Evlilik sıkıcı mı?

'Homeostas nisanlina karistigin yetmedi dimi.Bi bize karismadigim kalmisti.
Kkda kendimi baski altimda hissediyorum, artik korsan takilicam.." demis evli bi arkdasimiz. Ben evli degilim, ama evli olsam oyle derdim yani.
Ya canım niye bu lafıma alındınızki yalanmı bazı evli arkadaşlar çıkmıyo burdan bende sıkılıyomusunuz eşinizden diye sormak istedim evlenmeye aday biri olarak

Evet sıkıcı ama çok renkli çiftler var nadir görülse de.

Bence bu tamamen kendine uygun eşi bulmakla ilgili..

Sen eğlencelisindir kumanda gibi yatmayı seven adamı buldun, başta dır dır dır baktın işlemiyor.
Ya kendine tek başına eğlence yolları bulacaksın, ya da herife uyup iki kumanda olarak koltukta yatışa geçeceksiniz. :)

Ya da tam tersi adam fıkır fıkır, yaşayan ölü hatunu bulur.
İnsanın içinde olacak zorla bir yere kadar kendine uyduruyorsun.
Sonra durum yine üstte yazdığıma döner.

Ruh eşini her anlamda bulabilirsen, hiç sıkılmazsın.
Yorgunluktan, plan yapma telaşından sıkılmaya vaktin kalmaz :)

Ne yalan diyeyim çok özeniyorum öyle çiftlere.
Hayatı hakkını vere vere yaşıyorlar.

Ölürken çok rahat ölür öylesi sanırım gözü bir şeyde kalmadan :KK70:

Benim gözleri kapatamazlarsa şaşırmasınlar ahahah :KK70:
Sende mutlusun canım benim deme öyle :)

Kızdı arkadaşlar bana bu sorumdan dolayı malesef demekki bitek benim ilgimi çekmiyomuş

Şimdi şöyle bir durum var kendimden örnek vereyim. Biz sevgiliyken ben Avrupa o Anadolu yakasındaydı ve haftada iki gün görüşebiliyorduk haliyle çok özlüyoruz doyamıyoruz. Ama evliyiz artık her an bir aradayız, sürekli de karşındakiyle ilgilenemezsin ki ikiniz de sıkılırsınız. O araba bakar ben buraya bakarım, mesela şu an dizi izliyor Daredevil'i ama beni sarmadı ben de burdayım. Zaten evliliği Hollywood filmlerindeki gibi zannedersen büyük hayal kırıklığı yaşarsın, sevgi, sadakat, saygı sürsün yeter.

Şimdi şöyle bir durum var kendimden örnek vereyim. Biz sevgiliyken ben Avrupa o Anadolu yakasındaydı ve haftada iki gün görüşebiliyorduk haliyle çok özlüyoruz doyamıyoruz. Ama evliyiz artık her an bir aradayız, sürekli de karşındakiyle ilgilenemezsin ki ikiniz de sıkılırsınız. O araba bakar ben buraya bakarım, mesela şu an dizi izliyor Daredevil'i ama beni sarmadı ben de burdayım. Zaten evliliği Hollywood filmlerindeki gibi zannedersen büyük hayal kırıklığı yaşarsın, sevgi, sadakat, saygı sürsün yeter.
Teşekkür ederim cevap için bende bu sebepten sordum aynı eve girmeden bilinmiyo

Ya canım niye bu lafıma alındınızki yalanmı bazı evli arkadaşlar çıkmıyo burdan bende sıkılıyomusunuz eşinizden diye sormak istedim evlenmeye aday biri olarak

Bide soyle dusun?
Hanimlarimiz siddet gormuyor, hergun karakolda solugu almiyor. Siginma evinde degiller hala( orda internet yok diye dusunuyorum), ve bu yuzden evdeki internettn giris yapabiliyorlar. Yada mesela baba evinde degiller, bosanma dilekcesiyle mesgul degiller( inan bana bunla mesgul olan kisi kkya takilmaz). Bi dilekce siddettende olabilir yada senin dediginden yola cikarsak ´uyumsuzluk, ortak hayat ilerletememe, anlasmazlik´ her hangi biri..
Yada evde gorev dagilimi yapiyorlar cok iyi anlastigi esleriyle ve kendine zaman ayira biliyorlar. Mutlular, huzurlular, hayattan memnunlar. Hanimlarimizin yolunda giden bi evliligi var.. veeeeeeeee...tamda bu yuzden kkya takilmaya imkanlari ve zamanlari oluyor.

