Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

ayrıca tahlillerde gebelik belli olmaz rutin kan tahlilleri yapıyorlar gebelik için kandaki beta hcg hormonuna bakılması gerekir

Reactions: iiz
Arkadşım nisan a yaptı bu işlemleri ne istiyolar diye sorsum kan bide ciğer filmi çekiliyomuş

O zaman eşin önceden doktora gidip bak bakalım bu işte bişey varmı diye sormuş evlilik öncesi böle bişey yok çünkü
Öyle birşey olması için benden önce ayrı ayrı gezmesi lazım bize hangi hastane söylendiyse ona gittik.Bu söylemin biraz kötüye kaçtı gibi elhamdülillah müslimanım babamın evindende başını eğdirecek gibi çıkmadım

siz karıştırıyorsunuz bence sonuçta evlenmeden önce bakire olduğunuz varsayılır alttan da bakılamaz mantıken bakire olup olmama önemli değil en azından öyle varsayılır
Kendim evliyim ve muane oldum nasıl karıştırabilirim sizce ?

Doğru söylüyor bizde kanı başka yerde verdik kanları aldık başka yere götürdük

bende evliyim de arkadaş nikah kıyılmadan önceki tahlillerden bahsediyor nikah işlemlerinin başlaması için gereken tahliller
Bende ondan bahsediyorum nikah günü felan olmadan önce işlemlerin onayı gerekmiyormu onun içinde kan felan istiyorlar bana alttanda baktılar olanı söylüyorum bende..

Betaya bakmıyorlar diye biliyorum yanlışım olmasın o konuda

Alttan bakmayıda ilk defa sende m abla ben daha yeni araştırıyorum neler istiyolar diyede m hiç onu demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…