Evlilik sözü verdim, ama simdi istemiyorum ?!

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Arkadaslar, yazimi sildim, cünkü konuyu hallettim, istemedigimi acikladim kendisine, yorum birakanlara tesekkür ederim, beni cesaretlendirdiginiz icin kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
şu aralar evlilik düşünmüyorum..kafamçokkarıştı
sen benden daha iyilerine layıksın..kaydirigubbakcemile3
sen çok iyi bir insansın sorun sen değil benim aslında..:roflol:
ee bu laflardan sonra hala anlamassa gerçekten hakediyormuş derim..
şaka bir yana cnm kaçarak olmaz çık telefonlarına istemediğini kibar bir dille anlat.
ayrıca bunda çekinecek bişey olduğunu sanmıyorum sırf akraba diye ve söz verdin diye evlenecek değilsin yaa...rahat ol nişanlanıp ayrılıyor insanlar gayet doğal bişey.

Yozgat ın yozu da ne demek yaa kaydirigubbakcemile3
Taktiğin iyi gibi görünüyor konuşmamaya çalış sürekli bahaneler yarat cevap verme, ne bileyim soğuduğunu anlasın.Sonrada rahatsız olduğun konuları anlat anlayacaktır zaten yavaş yavaş...

ayy çok gıcık bi çocukmuş ya

iyi sabretmişsin valla hepsini geçtim de şu dürtme olayına acayip kıl olurum

bence de istemediğini bi şekilde söylemelisin bu Cem Yılmaz'ın ucuz taklidine :S

ayy çok gıcık bi çocukmuş ya

iyi sabretmişsin valla hepsini geçtim de şu dürtme olayına acayip kıl olurum

bence de istemediğini bi şekilde söylemelisin bu Cem Yılmaz'ın ucuz taklidine :S

Tam gicik, koluyla dürtme hareketi zaten son damlaydi, allahim bir insan sohbet ettigi kisiyi elli defa dürtermi, yürürken bi dürtüyordu, düsüyordum hep neredeyse..

ya zaten uzaktaymış , ailende bilmiyor. neden bu kadar kastın ki? "olmayacak bu iş, düşündüm de istemiyorum" de olsun bitsin

ayrıca yanlışsam düzelt ama, geçenlerde bardaki hoşlandığım çocuk acaba arkadaşımdan mı hoşlanıyordur yoksa benden mi diye bir başlık açmamış mıydın? Şu samimi dansla ilgili başlık değil, öteki... ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ailelere falan söylememişsin gerek yok üzülmene. Zaten yüzyüze görüşmeden evlilik kararı alınmaz arkadaşım siz sadece lafını yapmışsınız. Bir an önce de ki ben ilişkiden soğudum de dön arkanı git.

Yaş küçük sanırım..:ecrin_bebek:
Bu işlere bu kadar kafayı taktığınıza göre..
Çünkü "artık görüşmek istemiyorum" cümlesini kurmak o kadar da zor değil ki..guclubacismile

iide güselimm daha tam tanımadann ne diye bukadarr ciddi oldunkii.ewlilikk kararıı bu kadar kolaymı alınıoo.olan olmuşş artıkk.bundan sonraa daha dikkatli ol tatlımm.
onada açıkca sölee.seninle bi ömür geçiremem bu iş burda bitsinn hadi eywallah de

var ya hayatta en nefret ettiğim şey birinin bana dürtmesidir asla tahammül edemem tik gibi bişey biri bi dürtsün sinir katsayım zirveyi vuruyor eşimde bilir mesela asla yapmaz
bu bile benim için bi kriterdir
bak gerekli gereksiz espiri yapıyor ne dediğini bilmiyorsa aman diyorum kardeşim uzak dur bu adamdan çok pişman olursun erkeğin laubalisinden hayır helmez espirili olmak başka lakayt olmak başka şey
ha senin hatan yok mu var ne diye kalkıp sadece camdan gördüğün bi adama evleniriz diyosun üstelik de söz veriyorsun
mantıklı bi sebep bul ve yolunu ayır güzelim
bu adamla aynı evde yaşadığını bi düşünsene şaka gibi sabahtan akşama kadar dürtüklüyor Allah'ım laelaelaelaelae katil olurum heralde:1shok:

