Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

Alttan bakmayıda ilk defa sende m abla ben daha yeni araştırıyorum neler istiyolar diyede m hiç onu demedi
canım alttan bakmak filan yok hastaneye gidince bile en azından devlette öyle bekar insana alttan bakmayı teklif etmiyorlar siz gidin sağlık ocağına kanınızı verin o kadar

Alttan bakmayıda ilk defa sende m abla ben daha yeni araştırıyorum neler istiyolar diyede m hiç onu demedi
bilemiyorum vallahi canım benden istendi yaptırdım bunun birisinin istemeyle alakası yok ne deniyorsa onu yaptırdık ciğer flimi çektirmedim mesela ben.

Anladım abla bizim bu taraflarda alttan bakma yok belki sizin o tarafa yaptırdığın yere göredir hani nettede öyle baktım yapılan testler kan uyuşmazlığı falan dediğiniz gibi ama alttan hiç okumadım bende

Cidden benimde gülesim geldi kızlae ben burada evlenirken ne olduğunu yazıyorum gelmişsiniz yok şöyle yok böyle , işim gücüm yokta olmayan şeyimi yaratıcam olduki söylyorum sizin yargılamaya değil güzelce sormanızlazım

belli olursa kime ne bebek yapmak ıcın evlı olmak şart mı sonraan da evlenırsın hatta hıc evlenmezsın eger yasal olarak sorun cıkacagını düşündüysen kımseyı ılgılendırmez ailenden saklamak ıstıyorsan da zaten senın sonuclarını herkes göremez . tam olarak neden sordun ?

ayrıca b-hcg ye bakılmadıgı muddetce hamıleık anlasılmaz ve evlılık ıcınde bıldıgıme göre bakılmıyor sadece kan uyusmazlıgı var mı bır saglık sorunu var mı dıye bakılıyor

Bende duyduklarımı yazdım yargıladığım yok a öyle bişey olmamış diyorum bunun altındanmbişey aramadı ben

İnternettede baktım hiç alttan muayene yazmıyo nasıl ne için alttan bakıyolar daha hiç evlenmemiş sonuçta o testler yapılırken
ne alttan muayenesı ya o sacmalıgı da kım cıkardı. senın hamılleıgın kımseyı ılgılendırmez bakamazlarda kaısamazlarda evlılıkte sorun cıkaracak seylervar mı ona bakıyrlar kan uyusmazlıgı gıbı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…