Uyarı almıştım 2 gün ondan kapansada sıkıntı yokSenin hesap pasifleşme miydi yahu yine nerden çıktın
Evleneceğin kişiden gizli değil madem burda niye soruyorsun... sonuçta gebelik için bişey çıksada eş adayınla gidip alacaksın sonuçları baban alacak hali yok :)))Eşinden gizlemiceksin gibi şeyler yazmışsınız evlenceğim kişiden gizli deiğil zaten bu konu o kadar ayrı yerlere çekmişsiniz çok açık sorduğım şeyi büyüklerim var burda diye kalkıp bi yardım almak istedim dövmeğiniz kaldı bide sizin gibilerden akıl almaua yardım almaya kalkıyoruz yazık size
Erken doğum oldu der :))))Zaten evlenicem demiyor musunuz madem hamilesiniz zaten evleneceksiniz niye bu kadar geriliyorsunuz ki zaten gebelik testi yapmıyorlar ama yapsalar bile doktor arayıp aileni kızınız hamile mi diyecek. En fazla senle eş adayına söyler bu durumu büyütülecek bir durum yok ki . Her şeyi geçtim zaten hamileyseniz şu an yaklaşık 1 2 ay olsa temmuzda evlenseniz zaten yine ortaya çıkacak önceden hamile olduğunuz sonuçta 9 aydan Fazla çocuğu tutamıyoruz içimizde. Ya da düğün zamanına karnınız belli olmaya başlayacak zaten. Ailenize yalan söylemeyin en azından yaptığınızın arkasında durun bence.
Doğru canım haklısın :) her şeyi düşünen onu da düşünür :)Erken doğum oldu der :))))
Arkadaşım eğlence değil bu ortada bir çocuk varsa eşin ve sen arkasında dur dedim ben kötü bir şey demedim ki . Ha imzadan önce olmuş ha imzadan sonra yani ailen şimdi öğrense torununu kabul etmicek mi illa herkese söylemek zorunda değilsiniz kendi aileniz bilse yeter gerisine hiç bir söz düşmez zaten. En azından bu dönemlerini stresli geçirme bebeği de etkiler stres.Size eğlencek bişeyy çıktı hadi siz iyi eğlenin Ama sizinde evlatlarınız olcak Allah yaşatmasın ne diyim başka dicek bişeyim yok hadi iyi gülmeler
Aynen canım yalan mı yok bulur bişey:)))Doğru canım haklısın :) her şeyi düşünen onu da düşünür :)
O zaman problem Yok :) sağlık raporunda da çıkmaz zaten gidince görürsünüz aıds hepatit C kan uyuşmazlık değerlerine bakıyorlar bir de akciğer filmi. Aile merkezlerine gidiyorsunuz genel dahiliye doktoru bakıyor kadın Doğum vs falan Yok işin içinde içiniz rahat olsun. Mutluluklar şimdiden :)Hamile falan değilim şuan tamam bi ara bi korkum vardı sağlık raporunda çıkar mı diye sordum burdan yazamamam herşeyi açıkca sonuçta
Eğlenmeyle ne alaka zaten adam biliyor ozaman niye panik yapıyorsun.. panik yapacağın bişey madem niye başta önlemini almıyorsun.. evliler bile çocuk istemiyorsa korunuyor sende korunsaydin ya tutan mı vardı.. naneyi yiyen sensin sizinde çocuklarınız olacak diyende sensin :))) zaten böyle hem suçlu hem güçlü olanlar sıkışınca böyle çocuktan girerler olaya... Allah'ım hepimize hayırlı evlat versin diye duamızı ediyoruz biz zaten.....Size eğlencek bişeyy çıktı hadi siz iyi eğlenin Ama sizinde evlatlarınız olcak Allah yaşatmasın ne diyim başka dicek bişeyim yok hadi iyi gülmeler
Dalga geçmeden dügün konuşsaydın o zaman napalım hadi bak işine konuşup durmaEğlenmeyle ne alaka zaten adam biliyor ozaman niye panik yapıyorsun.. panik yapacağın bişey madem niye başta önlemini almıyorsun.. evliler bile çocuk istemiyorsa korunuyor sende korunsaydin ya tutan mı vardı.. naneyi yiyen sensin sizinde çocuklarınız olacak diyende sensin :))) zaten böyle hem suçlu hem güçlü olanlar sıkışınca böyle çocuktan girerler olaya... Allah'ım hepimize hayırlı evlat versin diye duamızı ediyoruz biz zaten.....
Ben zaten düzgün konuşuyorum haddini bil... bence sen kendi işine bak... tutuşan sensin ben değil...Dalga geçmeden dügün konuşsaydın o zaman napalım hadi bak işine konuşup durma
İyi oku düzgün mü konuşmuşsun konuşmamışsın anlarsın sanane tutuşuyosam kardeşim hadi yazma artık ya alla alla başka konulara git ordada dalga geç benden sana bu kadar dalga geçme konusu başka yok tamam.Ben zaten düzgün konuşuyorum haddini bil... bence sen kendi işine bak... tutuşan sensin ben değil...
Sende gevşek gevşek konuşma ozaman.. bu kadar insandan tepki geleceğinide hesaplasaydın ozaman... hala konuşuyorsun bide ya...İyi oku düzgün mü konuşmuşsun konuşmamışsın anlarsın sanane tutuşuyosam kardeşim hadi yazma artık ya alla alla başka konulara git ordada dalga geç benden sana bu kadar dalga geçme konusu başka yok tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?