Siz çalışıyor musunuz?
canim son durumlardan bizi haberdar et
Şimdi ses çıkartamıyorsa hayatı boyunca ne olursa olsun susmaya mahkumBende çok kizdim sözlümde oyle buyuk bir tartısma yaşandi aralarında o yuzden bu muhabbet oldu babama ise kizinin da orda evlendigini uygun olacagini falan soylemisti erken olmasinin sebebi ise araclari olmayan akrabalarinin aksam eve rahat donebilmesiymis . Sozlum bu surecin bozulmamasi icin cok fazla ses cikaramiyor hem bize karsi mahcup hemde babasina sinirli ama ses cikaramiyor boyle kaldik ne olucak bilemiyorum
Şimdi ses çıkartamıyorsa hayatı boyunca ne olursa olsun susmaya mahkum
Kız tarafı naz tarafı olur derler
Sen biraz olaya müdahele etsene
5 senelik ilişki demişsin insanlar 20 senelik evliliklerini bitiriyorlar, korkma ölmezsin
Aileni bukadar ezmelerine ve üzmelerine müsade etme!!
Çok geç olmadan yapılması gerekeni yap derim!
Erkek arkadasimin da salin tutulurken hic haberi olmadi
Bende çok kizdim sözlümde oyle buyuk bir tartısma yaşandi aralarında o yuzden bu muhabbet oldu babama ise kizinin da orda evlendigini uygun olacagini falan soylemisti erken olmasinin sebebi ise araclari olmayan akrabalarinin aksam eve rahat donebilmesiymis . Sozlum bu surecin bozulmamasi icin cok fazla ses cikaramiyor hem bize karsi mahcup hemde babasina sinirli ama ses cikaramiyor boyle kaldik ne olucak bilemiyorum
Öncelikle ben salon tutulurken erkek arkadaşınızın hiç bir şekilde haberinin olmamasına ihtimal vermiyorum. Kp.in gözü bu kadar dönmüş olamaz. Zaten erkek arkadaşınız da çok tepki vermemiş. Burdan da belli durum biraz. Belli ki bi şekilde ailecek olayı ucuza kapatma derdindeler. çok yazık aileler arasında özellikle evlilik arefesinde böyle sorunların çıkması. ama bu senin günün kim ne derse karşı olsa bile asla taviz verme derim ben, telafisi olcak bi şey degil çünküValla baban çok haklı. Bugün size haber vermeden düğün salonu tutan adam daha neler yapmaz. 5 yıl 5 yıl demişsiniz ama 5 yıllık erkek arkadaşınız babasının tehditine boyun eğiyor. "baba, biz ofelias la beraber salon tarihine karar vereceğiz" diyemeyen adamdan hayır gelmez.
Öncelikle ben salon tutulurken erkek arkadaşınızın hiç bir şekilde haberinin olmamasına ihtimal vermiyorum. Kp.in gözü bu kadar dönmüş olamaz. Zaten erkek arkadaşınız da çok tepki vermemiş. Burdan da belli durum biraz. Belli ki bi şekilde ailecek olayı ucuza kapatma derdindeler. çok yazık aileler arasında özellikle evlilik arefesinde böyle sorunların çıkması. ama bu senin günün kim ne derse karşı olsa bile asla taviz verme derim ben, telafisi olcak bi şey degil çünkü
resti siz çekin gitsinler tek başlarına yapsınlar düğünü ben olsam gitmezdm
hmmm o zaman işin rengi değişiyor ama misilleme değilde nişan size aitti siz öyle yapmışsınz düğünde erkek tarafına ait onlar vermiş kararı. düğün salonuna ezelden beri karşı biriyim ben şahsen nefret ederim düğün salonundansa sade bir nikah yapıp evlenirim sanırım yada hayalimdeki gibi Allah izin verirse konseptli bir düğün. o zaman bence takılma sonucta 3-4 saat insanlar tepinsin diye olan birşey düğünler evinizin tadı tuzu huzuru olsun yeter.Bir çok arkadaşimda çok büyütme diyip duruyor gercekten resti çekesim var yaparımda ama bu aile biraz geri kafalı yarin obür gun çirkef gelin olarak ta adım anilsin istemiyorum. Bi de söyle bir sey var nısani da biz salonda yapiyoruz ve kimseye sormadan biz de salonu kendimiz tuttuk bu bir misilleme mi diye duşunuyorum ?
