Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ben sevgilimle internetten tanıştım 3. Yılımız cok da mutluyum, ama tamamen tesadüfi bi olaydi
Zaman kaybı.. Sıcak bakmıyorum ben. Güvenemem bu şekilde kimseye.
tebiki ben .. hepsi foss çıktı ...birinin eski sevgilisi çıktı ortaya meğer hiç ayılmamışlar bile . biri çok ukala biri çok sapık biri bilmem ne ..çoğunun amacıda belliydi . baştan bitti hepsi ...
yok belli olmuyor . bir tanesi tele sapıklık yapmaya çalıştı ki bunların çoğu avukat,doktor ,mühendis ,asker vs meslekleri olan insanlardı .telde saygılılar belkide mesleklerinden dolayı herhangi bir tehdit vs ile karşılaşmadım . seçerek konuştum gözümün tuttuklarıyla . en azından bela olmadılar . ama tabi tek taraflı birşeyler hisettim bir kaçına .onlar yarım kaldı . aslında niyetleri belliymiş ama ilk göstermiyorlar kendileri buluşunca zaten senin ne tarz biri olduğunu kendi çözüyor ve bırakıyor peşini .hiç dürüst biriyle karşılaşmadım diyosun...
hani olur lafı sözü bellidir, sohbet ederken, telde bile belli olur kalitesi filan az buçuk, o da çıkmadı desene.
bence anca yüzde onu üyelerin ciddi ve belkide güvenilirdir, onlardan birine dek gelmeniz vede o kisinin size uygun olmasida lottoda milyarlari tutturmak gibi bisey bana göre... Ama yinede kader kismet... Eger cok saf olup hemen kanip, herseye inanip, birine tutulup, tüm hayati unutmiycaksaniz, deneye bilirsiniz, ama naif ve cabuk kanan biri iseniz aman haaa derim... Biraz acikgöz olmak gerekiyor ...![]()
yok belli olmuyor . bir tanesi tele sapıklık yapmaya çalıştı ki bunların çoğu avukat,doktor ,mühendis ,asker vs meslekleri olan insanlardı .telde saygılılar belkide mesleklerinden dolayı herhangi bir tehdit vs ile karşılaşmadım . seçerek konuştum gözümün tuttuklarıyla . en azından bela olmadılar . ama tabi tek taraflı birşeyler hisettim bir kaçına .onlar yarım kaldı . aslında niyetleri belliymiş ama ilk göstermiyorlar kendileri buluşunca zaten senin ne tarz biri olduğunu kendi çözüyor ve bırakıyor peşini .
Kuzenim evlilik sitesinden tanıştı eşiyle, şimdi 3 senelik evliler ve bir bebekleri var. Tek duyduğum bildiğim olumlu örnek bu.