- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Gerildim valla yahu içim ürperti. Sanki film şeridi gibi gordum tövbe est :)ay canım boşver ya, eninde sonunda bir gün yapacaksın ama evet insan başlarda çekniyo ama sonra alışıyo, şu an sen sürekli kalmadığın için normal ama zamanla alışıcaksın, tıpkı soğuk denize girmek gibi:)
Olsun bir gazman kolay büyümüyor
Siz yinede çok salmayın malum ozon tabakasıValla beni rahatlattiniz bu gece :) artık bu rahatlikla ben baya salarim
Ben çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacakBiz gayet rahat yapıyoruz
Çünkü bende problem var, sürekli huzursuzluk hissediyorum ya kaçırırsam diye uyuyamıyordum bile, önce o başlattı beni rahatlatmak için. Ben de gerisini getirdim afedersinizO kilit açıldı açılalı rahat ettim. midenizi daha fazla kaldırmıyım.
Bana göre çiftler tuvalette bile birlikte olabilmeli, yani biri tuvaletini yaparken diğeri dişini fırçalayabilmeli. Tabi bu benim görüşüm. Çoğu insan 30 yıl yaşar birlikte bi kere gaz çıkardığını duymaz karşısındakinin. Herkes farklı.
Biz gayet rahat yapıyoruz
Çünkü bende problem var, sürekli huzursuzluk hissediyorum ya kaçırırsam diye uyuyamıyordum bile, önce o başlattı beni rahatlatmak için. Ben de gerisini getirdim afedersinizO kilit açıldı açılalı rahat ettim. midenizi daha fazla kaldırmıyım.
Bana göre çiftler tuvalette bile birlikte olabilmeli, yani biri tuvaletini yaparken diğeri dişini fırçalayabilmeli. Tabi bu benim görüşüm. Çoğu insan 30 yıl yaşar birlikte bi kere gaz çıkardığını duymaz karşısındakinin. Herkes farklı.
Yabancılar kadın klozette tuvaletini yapıyor kocası dişini fircaliyor yanında
Bu kadarı ters bana
Dipnot.sizin fikrinize saygı duyuyorum o ayrı
Sen hiç toplu taşıma araçlarında sessiz osuruğa denk gelmedin galibaya bide soyle bir durum var ne zaman gelicegi bellimi:) toplu tasima araclarinda gelse napiyor insanlar tutuyor tabiki:)) sagligi bozmaz oyle tutmak falan cisimizde geliyo tutuyoz mecbur kalinca mutlaka tenha anina gelir insanin ozaman yapar yapicagini
benim bindigim otobusdekiler kibar popislerine sahip cikanlarmis demekkiSen hiç toplu taşıma araçlarında sessiz osuruğa denk gelmedin galiba
Hele araca yayılan haşlanmış yumurta kokusu
Daha fazla konuşamıycom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?