Alttan muayene etmiyolar onu biliyoruzElbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
Ediyolar canım bilmiş bilmiş hem konuşuyosun hemde soruyosun sorma o zaman bizmi gel soru sor dedik şurda güzelce söylemişim tavra bak..Alttan muayene etmiyolar onu biliyoruz
Tavrın iyi değil burda sana yyardıcı olmaya çalışan insanlara öyle konuşulmaz senin gibilere birşey söylenmez yazıkAlttan muayene etmiyolar onu biliyoruz
Yeni evlilik için işlem yapanlara sordum arkadaşıma o yüzden etmiuolar dedimEdiyolar canım bilmiş bilmiş hem konuşuyosun hemde soruyosun sorma o zaman bizmi gel soru sor dedik şurda güzelce söylemişim tavra bak..
Heralde bizde evlendik neyin ne olduğunu biliyoruz
O zaman daha nazik dille söylemelisin yanlış anlaşılıyosun.Bende evlendim alttan muane oluyorYeni evlilik için işlem yapanlara sordum arkadaşıma o yüzden etmiuolar dedim
Yahu ne aldı saçmalamayın alt üstü kan ve röntgen çekimi yapılıyorAlttan mı bakıyorlar
İnternettede baktım hiç alttan muayene yazmıyo nasıl ne için alttan bakıyolar daha hiç evlenmemiş sonuçta o testler yapılırkenO zaman daha nazik dille söylemelisin yanlış anlaşılıyosun.Bende evlendim alttan muane oluyor
nikahtan önceki tahlillerden bahsediyor arkadaş alttan muayeneyle ne alakası var bende anlamadımO zaman daha nazik dille söylemelisin yanlış anlaşılıyosun.Bende evlendim alttan muane oluyor
Sizin doktor saçmalamış ilk kez alttan muayene eden doktor gördümO zaman daha nazik dille söylemelisin yanlış anlaşılıyosun.Bende evlendim alttan muane oluyor
Ne bilim bende ilk defa bu abladan duyuyorum anlamadımYahu ne aldı saçmalamayın alt üstü kan ve röntgen çekimi yapılıyor
Bilmiyorum bana alttanda baktılarİnternettede baktım hiç alttan muayene yazmıyo nasıl ne için alttan bakıyolar daha hiç evlenmemiş sonuçta o testler yapılırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?