Bu şekilde davranılınca bu olay belki kapanır ama bundan sonra başka olaylar da olur. Her seferinde huzur için sessiz mi kalınır?hmmm o zaman işin rengi değişiyor ama misilleme değilde nişan size aitti siz öyle yapmışsınz düğünde erkek tarafına ait onlar vermiş kararı. düğün salonuna ezelden beri karşı biriyim ben şahsen nefret ederim düğün salonundansa sade bir nikah yapıp evlenirim sanırım yada hayalimdeki gibi Allah izin verirse konseptli bir düğün. o zaman bence takılma sonucta 3-4 saat insanlar tepinsin diye olan birşey düğünler evinizin tadı tuzu huzuru olsun yeter.
Yapman gerekeni yap derken gerekirse evet ilişkini bitirmenYapılması gerekeni yap derken :/ ben ne yapacağımı şaşırdım aslında tepki versem olmuyor işler daha da sarpa saricak vermesem kötü ne yapıcam iliskimimi bitiricem ? Adamla tartısma ćiktı oglunun arasında ve umurunda değil olaya artık aileler müdahil oldu. Babamla konusunca gercekten cok kibarlasiyor adam ama yapacagini yine yapiyor.
hmmm o zaman işin rengi değişiyor ama misilleme değilde nişan size aitti siz öyle yapmışsınz düğünde erkek tarafına ait onlar vermiş kararı. düğün salonuna ezelden beri karşı biriyim ben şahsen nefret ederim düğün salonundansa sade bir nikah yapıp evlenirim sanırım yada hayalimdeki gibi Allah izin verirse konseptli bir düğün. o zaman bence takılma sonucta 3-4 saat insanlar tepinsin diye olan birşey düğünler evinizin tadı tuzu huzuru olsun yeter.
Yapman gerekeni yap derken gerekirse evet ilişkini bitirmen
Sen şimdiden bu kadar taviz verirsen ardı arkası kesilmez emin ol
Yazık değil mi babana? nasıl hayalleri vardır senin için
Ama şimdiden dişini gösterirsen ona göre davranırlar öyle gider
Üstelik siz KIZ TARAFISINIZ !!!
Kesinlikle taviz verme benimde kızım var o yüzden büyük konuşmuyorum ama bize bunlar yapılsydı içten içe erirdim heralde ...Bide şöyle düşün evlenince bazı şeyleri nereye kadar sinene çekip susacaksın balık baştan kokar unutmaDoğru söylüyorsunen çok babama üzülüyorum zaten o daha hevesli bu haftasonu konusucam ailemde öyle gidicez bakalım :/
En azından kibarlık adına olsun babanın fikri alınabilirdi.Kesinlikle taviz verme benimde kızım var o yüzden büyük konuşmuyorum ama bize bunlar yapılsydı içten içe erirdim heralde ...Bide şöyle düşün evlenince bazı şeyleri nereye kadar sinene çekip susacaksın balık baştan kokar unutma
Kesinlikle taviz verme benimde kızım var o yüzden büyük konuşmuyorum ama bize bunlar yapılsydı içten içe erirdim heralde ...Bide şöyle düşün evlenince bazı şeyleri nereye kadar sinene çekip susacaksın balık baştan kokar unutma
En azından kibarlık adına olsun babanın fikri alınabilirdi.
Nezaketen söylerdim bilgileri olması açısından...Ben de kız annesiyim, fikir alınıp danışılmasını isterim.
Ama bu konuda şöyle de bir nokta var, konu sahibi nişan yaparken karşı tarafa hiç danışmamış, kendi istedikleri yeri tutmuşlar.
Siz böyle yapar mıydınız?
Ben de kız annesiyim, fikir alınıp danışılmasını isterim.
Ama bu konuda şöyle de bir nokta var, konu sahibi nişan yaparken karşı tarafa hiç danışmamış, kendi istedikleri yeri tutmuşlar.
Siz böyle yapar mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?