Evlilik sözleşmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim kuzen de nisanda evlendi sözleşme imzaladı.
Ve ailemizde böyle bir abestliğe imza atan/atacak olan tek kişi sıfatına erdi...
Güvenmediğim biriyle evlilik...
Zaten saçma değil mi?

Benim erkek arkadaşımda da böyle bir takıntı vardı ilk defa 6 ay önce böyle bişey sundu sözleşmeye göre boşanma yada ölüm durumunda tek mal varlığı almayacaktım ki şuanki yasaya göre mal paylaşımı olduğu halde tabii bende itiraz ettim ssk mı yaparsan paramı verirsen bende kendi geleceğime yatırım yaparsam ki bunu avukatla birlikte benim lehime olacak şekilde yaparız deyince çıldırmıştı :)))))) Sonra seni denedim dedi ve yine yakın bir zamanda hortladı bu ve hala aynı şeyi diyor sen sözleşme yapmadın istediğinde IMF şartı gibi diye bunu kendini sağlama almak olarak görüyor ben alıyor görünüyorum ama o ne görünüyor hiç sorgulamadım yeni aklıma geldi.Kabul etmedim her seferinde en son vazgeçti ama ikna olmadığına eminim.

Ben bu konuyla çok haşir neşir olunca nettende araştırdım bunun güvensizlik kaynağı olduğunu okudum.Yurt dışındaki bazı ünlüler yapmış o şekilde olursa yaparım ama adamla evli kaldığın sürece her yıl için para alıyorsun o süper olurdu:))) Bende teklif etsem ona buna Sonsuza kadar EVEEET derim diye :D

o ne ya.. ben hoşlaşmıyorum böyle şeylerden. demek ki benden ayrılabileceği ihtimali var gözünde diye düşünürüm ve evlilik kararımı gözden geçiririm
senden sonra yalnız kalmıyım diye erkeklerle görüşmeye devam edicem desem gibi bişey benim gözümde

bencede çok saçma abes bir durum kabul edenleride anlamıyorum..adı üstünde evlilik bu şirket anlaşmasımı yapıyon yok boşanırsam hiç birşey vermem bilmem ne çok saçma paran o kadar kıymetliyse evlenme ...yada bu şuna geliyor....veririm ama koklatmam....başka bir anlamı yok...her gün evlilikleri yıpratacak bişeyler çıkarıyorlar ..insanlarda malesef buna ortak oluyorlar...

Evlilik paylaşmayı gerektiriyor asla böyle bir girişimde bulunmam şirket mi kuruyoruz canım:olmaz:

Şimdi tekrar sordum boşanma durumunda herkesin malı kendinde kalır diyor.Benim bunu kabul etmem için ondan daha iyi maaşlı işim olması lazım o yurt dışında iyi işi olacak mühendislik okuyor:)Ben çok para kazanacağım iş olursa kabul ederim dedim beklerim diyor :)))))))

evlilik sözleşmesi kulağa hoş geliyo
arkadaşlarımla az görüşeceğim diye kağıt imzalatacağım ona.

Cidden bu sözleşme niye para mal mülk konusunda oluyor ki. İşte ne bileyim gece dışarı çıkmıcam seni yalnız bırakmıcam önceliğim sen olucaksın anneme karşı seni ezdirmicem filan gibi şartlar sunsak biz de bunlara uymazsa para cezası kesilsin.kaydirigubbakcemile2

ben de buna katılıyorum.bağlılık için sevgi saygı için sözleşme olsa keşke
mal için ise ben imzalamam.zaten benden öncekiler için hakkım yok.benden sonrakileride insan gibi paylaşırız

zaten yasa gereği de önceden edinilen mallar herkesin kendine. Evlilik boyunca edinilenler de gerek maddi gerek manevi katkısı vardır iki tarafın da paylaşılması daha uygun bence.

Back
X