- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Kolay değil tabi ki ama hayatın doğal akışı bu, artık büyüyorsun kendi yuvanı kuruyorsun aşırı duygusal olmanın bakınca çok da bi mantığı yok. Sonuçta yüksek tepelere aşrı memlekete gelin gitmiyoruz en uzak yer bile uçakla birkaç saat ülke içinde.Yani benimde mottom bu
Ama baba evini bırakmak zor olsa gerek
Kaç yaşındasınBende dili çok uzun asırı konuşan ve herseye karısan bi kv görümce ikilisi varda
Orası öyle kesinlikleİçinizde kalan canınız, ve canınız gibi sevdiğiniz canlarınızı tehlikeye atmamış olmanın ferahlığı olacak ise varsın gerisi (düğün dernek) içinizde kalsın.
Ama doğru kişi olduğundan emin olmadan acele karar vermek doğru değil.
Ben 1 gün arkadasımda dahi kalmadım siz düşününBen okul için de ailemden çok ayrı kaldığım için bana öyle aileden ayrılık stresi olmamıştı hiç. İnsan eşine de tam olarak güvenmeden içine sinmeden evlilik yoluna girmez zaten diye düşünüyorum.
28Kaç yaşındasın
Bende kalmadimBen 1 gün arkadasımda dahi kalmadım siz düşünün
Çok sevindim mutluluklar diletimHiç cekincelerim olmadı
Hatta bilakis aceleye getirdik
Ailemden ayrılma sıkıntısı yaşamadım
Çok uzak bı şehirde yapayalnizim ama bu da beni rahatsız etmiyor gerçekten
Yani evet ama evin minnoş kızıyken bi anda sorumlusu olacağım korkunc geliyor banaKolay değil tabi ki ama hayatın doğal akışı bu, artık büyüyorsun kendi yuvanı kuruyorsun aşırı duygusal olmanın bakınca çok da bi mantığı yok. Sonuçta yüksek tepelere aşrı memlekete gelin gitmiyoruz en uzak yer bile uçakla birkaç saat ülke içinde.
Hem kendi düzenini kurmak güzel şey ya iyi açıdan bak.
O zaman bununla alakalıdır. Bi arkadaşımda evinden hiç ayrılmadı bi günlüğüne bana yatılı gelince kalbim sıkışıyor ailemden evimden uzakta olunca diyodu.Ben 1 gün arkadasımda dahi kalmadım siz düşünün
Bende hepsi ortaya karısık durumdaŞu an sadece aileden ayrılacağınız için burukluk olmalı bir de evi yerleştirme falan bu tür koşuşturma olmalı diğerleri normal değil bence. Zaten evlilik için adım attıysanız geçim vs önceden düşünmüş karar vermiş olmanız lazım
Ama 28 yaşındasın 18 gibi düşüncelerin var biraz dik durmayı kararlı olmayı öğrenecek yaşta değil misin sence deYani evet ama evin minnoş kızıyken bi anda sorumlusu olacağım korkunc geliyor bana
GErcekten doğrufurO zaman bununla alakalıdır. Bi arkadaşımda evinden hiç ayrılmadı bi günlüğüne bana yatılı gelince kalbim sıkışıyor ailemden evimden uzakta olunca diyodu.
Ruh halim 14 resmenAma 28 yaşındasın 18 gibi düşüncelerin var biraz dik durmayı kararlı olmayı öğrenecek yaşta değil misin sence de
Doğru söylüyosunuz tsk ederimBunlari.dusunmen cok normal ywni bir hayata gecis yapacaksin aklin acabalarla.doludur.. sevgi ve saygiyla.her sey olur insallah tabii hemen degil ama zaman gectikxw evlilikte oturuyor. Tamamlanmayam ayrintilarin hicbir onemi yok olan olur olmayani da bosver evlendikten sonea hicbi onemi kalmiyor zaten
Yazacağım cümleler ne eksik ne fazla.Evliyim ama hiç öyle bir stres yaşamadim. Geçinebilecek miyiz? Birbirimize alisabilcek miyiz? gibi sorulari nikaha 1 ay kala değil evlilik karari vermeden önce düşünür insanlar normalde ama...
Ben hayatımın hiç bi evresinde soru işaretsz olduğumu bilmem kaldıki konu evlilikse..Yazacağım cümleler ne eksik ne fazla.
Saygılı olun, saygılı davranmalarını bekleyin. Haddi aşarlarsa, saygıyla hadlerini (sizin ne kadar özelinize karışabileceklerini, nereden sonra sınırlarını aştıklarını) bildirin.Bende dili çok uzun asırı konuşan ve herseye karısan bi kv görümce ikilisi varda
şu aşamada sanki kendiniz almalı bu size zarar veren abartılı duygulardan kaçınmayı başarmalısınız. Evlendikten sonra bir uyum yakalayamadığınız karşılıklı hatalarınızın olduğunu düşündüğünüz takdirde birlikte de gidersiniz tabiki. Şu an mühim olan önce kendi ruh sağlığınız. Nişanlılık sürecinizde karşı taraftan da kaynaklı sorunlar yaşıyorsanız bilemem öyle bi durumda birlikte gitmek de faydalı olabilirEvet almak istiyorum aslında bireysrl mi almam doğru olur nişanlımla mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?