Evlilik Siteleri

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
727
333
Kızlar merhaba,

İnternetteki evlilik siteleri hakkında neler düşünüyorsunuz, çok sakıncalı mı, zaman kaybı mı,

yoksa denemeye değer görenleriniz var mı ??

zaman kaybi.
Caninin yanmasida cabasi.
nokta.

o sitelerde evlenmek için takılan var mı ya ?

ya evli insanlar kaçamak için ya da troller takılıyordur diye düşünüyorum

deneyimi, tecrübesi olan var mı merak ediyorum,

can yanması filan gerçekte tanıştığınla da oluyor, tamam güvenilir yerler değil zaten

internet güvenilir değil ama ölçüp tartıp bişeyler bulabilen oldu mu hiç acaba...

Evlilik siteleri.. hic guvenilir gelmiyor. Bir kere evlenmek isteyen adam neden internetten arasin ki? Sizin istediginiz standartta bi insan yoktur hic sanmiyorum

Zaman kaybı.. Sıcak bakmıyorum ben. Güvenemem bu şekilde kimseye.

Ha ben sevgilimle internetten tanıştım 3. Yılımız cok da mutluyum, ama tamamen tesadüfi bi olaydi

tebiki ben .. hepsi foss çıktı ...birinin eski sevgilisi çıktı ortaya meğer hiç ayılmamışlar bile . biri çok ukala biri çok sapık biri bilmem ne ..çoğunun amacıda belliydi . baştan bitti hepsi ...

tebiki ben .. hepsi foss çıktı ...birinin eski sevgilisi çıktı ortaya meğer hiç ayılmamışlar bile . biri çok ukala biri çok sapık biri bilmem ne ..çoğunun amacıda belliydi . baştan bitti hepsi ...

hiç dürüst biriyle karşılaşmadım diyosun...

hani olur lafı sözü bellidir, sohbet ederken, telde bile belli olur kalitesi filan az buçuk, o da çıkmadı desene.

bence anca yüzde onu üyelerin ciddi ve belkide güvenilirdir, onlardan birine dek gelmeniz vede o kisinin size uygun olmasida lottoda milyarlari tutturmak gibi bisey bana göre... Ama yinede kader kismet... Eger cok saf olup hemen kanip, herseye inanip, birine tutulup, tüm hayati unutmiycaksaniz, deneye bilirsiniz, ama naif ve cabuk kanan biri iseniz aman haaa derim... Biraz acikgöz olmak gerekiyor ...:ssz:

hiç dürüst biriyle karşılaşmadım diyosun...

hani olur lafı sözü bellidir, sohbet ederken, telde bile belli olur kalitesi filan az buçuk, o da çıkmadı desene.
yok belli olmuyor . bir tanesi tele sapıklık yapmaya çalıştı ki bunların çoğu avukat,doktor ,mühendis ,asker vs meslekleri olan insanlardı .telde saygılılar belkide mesleklerinden dolayı herhangi bir tehdit vs ile karşılaşmadım . seçerek konuştum gözümün tuttuklarıyla . en azından bela olmadılar . ama tabi tek taraflı birşeyler hisettim bir kaçına .onlar yarım kaldı . aslında niyetleri belliymiş ama ilk göstermiyorlar kendileri buluşunca zaten senin ne tarz biri olduğunu kendi çözüyor ve bırakıyor peşini .

bence anca yüzde onu üyelerin ciddi ve belkide güvenilirdir, onlardan birine dek gelmeniz vede o kisinin size uygun olmasida lottoda milyarlari tutturmak gibi bisey bana göre... Ama yinede kader kismet... Eger cok saf olup hemen kanip, herseye inanip, birine tutulup, tüm hayati unutmiycaksaniz, deneye bilirsiniz, ama naif ve cabuk kanan biri iseniz aman haaa derim... Biraz acikgöz olmak gerekiyor ...:KK14:

O kdr şey yaşandıktan sora ne saflığı....kaldı mı o saflık bizde...

elbetteki yüzyüze görüşcen, araştırcan işini gücünü, ailesini vs vs...

bi vesile yöntemi olabilir mi , yoksa zaman kaybı olur...

Kuzenim evlilik sitesinden tanıştı eşiyle, şimdi 3 senelik evliler ve bir bebekleri var. Tek duyduğum bildiğim olumlu örnek bu.

yok belli olmuyor . bir tanesi tele sapıklık yapmaya çalıştı ki bunların çoğu avukat,doktor ,mühendis ,asker vs meslekleri olan insanlardı .telde saygılılar belkide mesleklerinden dolayı herhangi bir tehdit vs ile karşılaşmadım . seçerek konuştum gözümün tuttuklarıyla . en azından bela olmadılar . ama tabi tek taraflı birşeyler hisettim bir kaçına .onlar yarım kaldı . aslında niyetleri belliymiş ama ilk göstermiyorlar kendileri buluşunca zaten senin ne tarz biri olduğunu kendi çözüyor ve bırakıyor peşini .

Cinsellik mi beklentileri...yani yüzyüze görüşünce mi notlarını verdin..

evlilik sitesi hakkind abilgim yok
ama esimle internetde tanistik biz .. 7 yillik evliyiz

ben unuttum bile nasil tansitigimizi dogru insani buldukdan sonra nasil oldugunun onemi yok
ama evlilik sitesi daha farkli bi olay bence

esimle sorunun olmadimi dersen her evlilikde olan seyler internetin bi suçu kabhati yok : ))

Back
X