- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 103
- 36
- Konu Sahibi toorudetobetrue
-
alakası yok eşler ailelerle evleniyorKapıyı kapattıktan sonra içeride kimlerin kaldığı önemli. Aileleler anlaşmış anlaşmamış çok da önemli değil bence, önemli olan çiftin mutluluğu.
alakası yok eşler ailelerle evleniyor
Aile hususunda bizimkiler bir araya gelmeyi çok isteyeceklerini düşünmüyorum fakat bu durum partnerimin ailesi için aynı değil.. Özellikle annesi sık sık git gel olmasını istiyor..Hayır evlenmiyor. Herkes için aynı şey geçerli değil. Toplumumuzun çarpık evlilik anlayışı nedeniyle mıç mıç bir ilişki var evet, ama dediğim gibi herkes için geçerli değil. 4 yıl sonra ilk defa annemle kayınvalidem telefonda konuşmuş geçen ay. Onunla da sınırlı kaldı sanırım. Ne onlar ne bizimkiler öyle müdahaleci tipler olmadığı için çok şükür sorun yaşamadık.
Konu sahibi için de aynı şey geçerli. Eşlerden biri aileci olmadığı sürece her şey o kapının dışında kalır ki zaten.
Kesinlikle haklısınız, nankörlük etmek istemem..Bu devirde hayat arkadaşınızı bulmuş guvenmis anlaşmış sevmissiniz..
Kaymağı da olsun gibi oluyor bu dusunce
Demek ki senin ailen sorun cikaracak..sen arayi bulacaksin iste nadiren de olsa gidip gelmeniz gerektigini annene kabul ettireceksin.Aile hususunda bizimkiler bir araya gelmeyi çok isteyeceklerini düşünmüyorum fakat bu durum partnerimin ailesi için aynı değil.. Özellikle annesi sık sık git gel olmasını istiyor..
Yaş 29 olunca biraz da bacak buldum kıllısını aramayayım diyorum kendime,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?