Evlilik sırası esprisi

Siz neden sürekli bi laf sokma peşine düşmüşsünüz hem sosyal medyada paylaştıklarıyla konu açıyorsunuz hem o yaşta birine sıranı verme nedir yani, bi de yurt dışına gide gele Türk esprilerini unuttum cümlesinde azcık kıskançlık sezdim, sonra neden bana tripli. Akrabam bana bunu dese görüşmeyi keserim kimin haddine benim paylaştığım, sıramı vermem veya gezmem üzerinden laf vurmak. Oh siz şaka diye diyin kimse demesin.

Evlilik düşünmeyen birine o espriyi yaparsanız bu cevabı alırsınız. Size patlamış. Eminim en çok duyduğu sözlerdir söyledikleriniz. Ben 28 yaşında iyi ki evlendim yoksa artık evlen diyenlerden birinin katili olcaktım :)

Ee mutlu demek ki kadın hayatım.Tahrik etti diyosun demek ki laf soktun sıra mıra diyerek.Bari espri yaptım savunmasını çökertme yorumlarınla

34 yaşına kadar bu lafı 2680 kez duymuştur muhtemelen. Millet olarak başkalarının hayatına burnumuzu sokmak gibi bir özelliğimiz var malesef. Haliyle artık kızcağiz bunun espirisinden bile gıcık kapıyordur. Siz laf sokunca o da cevabını vermiş. Bence iyi de etmiş. Başkalarının hayatıyla ilgili yorum yapmamayı öğrenirsiniz belki. Her konuda espiri yapmamayı da.

Siz laf soktuğunuzu kabul ediyorsunuz yani ?

birbirinizin hassas noktalariniza basmissiniz.
karşılıklı alınıp karşılıklı şakayla karışık laf sokmussunuz.
eşit sartlardasiniz.büyük ihtimalle oda simdi sizin söylediğiniz lafa takılmıştır.
samimiyetinize güveniyorsanız gönlünü alın eminim oda size aynısını yapacaktır.
bir daha da birbirinizin hassas noktalarına değinmeyin:)

Şu başta kırmızı ile işaretlediğim cümleniz, sizin de laf altından kuzeninizi küçümsediğinizi hissettirdi bana.
Şunu cidden akıl etmek zor değil, 34 yaşında bir kadına, rahat bir 10 senedir hemen hemen her akrabası, her evli arkadaşı "Sende yok mu bir şeyler?" babında soru soruyor, özel hayat hafiyeliği yapıyordur. Eh, bazı konular da insana bık getirir bir yerden sonra ve şakası dahi itici gelir.

Biraz ince düşünebiliyor olsaydınız, 34ündeki birinin özel hayatı üzerine espri yapmanın ne kadar rahatsız edici olabileceğini fark ederdiniz.

Karşılığında sizi yermek için söylenmiş bir söz evet "Evde otura otura" lafı.
Siz de espri olarak alın, madem sizinki de sadece espriydi(!)

Son düzenleme:
Her ne kadar evlenmeyi istemiyorum diyosa da demekki icinde bi yerlerde bunu arzuluyo. Yoksa buna bozulmazdı

Herkes şakadan anlamıyor maalesef, bundan sonra kuzenınızle olan konuşmanıza dikkat edersiniz.

Hahhaa imza bekar kizlar bayildim aklinca dalga geciyo kuzeniyle iste 34 yasinda bekar ama mutlu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…