Senin icin bi ekleme yapayim, en onemlisi ´kocalari ozel hayatlarina karismiyorlar´.
En azindan senin su an karistigin kadar.
Kk keyfide olmasinmi canim?
Hic akillanmiycan sen homeostas, hic..

Zaten bastan beri anlamadigim bisey var sende, nisanlin korkmasi gerekirken sen neden korkuyosun evlilikten anlat bana bi hele?
Bence nisanlin korkmali yani...

Bide soyle dusun?
Hanimlarimiz siddet gormuyor, hergun karakolda solugu almiyor. Siginma evinde degiller hala( orda internet yok diye dusunuyorum), ve bu yuzden evdeki internettn giris yapabiliyorlar. Yada mesela baba evinde degiller, bosanma dilekcesiyle mesgul degiller( inan bana bunla mesgul olan kisi kkya takilmaz). Bi dilekce siddettende olabilir yada senin dediginden yola cikarsak ´uyumsuzluk, ortak hayat ilerletememe, anlasmazlik´ her hangi biri..
Yada evde gorev dagilimi yapiyorlar cok iyi anlastigi esleriyle ve kendine zaman ayira biliyorlar. Mutlular, huzurlular, hayattan memnunlar. Hanimlarimizin yolunda giden bi evliligi var.. veeeeeeeee...tamda bu yuzden kkya takilmaya imkanlari ve zamanlari oluyor.

Senin icin bi ekleme yapayim, en onemlisi ´kocalari ozel hayatlarina karismiyorlar´.
En azindan senin su an karistigin kadar.
Kk keyfide olmasinmi canim?
Hic akillanmiycan sen homeostas, hic..

Zaten bastan beri anlamadigim bisey var sende, nisanlin korkmasi gerekirken sen neden korkuyosun evlilikten anlat bana bi hele?
Bence nisanlin korkmali yani...
Sen olayı hiç anlamamışsın şiddete boşanmaya hiç gelmeyelim çıkamayız işin içinden

Sen olayı hiç anlamamışsın şiddete boşanmaya hiç gelmeyelim çıkamayız işin içinden

Ben olayi anladim, o kadar konunu okuduk, anlayalim bi zahmet.
Mevzu siddet felan degil tabikide, onlar sadece ornek.

Sana gore mevzu ´evlilik sikici mi?´
Bana gore mevzu ´evlilik senin bu tutumun ve tavirlarinla( seni herkes taniyor artikin), skici ve sikintili olmamasi mumkunmu?´.
Cunku sen evlilikten hep korktun( bi onceki mesajimda belirttigim gibi, hala neden korkan sensin anlamiyorum).
Cunku sen evlilik kavramini hic benimsemedin.
Cunku sen evlilik kavramini idrak ettigini sandigin icin! ama edemedigin icin ilerde kocani bogucaksin, kocan tam öldum kurtuldum dedigi an sen tekrar dilirticek tekrar bogucaksin.
Sana gore senin evliligin ´sikici´ gecicek, bende diyorumki sikici gecmez, o belli. Ben burda ´sikintili´ kelimesini kullanmaktan yanayim,bilmem anlatabildimmi..

Demek oki egerki kadinlar burda takiliyosa evlilikleri sikici oldugu icin degil, kari koca olarak birbirlerine ozel alan vermelernden dolayidir. Sen kk hanimlarinin online olusunu ´sikici bi evlilgi var demkki´ diye yorumluyosun. Oysaki ben bunu ´ hanim kk da takiliyor, beyde arkdaslariyla zaman geciriyor, aksam olunca birbirlerini haliyle ozlemis olucaklar ve daha bi sevgi ptircigi olucaklar o gece´ diye yorumluyorm. Sen bunu idrak edemiyceksin bence hic bi zaman.

