Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Gerildim valla yahu içim ürperti. Sanki film şeridi gibi gordum tövbe est :)

Bu işi rahat rahat sürekli bile isteye bide üstüne sesli yapılsa çok rahatsız olurum / oluyorum da
Ama hani tıbbi bir rahatsızlığı olur soğuk almıştır mesela o zaman bir şey demem
Çünkü benimde adetim iğrenç geçiyor

10 senelik evliliğimde karşılıklı hiç böyle bir durum yaşamadık. Ben doğru bulmuyorum demekki eşimde öyle düşünüyor ki dikkat ediyor. Hadi tutamassın sağlık sorunu falan olur neysede bile isteye yapmak bana hiç doğru gelmiyor.

Bu konu benim de merak ettigim bir konuydu. bizim gibisi var mi diye merak ediyordum. esimle ayni evde yasayana kadar ben de ne kimsenin yaninda gaz cikardim ne de birinden duydum. ama iste ne demis atalarimiz yasa ki göresin
Esimin tüm ailesi böyle gaz konusunda dertli. annesi ablasi gaz sancisindan acillik olur, 10 yasindaki yigenin hala kicinda beklerler osursun diye. hatta osurdukca büyük bir sevinc olur herkes rahatlar falan biz daha sevgiliyken esim yanimda ilk patirtiyi cikarinca ben utancimdan ne yapacagimi sasirmistim. adam yanlislikla yapti galiba demistim ama bi baktim bunlarin ailede bu bir rituel önce kizdim, git tuvalette yap diye, 10 dkda bir wcye mi gidilir dedi. simdi ben de kendimi kasmiyorum ne yalan soyleyim. Ben gaz cikardikca pasam rahatliyormus ama şart kostum cocuk olursa onun onunde yasak

Gece gece güldürdün beni nisanliyken hiç olmadı ama evlendikten sonra eşim çooook rahatti bu konuda hatta sordum nisanliyken ne yapıyordun ...tutuyordum demişti... şimdi de tut ayıp benden utan dedim. .. adam ayıp yatakta olur deyip espiri yaptı üstüne

Ayy ben normal göremiyorum yaa.

Sağlık sorunu da olsa tuvalete gidebilecek durumda değil mi?

O zaman gitsin bir zahmet

Gidemeyecek durumda ise o zaman uygun bir zamanini kollasin.

Evlilikte her şey mübah diye de yani gelemem o tarz şeylere

Biz gayet rahat yapıyoruz

Çünkü bende problem var, sürekli huzursuzluk hissediyorum ya kaçırırsam diye uyuyamıyordum bile, önce o başlattı beni rahatlatmak için. Ben de gerisini getirdim afedersiniz O kilit açıldı açılalı rahat ettim. midenizi daha fazla kaldırmıyım.

Bana göre çiftler tuvalette bile birlikte olabilmeli, yani biri tuvaletini yaparken diğeri dişini fırçalayabilmeli. Tabi bu benim görüşüm. Çoğu insan 30 yıl yaşar birlikte bi kere gaz çıkardığını duymaz karşısındakinin. Herkes farklı.

Siz gördünüz mü bilmiyorum ama sözlüklerin birinde soru vardı
Eşiniz sex esnasında pırtlatırsa naparsınız hahah
Konunu görünce aslında ilk aklıma bu geldi

Ben çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacak
Bu kadar marjinallik bana fazla imkanı yok kapıyı dahi kilitlemeden rahat edemem.

yapabilen var mı bu arada merak ettim? tecrübe edenler buyrun sohpete

5 yıla yaklaştı evliliğim .
Ben cok dikkat ediyordum hatta ilk evlendigim zaman her gaz cikarmaya wc ye gidiyordum : )
Ama esim beni yoldan çıkardı
Soyle ki,
Eşim nisanliyken bile yapiyordu,ilk basta rahatsiz oluyordum ve söylüyordum ama sonra baktim görüş farkı var,ona göre benim yanimda da rahat olamayacaksa kimin yanında olacakmış ?
Ve hatta benimde ayni rahatlikta olmam icin baskı yapıyordu
3 aylik evlilige kadar dayanabild ve sonra bende ona uymaya basladim.
Sonuc ne mi: bildigin yarış yapıyoruz kiminki daha sesli kiminki daha uzun
Adam ben gaz cikarinca rahatliyor:"ohhh rahatladin mi kekliğim " diyor
Kayitsiz kalamazdim: )
Tabi bana kalsa ki normal olanda bence bu,eslerin bu mevzularda cok rahat olmamasinda fayda var,cok kasmamak laz ama bizim gibi de olmamak lazim: )
Biraz da ese bağlı.kocam bu konuda titiz olsa cok cok dikkat ederim ama napayim adam rahat durmuyor: )

Yabancılar kadın klozette tuvaletini yapıyor kocası dişini fircaliyor yanında
Bu kadarı ters bana

Dipnot.sizin fikrinize saygı duyuyorum o ayrı

Sen hiç toplu taşıma araçlarında sessiz osuruğa denk gelmedin galiba
Hele araca yayılan haşlanmış yumurta kokusu
Daha fazla konuşamıycom

Sırf bu yüzden balayımız küs geçmişti kendime hakaret saygısızlık olarak algılamıştım bilmiyorum garip hissettim yada babamda ki ay..lık bunda da varmış dedim küsmüştüm .yıllar geçti ve ben pes ettim oluruna bıraktım !bu ara yineüstüme üstüme yapmaya başladı yine çemkirdim hakaret ettim !! Eee ama yuhhh bizimki de can nefes almak istiyoruz !helvayı yiyip yiyip salıyor betimiz benzimiz sarardı yeminlen .iğrenç !ama çözümsüz (

Sen hiç toplu taşıma araçlarında sessiz osuruğa denk gelmedin galiba
Hele araca yayılan haşlanmış yumurta kokusu
Daha fazla konuşamıycom
benim bindigim otobusdekiler kibar popislerine sahip cikanlarmis demekki sizlerin adina cok uzgunum yanliz suan beni yumurtadan soguttun aklima gelicek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…