ayyyy hiç sevmediğim erkek tipi ya yılışık bişey anlaşılan.
canım haklısın bi ömür geçmez bunla. bence yavaş yavaş alıştırabilirsin canım
en başta istersen evlenmeyi düşünmüyorum şuan işte bi bahane uydur eğitimime devam edicem vs çalışıyorsan işte ilerlemek istiyorum vs. evlilik fikrini hiç düşünmüyorum hatta ömrümce haha fln yap :)
alıştırsın kendini yavaştan. zaten soğukmuşsun da anlamıştır biraz heralde ama seni kazanmaya çalışıyordur. bi daha tersine giden bişey yaptığında "el şakalarından hiç hoşlanmam " fln de böyle net bi şekilde. o da zaten heralde soğur sonra. o da iyice üstüne düşmesi biraz geçince, olmuyor ben daha farklı hayal etmiştim uzaktayken bi hayale kaptırmışım kendimi ama gerçekte öyle olmuyor her zaman seni kandırmak istemiyorum sen çok iyi birisin, işte şöle akıllısın böle bilmem nesin. seni çok seven bi kızı hakediyorsun ama ben sana bunu veremem vs vs
hem böylece akrabanızmış da ömür boyu karşılaşınca kaçmanıza gerek kalmaz medenice konuşcak kadar bi mesafe kalır aranızda. ha akraba evliliğini de bahane edebilirsin bak şimdi aklıma geldi :) böyle bişeye sıcak bakmıyorum aslında ne düşünüyordum bilmiorm sen benim akrabamsın sana bakınca babamı/annemi görüyorum vs. kardeşlikten öteye geçemedi sana sevgim de
bak bu 2. yi daha çok beğendm ben sen seç :)

yaa erkeklerden biraz kopya çekelimmmkaydirigubbakcemile3

* şuan kafam çok karışık
* sen,benden daha iyilerine layıksın
* ben seni haketmiyorum...vs

şaka bi yana da herşeyin başındaymışsınız daha," hayır,istemiyorum" kelimelerini kullanmak; hayatın her annda çok önemlidir..eğer gerçekten içine sinmiyorsa- ki zaten anlattığına göre pek hoş biri değilmiş-bunu açık ama kırıcı olmayan bir dille dile getirmen mümkündür canımm..

canim evet acmistim o konuyu, ama ben o cocuktan hoslanmiyorum, sadece sarhos oldugu icin sacmalayip sacmalamadigini cözmek istemistim, diger bar konusu ise arkadasim hoslaniyordu :) cok barlara takilirim da

yol ver canım yol ver :)
sırf söz verdım diye evlenecek halın yok ya kaldı kı ailelerin haberi yok yanı ıs resmıyete dokulmemıs bıle. yolla gitsin :)

canım bir insanı iyice tanımadan hiç biraraya gelmeden evlilik sözü vermen yanlış bir defa
yaşın küçük galiba bir hevesle evet demişsin ama sonra hatanın farkına varmışsın
şimdide evlenmek istemediğini daha çok erken olduğunu söyle.onunla görüşmeyi kestiğinde o da bu işin olmayacağını anlayacaktır

canım vala ben de doc arkadaşımıza katılıyorum. yazışırken farketmedim ama sanırım akraba olmamızdan dolayı ben sana bu anlamda bişe hissedemedim de. zaten başladığında devamı gelir, sen bile şaşrsın kurduğun cümlelere :)
ama bi an önce halletmeye çalış, hem (ne kadar gıcıkta olsa) ona da yazık, belki de o hayaller kurup daha da kaptırıyordur kendini, hem de sen bu konuyu halledince için rahatlamış olur

biraz önce yine aradi, cikmadim, düsünüyorum cok iyi bi bahane bulmaliyim

bahane yerine gerçeği söylesen daha iyi olmaz mı?

ne kadar süredir görüşüyordunuz bilmiyorum ama bi kaç gün düşünmek istediğini kafanın karışık olduğunu söyleyip, ertesi gün kararını açıklayablirsinsüprizzzzz

biraz önce yine aradi, cikmadim, düsünüyorum cok iyi bi bahane bulmaliyim

"eli kolu rahat durmuyor yani koluyla beni hep dürtüyordu konusurken, yolda yürürken elli defa dürttü koluyla, her defa düsecek gibi oldum ." bundan iyi bahane olamaz. evlenemeyiz çünkü beni dürtüyorsunn. :roflol:

"eli kolu rahat durmuyor yani koluyla beni hep dürtüyordu konusurken, yolda yürürken elli defa dürttü koluyla, her defa düsecek gibi oldum ." bundan iyi bahane olamaz. evlenemeyiz çünkü beni dürtüyorsunn. :roflol:

:lepi::1rolleyes:ay çok komikk dürtmesinnn:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…