- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Bendede öyle olmuştu malesef .yapan var demekkiSizin doktor saçmalamış ilk kez alttan muayene eden doktor gördüm
Uydurma değil kızlar banada aynısı olduuydur uydur
Aaa çok tuhaf yaaa aynen benim drda yanındaki stajere bak kızlık zarı böyle oluyo demişti ne tuhaf aynı şeyi yasamisiz. Bence kızlık kontrolu degilde sağlık kontrolu etmislerdir belki ay bilemedim yaa . Bende herkese yapılıyor saniyordumAllah aşkına kızlar hadi desemki dalga geçtim gülerim söylerim heralde.
Olanı söylüyorum cidden abartıyorsunuz doktora gittiğimde içerde stajerle birlikte doktor vardı gölbaşı hastanesinde oldum yaşında genç rapor çıkarıcam alttan muane edicem dedi hemde yanındaki stajere kızlık zarı böyle oluyor diye gösterdi.
Cidden abarttınız yani uydurmam yalan söylemem için hiçbir neden yok mesela ciğer flimi çekmediler bende sadece kan tesleri ve altyan muane oldum ve sizlerle bunu paylaştım cidden o kadar ön yargılı insanlar varmışki şaştım kaldım yazdıklarınıza düzgünce cevap veriyorum daha da aynı şeyleri söylüyosunuz yalan söylemem için hiçbir sebep yok.Abarttıkca abartmışsınız
Heralde oyle oldu sevemedi beniBaş belasısın ya ondan zaar,gıcık olmuş sana
Kesin uyuyamamışsındır geceHeralde oyle oldu sevemedi beni
He kizzz hic uyumadim :) aglamaktan helak oldum neyse dagilalim buralardan konu sahibi napti acabaKesin uyuyamamışsındır gece
Ben eşlerimizin yaptığını düşünmüyorum herkezin kendi düşüncesi elbette kim ne düşünürse düşünsün bakalım önemli olan şuan nerde olduğumuz geçmişe gitmenin bir anlamı yok bakalım senide yalanla felan suçlayacakmı iyi bir ön yargı aldım ben :))Aaa çok tuhaf yaaa aynen benim drda yanındaki stajere bak kızlık zarı böyle oluyo demişti ne tuhaf aynı şeyi yasamisiz. Bence kızlık kontrolu degilde sağlık kontrolu etmislerdir belki ay bilemedim yaa . Bende herkese yapılıyor saniyordum
Hangi bölüme konu açsa diye düşünüyordurHe kizzz hic uyumadim :) aglamaktan helak oldum neyse dagilalim buralardan konu sahibi napti acaba
tabıı ki eğer böyle bır şey yapıldıysa bu kişisel hak ve özgürlüklerinizin ihlalidir ve yasadışıdır. yakın zamanda olduysa şikayte edin o zaman . kımse siz istemedıkce böyle bır şey yapamaz. lütfen okuyun ya ne olur bu durumlara düşmeyın sebebı gercekten cehalet . yaş diyeceksenız erken yaşta evlenmeyın ya derdınız ne kardeşim erken evlenıyorsunuz çag dışı ve çirkinUydurma değil kızlar banada aynısı olduRabisscyln hatta siz bize olmadı diyince şaşırdım biraz. Boşuna mi açtık yani
Cevir kazi yanmasin diyor arkadasim boşver sinir olup uzuldugumuze degmez...
Nasıl yani sizin kızlık zarınızı dr mu bozdu yaniAaa çok tuhaf yaaa aynen benim drda yanındaki stajere bak kızlık zarı böyle oluyo demişti ne tuhaf aynı şeyi yasamisiz. Bence kızlık kontrolu degilde sağlık kontrolu etmislerdir belki ay bilemedim yaa . Bende herkese yapılıyor saniyordum
Hayır ya ne bozmasi elini bile atmadan vajinaya baktı sadece o kadarNasıl yani sizin kızlık zarınızı dr mu bozdu yanibenim anladığım kadarıyla sizi bildiğimiz denek olarak kullanmışlar sanki.. seninde mi yaşın küçük? Çok üzüldüm ya ;(
Kız olup olmadığına kimse sen istemediğin sürece bakıp ta rapor veremez ki bunun için rapor adli vakalarda vs çıkabiliyor. Bunu nasıl diyebiliyosunuz anlamıyorum.'kız olup olmadığına bakıyolar' daha önce ilişki yaşamış birisi artık kız olma statüsünden mi çıkarılıyo.nekadar aşşağılayıcı ithamlar. Sonra kocaları tayt giydi diye kadınları öldürmeyi bile kendinde hak olarak görüyor görür tabi! Evlilikte sağlık raporu alınıyor yakın zamanda evlendiğim için biliyorum. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan sifiliz hiv hepatit vs testleri yapılıyor. Kan grubunuza bakılıyor. Kan uyuşmazlığı için. Hamile olup olmadığınızı öğrenmek istiyorsanız doktora gidin test yaptırınElbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
hamileliği kimseyi ilgilendirmez evleneceği adam dışında ona söylemesi gerekiyor. Mesela ; erkek gittiği yer hakkında kadına yalan söyledi, yada yapmıyorum dediği birşeyi yaptı, veye birşeyi gizledi.en ufak sigara içmiyorum deyip içtiğini öğrendi kadın bunda bile evlilikte güveni sarsıcı hareket sayılıyor.hamilelik gibi bir olay söylenmeli tabiki ilgilendirirne alttan muayenesı ya o sacmalıgı da kım cıkardı. senın hamılleıgın kımseyı ılgılendırmez bakamazlarda kaısamazlarda evlılıkte sorun cıkaracak seylervar mı ona bakıyrlar kan uyusmazlıgı gıbı o kadar
Ne bilim canım alttan muayene deyince öyle anladım... elini sürmeden nasıl yanındaki stajer e gösteriyor işte bu kızlık zarı diye.. bende nikah için kan tahlili yaptırdım ama hiç alttan muayene olmadım...Hayır ya ne bozmasi elini bile atmadan vajinaya baktı sadece o kadar
Ay bilmiyorum ya esimmi yapmış şimdi anlamadim ben
bende eşlerinizin yaptırdığını düşünmüyorum bunu ilk geceden kendileride anlayabilir dr a ne gerek var:)) dr yanındaki stajyere göstermek amaçlı sizi kullanmış ama bunun için sizden izin istememiş ben olsaydım dava açardım...Ben eşlerimizin yaptığını düşünmüyorum herkezin kendi düşüncesi elbette kim ne düşünürse düşünsün bakalım önemli olan şuan nerde olduğumuz geçmişe gitmenin bir anlamı yok bakalım senide yalanla felan suçlayacakmı iyi bir ön yargı aldım ben :))
Sne saçmalıyosun sen ya ben bi hata yaptıysam yaptığım kiiiyleyim onlada evlenicem temmuzda düğünüm ailem bilmediği için aramızdaki şeyleri o yüzden sordum anlafın iyice bilmeden konuşmaumarım senden beta hcg de isterler alttan muayenede .. bişe yaşadıysan evlneceğin insandan saklamadan karakterin sağlamsa gözünün içine baaakaa bakaaa söylersin ki söylemelisin bu hem önemli hem önemsiz bi konu ne demek istediğimi anlayacak durumdasın .. bakire olmayı ve ya olmamayı savunmuyorum herkesin kendi tercihidir ama böyle basit oyunlarla kandırmaya calışanlara katlanamıyorum.. ve yeter aynı konuyu acıyosun lütfen konuyu mesaja kapatın @Mune hanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?