Siz yada nişanlınız çalışmıyormu ?Eger gecınemeyecegınızı dusunuosanız lutfen evlenmeyın.Selam herkese
Evlilik stresi denen bu illetle nasıl mücadele ettiniz yada ediyosunuz?
Ailemden ayrılacagım için içim buruk , coronadan dolayı kimsenin vebalini almak istemddiğimiz için hayallerimizide iptal ettik.
Gecinebilir miyiz,birbirimize alışabilir miyiz endişeleri aldı beni.
Nikahım 1 ay sonra,hala tamamlanmayan şeyler var acaba hallolur mu endişesi derken kendimi hasta edecek boyuta geldim. Biraz rahatlamak ve keyif alabilmek istiyorum çokta mümkün olmuyor
Eksikleri nikahtan sonra, aceleye getirmeden alabilirsiniz.Selam herkese
Ailemden ayrılacagım için içim buruk , coronadan dolayı kimsenin vebalini almak istemddiğimiz için hayallerimizide iptal ettik.
Nikahım 1 ay sonra,hala tamamlanmayan şeyler var acaba hallolur mu endişesi derken kendimi hasta edecek boyuta geldim. Biraz rahatlamak ve keyif alabilmek istiyorum çokta mümkün olmuyor
Hep aklımdaEvliyim ama hiç öyle bir stres yaşamadim. Geçinebilecek miyiz? Birbirimize alisabilcek miyiz? gibi sorulari nikaha 1 ay kala değil evlilik karari vermeden önce düşünür insanlar normalde ama...
Yo hayır ama ben hep en ince detayına kadar dusunup kendini yiyen biri olduğum için bu tarz fikirleri düşünmem aslında normalGecınıp alısabılmek kısmı neden var? Mesafeli bir ılıskınız mı var?
Geceleri ağlıyorum sacma sapanBu tarz düşünceler her evlenen kişinin aklına gelir bu konuda yalnız olmadığınızı bilin.
İlla ki endişeler olur ama bu kadar abartacak bir şey yok.Hasta olacak boyuta geldiğiniz şey hayatın akışında olan normal şeyler.Nişan evlilik bebek vs vs bunlar hayatta olması beklenen şeyler.Ekstrem bir durum değilSelam herkese
Nişanlıma olan guvensizliğe katılmıyorum ama diğer 2 etken çok doğruSizin bunları düşünmenizin nedeni nişanlınıza olan güvensizliginiz ve kayinvalide görümce ikilisinin baskın tavirlari. Imza atmadan önce cok iyi düşünün
İkimizde calışıyoruzSiz yada nişanlınız çalışmıyormu ?Eger gecınemeyecegınızı dusunuosanız lutfen evlenmeyın.
Çok tesekkür ederimmEksikleri nikahtan sonra, aceleye getirmeden alabilirsiniz.
Biz öyle yapmıştık.
En güzel eşyalarımızı evliyken aldık.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Hayırlı olsun evliliğiniz.
Beynimi yiyo bu soru işaretleriBende bunun sadece aileden ayrılma stresi kısmı vardı. Hem ağlarım hem giderim hesabı oldu. Ama sende baya soru işareti var bi daha değerlendir evlenmek hayatta alınacak en önemli karar.
İçimde kalan seyler olacak ondan böyleyimİlla ki endişeler olur ama bu kadar abartacak bir şey yok.Hasta olacak boyuta geldiğiniz şey hayatın akışında olan normal şeyler.Nişan evlilik bebek vs vs bunlar hayatta olması beklenen şeyler.Ekstrem bir durum değil
HAyır ama herkes sunu diyor evlenince adamların gerçek yüzü çıkıyor bi arada oturmak oyle cafede oturmaya benzemez vs vsİki kere evlendim , ikisinde de bu dediginiz stresleri yasamadim hele anlasabilecek miyiz diye bir stres nasil olur hic anlamadım
Tanımadığınız bir adamla zorla mi evleniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?