Evlilik sırası esprisi

Yaptığınız espri alınmış arkadaş canim. O yüzden size laf sokmak istemiş

Bir insan nasil bekar kariyer yapiyor ve mutlu diye sizi tahrik edebilir. Siz evlenip yapamadiklarinizdan dolayi kiskanmis ve kendinizi ezik hissetmissiniz. Buda yetmemis size gore onun eksik tarafinin koca bulamamak oldugunu dusunup iyi bir laf sokayim demissiniz ama kuzen yememis bir guzel cvp verip bozmus sizi. En nefret ettigim insan tipi güle güle espri yaptim diyen ve laf sokan insan.. kuzen az bile soylemis ben daha fazla soylerdim. Ayrica kuzen yurtdisinda ve kariyer yapiyor ise bu onun tercihi siz evlendiniz bir cok seyden vazgectiniz diye kendinize uzulup ona yuklenmissiniz. Benim gordugum bu.. yapamadiklarinizi baskasinda gorunce o kisiden acisini cikarmaya calismayalim..

Doğru demiş haklı. Bekar olarak dilediği gibi gezmesi, eğlenmesi, kariyer yapması ve bunların onu mutlu etmiş olması sizi niye tahrik etti bu kadar. Sizde evde otura otura fena kıskanmışsınız belli. Bir bekar görmeyedurun hemen bir laf sokma çabası.

Kuzenin ağzına sağlık resmen kaşınmışsınız. İki de bir evliliğe bağlamışsınız. Size ne? Komik de değil.

Densizz....Daha 40 ıma çok var deseydin,ya da sen bile evlendiysen,benide alan olur diyip,onun dilinden cevap verseydin keşke
Bu tür insanlar iç dünyalarında mutsuz oldukları için,kendi mutsuzluklarının içine kıskandıkları kişileride çekmek uğraşıyorlar,eminim kıskanılan birisiniz...

Kıskançsın!!

Yaaa pardon da evlenmek çok mu zor sanıyorsunuz?
Yani evlendiğiniz için bunu büyük bir başarı olarak felan görüp bir de laf mı sokmaya çalışıyorsunuz, zaten sadece laf sokmaya çalıştığınızla kalmışsınız
Kuzenin nasıl çirkin mi bilmiyorum bak görmeden diyorum kariyer yapmış, kendini geliştirmiş elini sallamasına bile gerek yok evlenmesi için.
Evlenince çok mu mutlu herkes Buradaki başlıkları tekrar gözden geçirin derim : )
Ayrıca; evlenemeyince değil evlenince EVDE KALINIYOR

Siz nasıl ki onun ''evde otura otura'' lafına takıldıysanız oda sizin sıranı vermeseydin lafınıza takılıp bunu bir iğneleme olarak algılayıp laf sokmuş olabilir.

Bu kisininde evliligi cok mutlu olsa yine bi nebze eh hadi denir evliligi hem maddi hem manevi soruu bi evlilik yani ben onun durumunu duyunca cok uzulmustum

Ama sanki evlenmiste basi goge ermis gibi baskasina evde kalmis imalarinda bukunmasi sinir bozucu

yapmayacaksınız efendim karşıdaki kişinin hassasiyetlerini bilmeden espri yapmayacaksınız, belki bu tarz espri ve boş laflara kalkan olarak hayatından memnun izlenimi veriyordur, belkide gerçekte çok yalnız ve mutsuz hissediyordur. sizin dediğinizin yanında onun dediği bana fazla masum geldi. çünkü evde oturmak konusunu değiştirebilmek sizin elinizde, ama pat diye doğru eşi bulup evlenmek kuzeninizin elinde değil.

Kendimden biliyorum bu tarz espriler insanı sinirlendiriyor, insanlar halinden memnunsa üstüne gitmeyin. 26 yaşında evlendim bana göre gayet iyi belki bu devirde erken bile ama millete göre evde kalmıştım, sürekli aynı şeyleri duymak can sıkıcı

Danışıklı dövüş yapmışsınız.
Ikinizde de belki ki bi yasayamadiklariniz konusunda hassasiyet var.kompleks demeyelim de bir nevi imrenme.
Karşılıklı laf sokmussunuz.
Gerçekten mi evlenmek istemiyor yoksa laf soz duymamak icin mi kariyerinin arkasina saklanıyor bilemeyiz ama her ne olursa olsun evlenmemis birine bu sekilde laf sokmak cok yanlış keza evli kadinlara da söylenen acimasiz sozler cok yanlış.
Yani iki tarafta suclu ama baslatan siz olmuşsunuz bu yüzden kim suclu demeyin

Kusura bakmayın ama ilk lafı diyen siz olmuşsunuz kimse de öyle lafınız esirgeyecek değil sizde ben istediğimi söylerim bana kimse laf diyemez diyorsanız o işler öyle olmuyor. Siz tutup facebooktaki paylaşımlarına bakıp hayırdır altınları hazırlayayım mı dersen ki, hayatında ciddi biri olsa zaten duyarsınız özel hayatı sizi ilgilendirmez; sonra da sıranı vermeseydin dersen ki, bu da evde kaldın demek oluyor bir anlamda bozulmuş olabilir; o da size evde otura otura bunları bunlara mı takıyorsun der yani. Resmen evde kaldın demişsiniz. O da cevabını vermiş.

Siz ona laf sokmuşsunuz gibi algılamış ve karşılık vermiş üstünde durmayın. Bundan sonra da hiç evlilik lafı açmayın ima da etmeyin yanlış anlayabilir.
Bekarım çok mutluyum diye milletin gözüne sokup basa basa söylemesi de zaten çok da mutlu olmadığından ya da başkalarının ona acıyıp mutsuz olduğunu düşünmesinler diyedir.

karşılıklı espirileşmişsiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…