyo ama sonra alışıyo, şu an sen sürekli kalmadığın için normal ama zamanla alışıcaksın, tıpkı soğuk denize girmek gibi:)Bir gün beraber kalıyoruz. Ev tarzı. Zatem yerimi yadirgadim uyuyamiyorum. Birde mideyi üşütmüşüm. Zirt pirt yataktan kalkip kalkip tuvalete gidiyom ama karnim nasil agriyor. Bir sey kacmasin diue gidiyom. Bu uyandi tek gözünü açtı demez mi bana yeter valla uyutmadin sal gitsin rahat ol diye. Sonra yatakta da kimildayamadim. Tuvaletede gidemiyom. Mos mor oldum sabaha kadar rengim atti:)
Önce bir ürperti sonrasında hamam suyu gibiay canım boşver ya, eninde sonunda bir gün yapacaksın ama evet insan başlarda çekniyo ama sonra alışıyo, şu an sen sürekli kalmadığın için normal ama zamanla alışıcaksın, tıpkı soğuk denize girmek gibi:)
Olsun bir gazman kolay büyümüyorSanırım
Gafamı hissetmiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?