Evlilik stresi

Yani benimde mottom bu
Ama baba evini bırakmak zor olsa gerek
Kolay değil tabi ki ama hayatın doğal akışı bu, artık büyüyorsun kendi yuvanı kuruyorsun aşırı duygusal olmanın bakınca çok da bi mantığı yok. Sonuçta yüksek tepelere aşrı memlekete gelin gitmiyoruz en uzak yer bile uçakla birkaç saat ülke içinde.
Hem kendi düzenini kurmak güzel şey ya iyi açıdan bak.

Hiç cekincelerim olmadı
Hatta bilakis aceleye getirdik
Ailemden ayrılma sıkıntısı yaşamadım
Çok uzak bı şehirde yapayalnizim ama bu da beni rahatsız etmiyor gerçekten

Şu an sadece aileden ayrılacağınız için burukluk olmalı bir de evi yerleştirme falan bu tür koşuşturma olmalı diğerleri normal değil bence. Zaten evlilik için adım attıysanız geçim vs önceden düşünmüş karar vermiş olmanız lazım

Yani evet ama evin minnoş kızıyken bi anda sorumlusu olacağım korkunc geliyor bana

Bende hepsi ortaya karısık durumda

Doğru söylüyosunuz tsk ederim

Evliyim ama hiç öyle bir stres yaşamadim. Geçinebilecek miyiz? Birbirimize alisabilcek miyiz? gibi sorulari nikaha 1 ay kala değil evlilik karari vermeden önce düşünür insanlar normalde ama...
Yazacağım cümleler ne eksik ne fazla.

Bende dili çok uzun asırı konuşan ve herseye karısan bi kv görümce ikilisi varda
Saygılı olun, saygılı davranmalarını bekleyin. Haddi aşarlarsa, saygıyla hadlerini (sizin ne kadar özelinize karışabileceklerini, nereden sonra sınırlarını aştıklarını) bildirin.

Sessiz kalırsanız bu kendinize saygısızlık olur. Bağırıp, çağırır aşırı öfkeyle tepki verirseniz bu karşı tarafa saygısızlık olur. Sessiz kalınan yıllar içinde biriken öfkenin patlaması ise korkunç olur. En berbat son da bu malesef.

Evet almak istiyorum aslında bireysrl mi almam doğru olur nişanlımla mı sizce
şu aşamada sanki kendiniz almalı bu size zarar veren abartılı duygulardan kaçınmayı başarmalısınız. Evlendikten sonra bir uyum yakalayamadığınız karşılıklı hatalarınızın olduğunu düşündüğünüz takdirde birlikte de gidersiniz tabiki. Şu an mühim olan önce kendi ruh sağlığınız. Nişanlılık sürecinizde karşı taraftan da kaynaklı sorunlar yaşıyorsanız bilemem öyle bi durumda birlikte gitmek de faydalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…