Evlilik sözü verdim, ama simdi istemiyorum ?!

Seni sanirim en iyi ben anlarim bu durumda:D
canim daha çok mussallat olmasini istemiorsan ve zaten dusunsene sen erteleye erteleye o dahada baglanicak ve seninde bir nokta koyman git gide zorlasacak, en iyisi basindan sonuca baglamak.
hem etrafa, evlenme konunuz, dillere dusmedende bitirmis olursunuz medeni bir sekilde .

birdaha aradiginda musait degilim su degilm bu degilim dersin bahaneler uydurursun ve msne girmezsin konussmazsin, soguk davranirsin.
zaten onun isteklerine ve msjlarina cvp verdikce umit vereceksin ve seninde istedigini dusunecek. en iyisi dusunduklerini tavirlarinla belli et.(direk soylersen de iyi tabiki) o bir sekilde neden bu kizin tavri degisti diye soracaktir...
sordugunda ise soyleyemedim kirmak istemedim seni ama bu is boyle yurumez de. o zaten msji alir, belki isi kurtarmaya çalisir ama ozamanda konu açilmisken beraber olamayiz benim fikirlerim degisti, ve evlenmek de bana uzak bu aralar felan dersin, is uzamadan burda noktalansin dersin. sen boyle diyince zaten onunda zorla Olacak bu is diyecek hali yok.

en mantikli ve guvenlisi bu bence canim.

"eli kolu rahat durmuyor yani koluyla beni hep dürtüyordu konusurken, yolda yürürken elli defa dürttü koluyla, her defa düsecek gibi oldum ." bundan iyi bahane olamaz. evlenemeyiz çünkü beni dürtüyorsunn. :roflol:

buna koptum ben yaa sırnaşık şey

canım boşveeeeeeeerrrrrrrr bahneyiii allah aşkına dünyaya gelmişiz bi kere bide şu dürtüümü düşüncenn boşver gülüm bir daha görüşmeyelim neden desin istemiyorumbana uygun deilsin geçiciymişduygularım de bundna neden çekiniyosun anlamadım ay bide ben çok açık sözlüyüm böle senin gibi sözünü söleyemeyenleri görünce içimden gidip o insanlara bak bu kız şöle şöle düşünüyo demek geliyo içimden sen en iyisi şu dürtüğü bana gönder :D yani sinir bozucu söle açık açık ha ila sölemiyosan bi gün ısrarla ararsa ne varr de :D yanii sert davran konuşmka istemediğini belli et :sm_cool:

nerden buldun bunu ya tam bir seçmece.yahu öyle şey mi olur söz verdim evlenmek zorundayım.nişanlanıyor insanlar anlaşamıyor ayrılıyor.ortada fol yok yumurta yok.anlaşamıyoruz istediğim insan değilsin der çıkarsın işin içinden.

ohoo benı 3ç defa durtse doner bı durterıım kı gorur gununu
bana kalırsa konus ama skıldıgını bellı et
arkadaslık boyutuna donusturmeye calıs
ay ne zor bı durum ya

düşündüm de evlilik sözü vermek için aceleci davrandık
benim evliliğin sorumluluklarını kaldırabileciğim konusunda şüphelerim var
daha evlilik için genciz diyebilirsin o dürtücü kişilik anlar mı bilmem ama kolay gelsinn

ohoo benı 3ç defa durtse doner bı durterıım kı gorur gununu
bana kalırsa konus ama skıldıgını bellı et
arkadaslık boyutuna donusturmeye calıs
ay ne zor bı durum ya

kesinlikle ben de hiç hoşlanmam el dürtmelerinden :))

bence bir an önce sende onu hayatından dürt gitsin :))

hepinize yorumlariniz icin icin cok cok tesekkür ederim ;) bi kac gün icinde söyleyecegim ona istemedigimi fakar önce biraz cesaret toplamam gerekiyor...

hepinize yorumlariniz icin icin cok cok tesekkür ederim ;) bi kac gün icinde söyleyecegim ona istemedigimi fakar önce biraz cesaret toplamam gerekiyor...

buda sana ders olur sanırım.. sadece nette yazıştığın, sosyal ortamda görüşmediğin birisiyle evlilik kararı almazsın bir daha umarım..

direk söyle, kaçma.. kaçarsan kovalanırsın emin ol..

Kusura bakma, ben evliliğe hazır olmadığımı anladım de, dön arkanı git.
Düşündüğün kadar korkunç ve zor bir şey değil emin ol.

Dürtme beni dürterim seni dersin ona.
bisous10.gif

Şaka bir yana, tuğbacım, insanları kandırmaktansa onla açıkça konuşmak daha iyi...
boshayallersmile
Seni kırmak istemiyorum ama biz birbirimize uygun değiliz, bir süredir bu durumdayım ama nasıl açıklayacağımı bilemedim de...
aklinialirimsmile
Bu yeterli bir cevap olur sanırım...
buyrunnnnnnnnn
Uzatmaya gerek yok oyunlara ise hiç hiç gerek yok... :umursamaz:
Çünkü herkesin bir gururu var ve susarak konuşmayarak inan daha çok kırıldığına inanıyorum...
a.s

o senin için böyle düşünseydi eğer inan cesarete filan ihtiyacı olmaz arkadaşların da yazmış olduğu o sıradan cümleleri sırasını değiştirerek belki söyler ; arkasına bakmadan giderdi...

o yüzden bahanelere sığınmadan açık açık söyle ki bu sürümceme de kalmasın...
açık ; net ve kararlı olman yeter...

zaten internette yada telefonda görüşerek evlilik kararı alabilenlere hayret ederim hep.. tamam akrabanmış ama.. yine de bu konular msnde konuşulacak kadar basit değil bence..
en zor ihtimali dene bence.. belki de en kolayı..
ben seni msnde çok farklı tanımışım, ama yanyana olunca anladım ki zevklerimiz, hayatımız dünyaya bakışımız çok farklıymış, ben yapamam seninle, seni de kendimi de kandırmayayım, iş ciddiye binmeden bitirelim dersin...hepsi bu... iş ilerlemeden bitirsen çook iyi olur, her bakımdan..

Back
X