Evlilik sırası esprisi

Ayni espirilere maruz kalan bjri olarak soyluyorum

O espirilerle o kadar fazla muhattap oluyoruz ki artik gercekten sert tepkilerde verebiliyoruz

Sizin niyetinizi bilmiyorum ama coguda evde kaldin cumlesinin imali nir espiriliyr sıkıştırılmış hali bu ulkede bu espiriden sonra cinnet cikarsa sasirmam

Yeter artik bekarlara sira sende sirani vermeseydin seminde murvesini goreydik tarzi espiriler gökten koca yagiyorda biz mi evlenmiyoruz

Evet ozetle soyluyorum siz kocayi buldunuz biz bulamadik basimiza kakip durmaniza gerek yok

Bu düşüncede ki insanlardan nefret ediyorum; sıra sende, sıranı verme kimseye , altınları hazirlayalim mı, kimse yok mu görüştüğün, bak o senden küçük coluk çocuğa karıştı offfffffff......sen ve senin kafandaki insanlar o bayanı anlayamazsınız, o'da ister birini sevmeyi biri tarafından sevilmeyi , evlenmeyi, anne olmayı... hiçbir kadın yoktur heralde bunları istemeyen ama sizin gibilerin diline düşmemek için evlenmeyi düşünmüyorum der çoğu. Kimbilir ne kadar içi acıdı o sözlerinden dolayı, kimbilir belki ağladı bile ve ne kadar bencilsin ki hala kendini düşünüp bana "evde otura otura" dedi diyorsun.Sana önerim(pek anlayacağını sanmasam da; bu çağ dışı konuşmalardan vazgeç ve asla buna benzer espriler yapma bir daha...

Son düzenleme:
İstediğini söyleyen istemediğini işitir..
Evlenmeyi düşünmeyen birine urartulardan kalma "sıranı vermeseydin" ESPRİSiNI yaparsanız..
O da size istemediğiniz şeyler söyler.
Az bile söylemiş .
Iyiki bana rastlamamışsınız.
Evlenmek zorunda değil ki sırasını versin
Sene 2017.. hala evlenme sırasının sakasini yapanlar var bu memlekette. .
Neyse ben de ESPRİ yaptim.

Bi tanidugimin ablasi vardi kendisi yasi sanirim 40 a yakinken evlenmis evin en buyugu kendisinde birsey yok ama kardeslerinede sira vermemek icin baya problemler cikmis kwrdesi kendisinden once svlendigi icin kac yil kardesiyle konusmsmis

Gecen marketten donuyorum bi baktim arkamdan zlmsltn sen daha evlenmedin mi diye bi ses bi dondum o ablabe

Once bi selam vereydin hal hatir sorda sonra icindrkileri dokersin

Bu toplumda kocayi hersey zanneden kendide evlendigi icin basinin goge erdigini dudunen dengesiz cok

Herkes birbirini gömmüş :) kimse alınmasın ..

Evlilik hersey değil mi? Sizde haklısınız tek başarıniz koca bulmanız bu yüzden size 34 yaşında birinin bekar olup mutlu olmasi garip geliyor.
Ya senin ağzına sağlık. Duygularima tercüman olmuşsun. Ben de nefret ediyorum tek sermayesi evlenmek olan tiplerden.

Belki o da 'espri' yapmıştır. Ayrıca gerçekten o kadar sıkıcı ki bu konular. Herkes birbirinin yarasına vurmaya çalışıyor. O kadar laf söylemişsiniz sonra laf duyunca neden böyle dedi diye konu açıyorsunuz.

Biz bekarlar eksiğiz zaten sanki istediğimiz kişiler cikti da size sorcaktik bekarlarla uğraşmaktan vazgeçin artik kendinize yeni uğraşlar bulun

Evlilik hersey değil mi? Sizde haklısınız tek başarıniz koca bulmanız bu yüzden size 34 yaşında birinin bekar olup mutlu olmasi garip geliyor.

Ayrıca bu kafadaki insanlar AZALARAK BİTİN..........

Bu kafada değilim.net...

Akraba akrepten beterdir diye boşuna dememişler. Karşılıklı olarak birbirinize laf sokmaya çalışmışsınız. Çok görüyorum etrafımda böyle saçma akrabalık ilişkilerini. Aynısı benim akrabalarımda da var. Kilo alırsın ay şiştin iyice seni kimse almaz derler, zayıflarsın yüzün solmuş hasta mısın diye sorarlar, neden hâlâ kimse yok aslında güzel kızsın amaaaaaa az spor yap basenin çıkmış, gözünün altı mı morarmış, saçını düzleştir bence, ya aslında dalgalı sana daha çok yakışıyor, kırmızı ruj yaslı göstermiş seni , pembe rujla çingene gibi olmuşsun vs. sürüp gider bu saçmalıklar . Allah aşkına ya düşün artık bekar insanların yakalarından. Evde kaldık tamam mı. Siz evli mutlu çocuklu hayatınıza mutlu mesut devam edin. Biz zaten acaba yalnız mı öleceğiz, doğru kişiyi bulabilecek miyiz, anneliği tadabilecek miyiz gibi sorularla boğuşuyoruz her gün. Bide sizin saçma sapan esprilerinizle uğraşmayalım sevgili akrabalarımız!

Ya biz evliler sanki çok mutluyuz evlenince ilahi bi mutluluk geliyor gibi bekar herkese neden evlensin mutlu olsun gözüyle bakıyoruz? Kendimi de katıyorum ki kimse yanlış anlamasın aslında evlilerin yarısına sorsan keşke hiç evlenmeseydim der. Evliliğin tek iyi yanı evlat sahibi olmak bence

O da senin lafina alınmış. Normal öyle demesi

evet kabul ediyorum gereksiz bi espriydi yada laf sokmaydı, kim nasıl algıladı ise yazımdan öyle olsun. Komik de değildi, ok ..belki onlar ailecek bu konuyu fazla abarttıklarından, çok fazla kariyer-para muhabbetine maruz kaldığımdan böyle bir şey çıkmış olabilir ağzımdan, bilinçaltımın oyunları tamamen :)
Tekrar yazıyorum, her görüştüğümde bekarlıkla ilgili espri yapmıyorum..yanlış anlaşılmış, örnekler verilmiş filan :)
Kesinlikle evlilik sırasıyla filan işim olmaz, hatta bu tarz şeyleri son derece yanlış buluyorum, hatta benim kocişim de ( ! ) ablasının sırasını kaptı

Biz bekarlar cok sik duyuyoruz ne zman evleniyosun,evde kaldin,yasin geciyor ve turevleri...
Bazen alakasiz birine patlayabiliyoruz .bazisina gulup gecip bazisina nednelerirni soyleyip bazisinada ters ttepki verebiliyoruz.

Bir kıskançlık seziyorum sanki onun kariyerini kıskandigin icin laf sokmaya çalışmissin ama yememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…