Evlilik sonras sendromu mu?

şanslısın deyim sana.çünki ben 2 aylık evliyken depresyona bile girmiştim.ama ben ailemle 27 yıldır yaşadığım şehir de değil ayrı şehirdeyim.ne mutlu ki sana sen yaşadığın yerden ayrılmamışsın.beni örnek al kenine ve teselli et kendini:)

canım kendini teselli et ne güzel yuvamı kurdum sevdiğim adamlayım kendi evimdeyim şanslıyım diye. ara sıra aileni ggörmeye git. evli değilim ama aklıma bunlar gledi alşırsın bence:)

gerçekten zor bir durum başlarda kendinizi oyalayacak birşeyler yapsanız neden üzülüyorsunuz ki sonuçta aynı şehirdesiniz ailenizde duysa üzüldüğünüzü onlarda üzülecektir ne mutlu ki bir yuvanız var eşinizle birbirinize ait bi dünyanız var böyle düşünün

Bence de çok şanslısınız. Ben evlendiğimde ailemden 2000 km uzağa gitmiştim.
Siz aynı şehirdesiniz. Ama hep aklınız ailenizde ve evde olursa; kendi evinizi
benimsemeniz daha zor olur. Unutmayın artık sizin bir eviniz var ve bir ailesiniz.
Ailenizle istediğiniz sıklıkla görüşün ama evinizin, evliliğinizin tadını çıkartmayı
unutmayın bence....

Son düzenleme:
canım ilk başlarda normal zamanla alışırsın ama bak yazan arkadaşların ailesi hep uzaktaymış şanslılardansın ailen yanında

aynı seylerı bende yasamıstım her sabah uyandıgımda aglıyodum eve alısamamıstım kendımı cok yanlız hıssedıyodum annemlerle aramdakı mesefa 5 dk oldugu halde,ama zamanla alısıyosun hayatım ınan benımde bır yıl oldu evlenelı simdı annemlerdeyken kendı evımı özlüyorum.gurbette olan arkadaslarımızı düşün bıde bız şanslıyız yıne.

ayni sehirdeymisin ve görüsüyomusun..ben 2 yillik evliyim ve ailemden uzakta baska bir ülkedeyim..haline sükret..ben bir yil neler cektim..evden disari cikmiyodum sürekli agliyodum...1 senedir eski benim yine...daha 1 aylikmis korkma gecer ama biraz daha sürebilir bu durum cok normal..

Yeni bir hayat ve yeni sorumluluklar...Daha önce ailenin ilgilendiği bir çok şeyi artık sen de kendi evin için düşünüyorsun. Elektrik faturası ödenmemiş, bugün ne pişireyim, ya bu makine bulaşıkları yıkadı da kim kaldıracak şimdi yerine, bir kez de çoraplarını kirli sepetine at be adam vs vs....kaydirigubbakcemile3. Aile özlenmez mi bea...

kendi evinde misin kayınvalidenlerde mi
bence kendi evindeysen fazla duygusal davranıyorsun
kendi yuvanı kurduğun için, kendine ait bir evin olduğu için mutlu olmalısın
ama kayınvalidenlerle aynı evde kalıyorsan
sanırım normal bir durumdur
sonuçta ne kadar yakın olurlarsa olsunlar
yabancı birilerinin yanında ve evindesin
buna alışmak zaman alabilir.

canım benım kıyamam ben sana
bende ilk zamanlar oyleydım
anneme gıttıgımde gızlıce aglıyodum mutfakta gıtmek ıstemıodum evıme ama kımseye bısey soyleyemıyodum uzulmesınler dıye. kocamı sevıyodum ama nebıleyım annemde kalmak ıstıyodum. hatta bvazen bosanmayı bıle dusunuyodum hep aglıyodum kocam yazık anlamıyodu nıye agladıgımı uzuluyodu hep tesellı etmeye calısıyodu ama bı sure sonra aştık bırlıkte .

kesinlikle haklısın çalıkuşu

ne depresyonu kız:)
ben ailemden yüksek lisans yaparken ayrıldım.2 yıl.hiç de özlemedim.)bitti geldim.5 ay sonra evlendim.şimdide ayrıyım..hiç özlemiyorum.)bende mi sorun var?ne güzel rahatım,karışanım yok,kendi evim,istediğim gibi yiyip içiyorum.)

annem olsa orayı topla,burayı topla,çok uyudun ,iyi temizlememişsin der.))
eşimle dondurma alıyoruz 1 lt..anında bitiriyoruz..annem yeme yeme çok yedin,başka zamanada kalsın der,izin vermez.)istediğim gibi çıkıyorum,geziyorum,kimseye hesap vermiyorum.))özgürüm..hayat bu ayol.))bol bolda dondurmamı yiyorum.)

1 aylık evliyim.aynı sehirde olmamıza ve gorusmemize ragmen ailemi cooook ozluyorum.surekli aklım onlarda ve evde..ne yapıcam?

Aynı şehirdeysen istediğin zaman görebilirsin..Ya biz ailesinden iyice uzak şehirlerde yaşayanlar napalım ????:çok üzgünüm:

canım bence çok şanslısın kıymetini bil bak burda çoğu kişi gurbette.daha yenisin hem biz ne yapalım:sm_confused: o yüzden moralini yüksek tut sevgilera.s.

ooo her sabah kalktığımda ağlardım ben de..ailemi özledim, neden evlendim ben diye ahhh ahhhh..
insan nelere alışmıyor ki...şimdi de annemin evine gitsem kendi evimi özlüyorum hemennn...
geçer geçerrrrropuyorumnanaktan

ilk başlarda olur ama bu kadar bağımlı olmak iyi değildir canım kendi evim diye dört elle sarılman lazım hep aklında ailen olursa evine ısınamazsın

bende öyleydim cnm her dak aklim annemlerdeydi ne yapiyorlar acaba diye bide annemler bana 5 dak yerde ama simdi inanirmisin annemlere 1 saatliginede olsa gitsem evimi öyle özlüyorumki bide dünyalar tatlisi bi kizim var herseyi unutturdu bana darisi san aolsun insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…