Yok öle bişey kan alınıyor bi de ciğer filmi çekiliyor hepsi oNe bilim bende ilk defa bu abladan duyuyorum anlamadım
O zaman eşin önceden doktora gidip bak bakalım bu işte bişey varmı diye sormuş evlilik öncesi böle bişey yok çünküBilmiyorum bana alttanda baktılar
Bana alttan da baktılar ciğer flimi çekmediler mesela bendeYok öle bişey kan alınıyor bi de ciğer filmi çekiliyor hepsi o
Öyle birşey olması için benden önce ayrı ayrı gezmesi lazım bize hangi hastane söylendiyse ona gittik.Bu söylemin biraz kötüye kaçtı gibi elhamdülillah müslimanım babamın evindende başını eğdirecek gibi çıkmadımO zaman eşin önceden doktora gidip bak bakalım bu işte bişey varmı diye sormuş evlilik öncesi böle bişey yok çünkü
siz karıştırıyorsunuz bence sonuçta evlenmeden önce bakire olduğunuz varsayılır alttan da bakılamaz mantıken bakire olup olmama önemli değil en azından öyle varsayılırBana alttan da baktılar ciğer flimi çekmediler mesela bende
Kendim evliyim ve muane oldum nasıl karıştırabilirim sizce ?siz karıştırıyorsunuz bence sonuçta evlenmeden önce bakire olduğunuz varsayılır alttan da bakılamaz mantıken bakire olup olmama önemli değil en azından öyle varsayılır
Doğru söylüyor bizde kanı başka yerde verdik kanları aldık başka yere götürdükÖyle birşey olması için benden önce ayrı ayrı gezmesi lazım bize hangi hastane söylendiyse ona gittik.Bu söylemin biraz kötüye kaçtı gibi elhamdülillah müslimanım babamın evindende başını eğdirecek gibi çıkmadım
bende evliyim de arkadaş nikah kıyılmadan önceki tahlillerden bahsediyor nikah işlemlerinin başlaması için gereken tahlillerKendim evliyim ve muane oldum nasıl karıştırabilirim sizce ?
Kadın d oğum doktorlarımı ilgileniyo bu sonuçlarlaayrıca tahlillerde gebelik belli olmaz rutin kan tahlilleri yapıyorlar gebelik için kandaki beta hcg hormonuna bakılması gerekir
hayır tabikide ben sağlık ocağında vermiştimKadın d oğum doktorlarımı ilgileniyo bu sonuçlarla
Bende ondan bahsediyorum nikah günü felan olmadan önce işlemlerin onayı gerekmiyormu onun içinde kan felan istiyorlar bana alttanda baktılar olanı söylüyorum bende..bende evliyim de arkadaş nikah kıyılmadan önceki tahlillerden bahsediyor nikah işlemlerinin başlaması için gereken tahliller
evet rutin tahlil yapıyolar bulaşıcı hastalığınız filan var mı diyeSağlık ocağında halledilebiliyo dimi bütün işlemler
Doktor ne derse o yapılıyor nerde görülmüş gidip doktoru ayarlamakDoğru söylüyor bizde kanı başka yerde verdik kanları aldık başka yere götürdük
Alttan bakmayıda ilk defa sende m abla ben daha yeni araştırıyorum neler istiyolar diyede m hiç onu demediBende ondan bahsediyorum nikah günü felan olmadan önce işlemlerin onayı gerekmiyormu onun içinde kan felan istiyorlar bana alttanda baktılar olanı söylüyorum bende..
Betaya bakmıyorlar diye biliyorum yanlışım olmasın o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?