Arkadaşlar evliliğimi size baştan anlatmak istiyorum. Kocami bir arkadaşın vesilesiyle tanıdım. Eşim doğu illerinde köy hayatinda doğmuş büyümüş bense şehir hayatında doğma büyüme birisiyim. Ilk gördüğüm an ona aşık oldum. Yaşım henüz 16 sindaydim. 4 yıl boyunca konuştuk git gellerimiz çok oldu. Ayrilip barışlarımız. Ailem onu istemiyordu. Derken büyük mücadeledir evlendik. Evimizi kendi şehrine ailesinin yanina aynı evde yani alt üst oturduk kaynanam gillerle. Gelenekleri çok ağır di çok baskililardi çok zorlaniyordum. Bekarken çalışıyor istediğimi alıyor istediğim yere gidiyordum. Ama evlenince aşırı tesettür çok ağır gelenek. Çalışma hayatım son buldu. Evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. Ilk çocuğum oldu biz hiç anlaşamıyor dayanamıyordum. Artık uykularımı yitirip hasta oldum. Nasip bu eşim işinden ayrıldı kendi memleketime geldim. Eşimin ailesi beni burdada rahat bırakmadı. Yanına gelip kalıyorlar eşimle aramı bozuyorlardı. 13 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Ama artık kocanın karakterini beğenmiyorum. Afedersiniz ama yatakta bana sarilsa sesimi çıkarmıyorum ama içimden gelmiyor. Yanlış anlamayın hayatında kimse yok. Kaba haraketleri küfürleri baskıları birde çok cimri zengin ama elime çok az para verir. Herkes bir şeyler alırken para harcarken gözlerim dolar. Mesleğimi yaptırmıyor. Elime parada vermiyor. En son sıkıntım bu iki çocuğuna dilenciye sadaka verirmiş gibi davranıyor. Herkes bana verdiği harçlık ne kadar az nasıl yetistirebiliyorsun der. Boşanmayı düşündüm ama annem babam çok mutsuz her gün kavgalı annem sığınacak yer arar dayımda vs yerlerde kalır. Artık dayanamıyorum bana bir akıl verin. Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın