Evlilik sürecinde aile arası anlaşmazlık

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Merhaba 5 senelik bir iliskim var ve yakın zamanda istememiz ve sözümüz oldu her şey çok güzel ilerliyorken erkek arkadaşımın babası kimsenin haberi olmadan bir düğün salonunu ve tarihi saatine kadar tuttu tabiki ailem duyunca dogal olarak cok kizdi bu gibi konular ayriyetten konusulmustu birbirimize danisacagımız haber verecegimiz gibi... babam duyunca sinirlendi ve evlerine konuşmaya gitti biraz agir konustu yaptiginin yanlis oldugunu ileriki surecte bu gibi hataları kabul etmeyecegini soyledi hatta bunun konusuldugunu soylediginde karsi taraf boyle bir sey duymadigini soyledi. O konu orda cok fazla dillendirilmeden kapandi ve daha sonra dugun saatinin gunduz oldugunu ogrendik bu tuz biber oldu babam daha cok sinirlendi bizde hic bir dugun gunduz olmaz yadirgandı simdi bu haftasonu tekrar ziyarete gidilecek babam bana bu durumu kabullenemedigini gerekirse isi bozmaya kadar gidebilecegini soyledi erkek arkadasimin babasi asiri derecede geri kafali bir adam bunu onceden beri soyler durur ikisinin arasi cok iyi degil zaten en son bu konu yuzunden tartistiklarinda adam tehdit etmis beni çok sıkıştırırsan seni yarı yolda bırakırım diye ikimizde aynı durumdayız tabi babamında hakkı var ne yapıcam bilemiyorum hem çok öfkeliyim ,üzgünüm ve sonun nereye gideceģini bilmediğim içinde korkuyorum sonuçta 5 senelik bir iliski ikimizde birbirimizi seviyoruz

Son düzenleme:
Evet oyle surekli ben fabrikatör degilim diyor ogluna tamam cok mukemmel bir dugun olsun istemiyoruz ama danismadan sormadan yapmakta terbiyesizlik benim babam nisani salonda yapiyor ve kat kat iyi bir yer nisanim daha gosterisli dugun biraz daha hafif kalicak gibi onun yaninda

Erkek arkadasimin da salin tutulurken hic haberi olmadi

kp bazir ucuza kapatmaya calismis.
sozlunun haberi olmamismi babasi dugun salonunu tutarken, kimseye soylemedenmi tutmus.
sanirim sozlunun mudehale etmesi gerekiyor, degistirelim desin, pahali derse gerisini biz karsiliycaz desin.
ikiniz bi sekilde odersiniz artik.

Bende çok kizdim sözlümde oyle buyuk bir tartısma yaşandi aralarında o yuzden bu muhabbet oldu babama ise kizinin da orda evlendigini uygun olacagini falan soylemisti erken olmasinin sebebi ise araclari olmayan akrabalarinin aksam eve rahat donebilmesiymis . Sozlum bu surecin bozulmamasi icin cok fazla ses cikaramiyor hem bize karsi mahcup hemde babasina sinirli ama ses cikaramiyor boyle kaldik ne olucak bilemiyorum

Yani kayinpedrin denzsizligi yuzunden bozmayin bence ,ya tabi sacmalamis kaynpedrde ama bozmayin olmuş işi. Zaten dügun arefesinde illa bi anlasmazlik cikar adettendir :))

Sanki atla deve istenmiş. Konuşmaktan kaçıyo adam. Bi de duymamışmış bahaneye bak. O tarihte belki hazır değilsiniz belki çok yakınınızın o tarihte düğünü var falan filan...

Yani kayinpedrin denzsizligi yuzunden bozmayin bence ,ya tabi sacmalamis kaynpedrde ama bozmayin olmuş işi. Zaten dügun arefesinde illa bi anlasmazlik cikar adettendir :))

Tabiki sorun çıkar ama bu kadar cabuk ve bu kadar büyük bir konuda olmamalı benim hayalim butun mutlulugum çöp şuan 1 günde mahvoldu. Bir de bunun ileriki surecleri var yani baska konularda mudahaleler bu tarz olaylar yasandiginda ne olacak ? En cok ondan korkuyorum

Biz de en çok o konuya takıldık hic bir şey icin sormasan tarih gun uygun mu diye sorarsin boyle bir seye anlam veremiyoruz acikcasi ailemede hak verdigim icin onlarada sakin olun falan diyemiyorum

paranızı cebinize koyun gidip kendi salonunuzu kendiniz tutun kimseyi de karıştırmayın

Mustakbel esin o tarz birimi yani etkisiz elemanmi yoksa ailesi uzerinde etkisi olan birimi tamamen gorev ona dusuyor.

Mustakbel esin o tarz birimi yani etkisiz elemanmi yoksa ailesi uzerinde etkisi olan birimi tamamen gorev ona dusuyor.

Etkisiz de degilde babasiyla arasi soguk bide babasina karsi bu durumda pasif kaliyor biraz evet ama onun haricinde baska hic bir seyine karismaz karistirmaz suan her sey onlarin elinde oldugu icin cokta ses cikaramiyor.

Keske oyle bir imkanimiz olsa sadece dugun olsa yapilir ama mobilyaydi beyaz esya falan ikimizin altindan kalkabilecegi bir sey degil

o zaman düğün yapmayın bi nikah ve küçük bi ikram yapın
ya da sokak düğünü yapın

yani bence seçenek çok
maddi açıdan başkası karşılayacaksa her şeyi kendi istediği gibi yapıp ucuza kaçması normal

Etkisiz de degilde babasiyla arasi soguk bide babasina karsi bu durumda pasif kaliyor biraz evet ama onun haricinde baska hic bir seyine karismaz karistirmaz suan her sey onlarin elinde oldugu icin cokta ses cikaramiyor.
O zaman gercekten bozma nisanlinla problemlerin yoksa diyorum ya nedense gerginlik dugunlerin olmazsa olmazi nisanlinla konu o konussun babasiyla senin baban girerse isler buyur buyumesin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…