Aynen katılıyorum sanaDoktor ne derse o yapılıyor nerde görülmüş gidip doktoru ayarlamak
canım alttan bakmak filan yok hastaneye gidince bile en azından devlette öyle bekar insana alttan bakmayı teklif etmiyorlar siz gidin sağlık ocağına kanınızı verin o kadarAlttan bakmayıda ilk defa sende m abla ben daha yeni araştırıyorum neler istiyolar diyede m hiç onu demedi
bilemiyorum vallahi canım benden istendi yaptırdım bunun birisinin istemeyle alakası yok ne deniyorsa onu yaptırdık ciğer flimi çektirmedim mesela ben.Alttan bakmayıda ilk defa sende m abla ben daha yeni araştırıyorum neler istiyolar diyede m hiç onu demedi
Bir insanı suçlamak hoş değil kendileride geçiyor böyle durumlardan neyin nasıl çıktığı belli olur :))Aynen katılıyorum sana
Ve ben gülme krizine girerElbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
İyi gül o zaman senVe ben gülme krizine girer
Galk gız sogan doğra fazla konuşmaİyi gül o zaman sen
Bir insanı suçlamak hoş değil kendileride geçiyor böyle durumlardan neyin nasıl çıktığı belli olur :))[/QUOT Aynen
Gül canım gül iyi gül ama işim yokta zaten keşke bir güldürseydim şunu yazıp dedim..Ve ben gülme krizine girer
Senin doğraman gerekiyo hadi fazla konuşma sen bak işineGalk gız sogan doğra fazla konuşma
Yalnız ilk kez senden duydum alttan muayane ettiklerini.Gelinin kız olup olmamasını rapor etmek ne alaka ya?Elbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
Bende duyduklarımı yazdım yargıladığım yok a öyle bişey olmamış diyorum bunun altındanmbişey aramadı benCidden benimde gülesim geldi kızlae ben burada evlenirken ne olduğunu yazıyorum gelmişsiniz yok şöyle yok böyle , işim gücüm yokta olmayan şeyimi yaratıcam olduki söylyorum sizin yargılamaya değil güzelce sormanızlazım
Ilk defa evlenmek icin alttan muayene duydum niye boyle birsey yaptiniz ?O zaman daha nazik dille söylemelisin yanlış anlaşılıyosun.Bende evlendim alttan muane oluyor
belli olursa kime ne bebek yapmak ıcın evlı olmak şart mı sonraan da evlenırsın hatta hıc evlenmezsın eger yasal olarak sorun cıkacagını düşündüysen kımseyı ılgılendırmez ailenden saklamak ıstıyorsan da zaten senın sonuclarını herkes göremez . tam olarak neden sordun ?
ayrıca b-hcg ye bakılmadıgı muddetce hamıleık anlasılmaz ve evlılık ıcınde bıldıgıme göre bakılmıyor sadece kan uyusmazlıgı var mı bır saglık sorunu var mı dıye bakılıyor[/QUOTyapılan işlemler gizli kalır dimi
ne alttan muayenesı ya o sacmalıgı da kım cıkardı. senın hamılleıgın kımseyı ılgılendırmez bakamazlarda kaısamazlarda evlılıkte sorun cıkaracak seylervar mı ona bakıyrlar kan uyusmazlıgı gıbı o kadarİnternettede baktım hiç alttan muayene yazmıyo nasıl ne için alttan bakıyolar daha hiç evlenmemiş sonuçta o testler yapılırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?