Yani kayinpedrin denzsizligi yuzunden bozmayin bence ,ya tabi sacmalamis kaynpedrde ama bozmayin olmuş işi. Zaten dügun arefesinde illa bi anlasmazlik cikar adettendir :))Merhaba 5 senelik bir iliskim var ve yakın zamanda istememiz ve sözümüz oldu her şey çok güzel ilerliyorken erkek arkadaşımın babası kimsenin haberi olmadan bir düğün salonunu ve tarihi saatine kadar tuttu tabiki ailem duyunca dogal olarak cok kizdi bu gibi konular ayriyetten konusulmustu birbirimize danisacagımız haber verecegimiz gibi... babam duyunca sinirlendi ve evlerine konuşmaya gitti biraz agir konustu yaptiginin yanlis oldugunu ileriki surecte bu gibi hataları kabul etmeyecegini soyledi hatta bunun konusuldugunu soylediginde karsi taraf boyle bir sey duymadigini soyledi. O konu orda cok fazla dillendirilmeden kapandi ve daha sonra dugun saatinin gunduz oldugunu ogrendik bu tuz biber oldu babam daha cok sinirlendi bizde hic bir dugun gunduz olmaz yadirgandı simdi bu haftasonu tekrar ziyarete gidilecek babam bana bu durumu kabullenemedigini gerekirse isi bozmaya kadar gidebilecegini soyledi erkek arkadasimin babasi asiri derecede geri kafali bir adam bunu onceden beri soyler durur ikisinin arasi cok iyi degil zaten en son bu konu yuzunden tartistiklarinda adam tehdit etmis beni çok sıkıştırırsan seni yarı yolda bırakırım diye ikimizde aynı durumdayız tabi babamında hakkı var ne yapıcam bilemiyorum hem çok öfkeliyim ,üzgünüm ve sonun nereye gideceģini bilmediğim içinde korkuyorum sonuçta 5 senelik bir iliski ikimizde birbirimizi seviyoruz
Yani kayinpedrin denzsizligi yuzunden bozmayin bence ,ya tabi sacmalamis kaynpedrde ama bozmayin olmuş işi. Zaten dügun arefesinde illa bi anlasmazlik cikar adettendir :))
Mustakbel esin o tarz birimi yani etkisiz elemanmi yoksa ailesi uzerinde etkisi olan birimi tamamen gorev ona dusuyor.Tabiki sorun çıkar ama bu kadar cabuk ve bu kadar büyük bir konuda olmamalı benim hayalim butun mutlulugum çöp şuan 1 günde mahvoldu. Bir de bunun ileriki surecleri var yani baska konularda mudahaleler bu tarz olaylar yasandiginda ne olacak ? En cok ondan korkuyorum
paranızı cebinize koyun gidip kendi salonunuzu kendiniz tutun kimseyi de karıştırmayın
Mustakbel esin o tarz birimi yani etkisiz elemanmi yoksa ailesi uzerinde etkisi olan birimi tamamen gorev ona dusuyor.
Keske oyle bir imkanimiz olsa sadece dugun olsa yapilir ama mobilyaydi beyaz esya falan ikimizin altindan kalkabilecegi bir sey degil
O zaman gercekten bozma nisanlinla problemlerin yoksa diyorum ya nedense gerginlik dugunlerin olmazsa olmazi nisanlinla konu o konussun babasiyla senin baban girerse isler buyur buyumesin bence.Etkisiz de degilde babasiyla arasi soguk bide babasina karsi bu durumda pasif kaliyor biraz evet ama onun haricinde baska hic bir seyine karismaz karistirmaz suan her sey onlarin elinde oldugu icin cokta ses cikaramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?