Ben olayi anladim, o kadar konunu okuduk, anlayalim bi zahmet.
Mevzu siddet felan degil tabikide, onlar sadece ornek.

Sana gore mevzu ´evlilik sikici mi?´
Bana gore mevzu ´evlilik senin bu tutumun ve tavirlarinla( seni herkes taniyor artikin), skici ve sikintili olmamasi mumkunmu?´.
Cunku sen evlilikten hep korktun( bi onceki mesajimda belirttigim gibi, hala neden korkan sensin anlamiyorum).
Cunku sen evlilik kavramini hic benimsemedin.
Cunku sen evlilik kavramini idrak ettigini sandigin icin! ama edemedigin icin ilerde kocani bogucaksin, kocan tam öldum kurtuldum dedigi an sen tekrar dilirticek tekrar bogucaksin.
Sana gore senin evliligin ´sikici´ gecicek, bende diyorumki sikici gecmez, o belli. Ben burda ´sikintili´ kelimesini kullanmaktan yanayim,bilmem anlatabildimmi..

Demek oki egerki kadinlar burda takiliyosa evlilikleri sikici oldugu icin degil, kari koca olarak birbirlerine ozel alan vermelernden dolayidir. Sen kk hanimlarinin online olusunu ´sikici bi evlilgi var demkki´ diye yorumluyosun. Oysaki ben bunu ´ hanim kk da takiliyor, beyde arkdaslariyla zaman geciriyor, aksam olunca birbirlerini haliyle ozlemis olucaklar ve daha bi sevgi ptircigi olucaklar o gece´ diye yorumluyorm. Sen bunu idrak edemiyceksin bence hic bi zaman.
Evli olupta sürekli burda takılanlar bile bu kadar gocunmadılar neden tepki verdiğini anlamadım, ben evli değilim dolayısıyla sıkıcımı hayat monotonlaşıyomu diye evli hanımlardan öğrenmek istedim çoğu kişide evliliklerinden örnekler vererek açıklama yaptı bende bu sayede bilgi edindim,evlilikten korkmadığını söylüyor nişanlım korkan benim evet neyse konu buda değildi iyi akşamlar.

Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
Cnm hayır sıkıcı diyil. Güzel konu seçmissin, bende gece yorum yazarken düşünüyordum, dicekler evli kadın bu gece saatte burda ne arıyo. Açıklık getiriyim bende. Eşim ve ben vardiye çalışıyoruz hemde 3 vardiye ve vardiyelerimiz aynı değil.

Cnm hayır sıkıcı diyil. Güzel konu seçmissin, bende gece yorum yazarken düşünüyordum, dicekler evli kadın bu gece saatte burda ne arıyo. Açıklık getiriyim bende. Eşim ve ben vardiye çalışıyoruz hemde 3 vardiye ve vardiyelerimiz aynı değil.
Yok canım benim hesap sormak ne haddime,evlilik zaman geçtikçe monotonlaşıyomu sıkıcımı oluyo diye merak ettim sadece

Yok canım benim hesap sormak ne haddime,evlilik zaman geçtikçe monotonlaşıyomu sıkıcımı oluyo diye merak ettim sadece
Bizim durumumuzdan çıkarak şöyle diyim, yani eşim sabahcıyken ben öğlenci olabiliyorum yada tersi oluyor birde araya gececilik girince 1 hafta görüşemediğimiz zaman oluyor. Haftasonlarını iple çekiyoruz ve beraber bişeyler yapmayı özlüyoruz, o yüzden monoton ve sıkıcı gelmiyo bize :süslü:

Evliliğin sıkıcılığı eşlere bağlı. Yani eşin sıkıcıysa evliliğin eğlenceli olmasını bekleyemezsin. Ama eşin deli dolu, hayatını doldurmayı seven, sürekli kendini geliştiren biriyse o zaman da sıkılmaya fırsat bulamazsın. Tabi sen de öyle biriysen

Back
X