evlilik sonrası

bizde aynıyız. hiç sorun olamadı aramızda. tabi benim görümceler eltiler okuduğum çalıştığım için aşağılamaya! çalıştılar ama ellerine yüzlerine bulaştı. eşim set çekti. bir sıkıntımız olmadı bunla ilgili

Aslında aileler önemli ilerleyen zamanlarda problem cıkabiliyor buda evliliğinize yansıyabilir.Partnerinizin görüslerini de alın cok faydalı olacaktır.alçak gönüllü oldukları sürece bir problem olabileceğini düşünmüyorum.

bence aklına takılan tek sorun buysa yapacak bişey yyok. çok bi sorun olacağını sanmam iki tarafta saygılı ise. yoksa eğitimli cahillerle kaynıyo ortalık.

maşallah şanslıymışsınız ne diyelim kıymetini bilin :)

canım ben 10 yıllık evliyim benim evime kv 2 defa geldi bir ilk evlendiğimde birde bebegm olunca misafir gibi geldi misafir gibi gitti benim içinde sıkıntı yok ama
emin ol aileler dıs kapınının mandalı degil cocugun olsun bak ucu hep onlara degiyor hers işin

sana bağlı. Bazen inan çok bunaltıcı olabiliyor, ama kv kp kör cahil değillerse çok sıkıntı yaşamazsın. Bir şey bilmediği halde kendi doğrularını savunanlar var onlar çok tehlikeli. Bazen kv ben anlamıyorum sanıyor, aklında beni uyutuo ama eğleniyorum ben :) bazen de zekamı hafife alıyor diye sinir oluyorum. Dedim ya sana bağlı :):) Ama isterdim dünya görüşüyle, duruşuyla beni aydınlatan biri olsun. Hoş öyle insanlarla da tanıştım ama gönül kimi seçerse sapıyla çöpüyle kabulleniyorsun.

ayrıca ben bunu istemedim kadın böyle soguk nevale
aslında sizin ilişkilerinizde hos degil bu kadar yabancılık kim kimle evli akraba bunlar hos olmuyor hastalık var saglık var neden görüşmeyeleim
neden bu mıc mıc olsun inasnlık nerde diye bagırasım geldi

Eğitimliler diye hor ya da küçük görme eğilimli tabi ki değiller, ancak çoğu aile gibi kendilerine denk dünür isterler diye düşünüyorum. Sebep olaraksa, çocuklarına sundukları imkanlar dahilinde tutturulan bir standardın evlendikten sonra da devam etmesi, bu sadece maddi olarak değil aynı zamanda manevi doyum olarak da..

Kapıyı kapattıktan sonra içeride kimlerin kaldığı önemli. Aileleler anlaşmış anlaşmamış çok da önemli değil bence, önemli olan çiftin mutluluğu.
tam tersi aile ile bir arada olmak zorundasın düğün süreci tercihler farklı oluyor hatta evliyken bile soeunlarin neredeyse tamamı aileler yüzünden çikiyor

Tanıdık bir gelin var eşinin ailesi akrabası vs. ona çok zıt düşmesine rağmen hiçkimseyle hiçbir şekilde sorun yaşamamış dışlanmamış ama yinede memnun değil bayram seyran tatil ailesiyle yapar eşinin ailesi sırf rahatsızlık vermemek için evine bile gitmez ama yinede memnun değil...Onun bunun kılığına kıyafetine,hayat tarzına,evine barkına takmayan önemsemeyen biriyseniz olur bu iş ama cevap olarak birine annesi sık sık görüşmeyi istermiş demişsiniz sanırım bundan rahatsızlık duyacak arayı soğutacak biriyseniz bence boşverin bu iş olmasın.

Benim annem ilkokul mezunu, babam lise mezunu ve devlet memuru. Halamin okuma yazmasi yok, dayim ilkokul mezunu, teyzem hala koyde ve sadece okuması var. Annemle babam köyde büyümüşler sonra babam memur olunca sehre gelmişler.
Esimin ise annesi ise ogretmen, babasi hakim. Halasi doktor, teyzesi gazeteci, amcasi muhendis...... bu listeyi daha uzatir giderim. Bizim sülalenin 10 kusakta gelemeyeceği yere onceki kusakta gelmis adamlar.
Her neyse. Tabii ben onlar bizimkileri kucumserler mi diye korkmadim degil ama akrabalarim icin ayni seyi soyleyemesem de ailem cok gorgulu, ahlakli ve saygili insanlardir. Bu yuzden cok da endise etmedim.
Nitekim de oyle oldu. Hicbir sorun yasamadik. Benim annem de samimi olalim filan istedi ama esimin ailesinden pek yüz bulamayınca o da talep etmiyor artık. Esim ailemle cok iyi anlasir. Oglum oglum diye konuşurlar. O da annem babam der.
Yani diyeceğim o ki klasik ama gercekten bu isler diplomaya bakmiyor. Boyle bir insan yetistirdiklerine gore onlar da eminim cok duzgun insanlardir. Siz onlari kucumsemeyecekseniz hicbir sorun olmaz.

Evet çok haklısınız hayat tarzı derken aklıma geldi örneğin evlilik dışı birliktelik yaşayan hatta çocuk yetiştiren kuzeni var, bunu eleştirmek benim haddime değil ancak benim kültürümde yetiştirilen biri için bu kabul edilemez bir vakadır. Tabi ki herkesin doğrusu yanlışı kendisine..

Hayat tarzı derken hayatı yaşayış tarzından bahsettim aslında muhafazakarlık derecesi vs. Size müdahale edilmesede rahatsızlık duyacaksınız farklı olmaları sizi rahatsız edecekse hiç bulaşmamak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…