Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

Aaa çok tuhaf yaaa aynen benim drda yanındaki stajere bak kızlık zarı böyle oluyo demişti ne tuhaf aynı şeyi yasamisiz. Bence kızlık kontrolu degilde sağlık kontrolu etmislerdir belki ay bilemedim yaa . Bende herkese yapılıyor saniyordum

Ben eşlerimizin yaptığını düşünmüyorum herkezin kendi düşüncesi elbette kim ne düşünürse düşünsün bakalım önemli olan şuan nerde olduğumuz geçmişe gitmenin bir anlamı yok bakalım senide yalanla felan suçlayacakmı iyi bir ön yargı aldım ben :))

Uydurma değil kızlar banada aynısı oldu Rabisscyln hatta siz bize olmadı diyince şaşırdım biraz. Boşuna mi açtık yani
tabıı ki eğer böyle bır şey yapıldıysa bu kişisel hak ve özgürlüklerinizin ihlalidir ve yasadışıdır. yakın zamanda olduysa şikayte edin o zaman . kımse siz istemedıkce böyle bır şey yapamaz. lütfen okuyun ya ne olur bu durumlara düşmeyın sebebı gercekten cehalet . yaş diyeceksenız erken yaşta evlenmeyın ya derdınız ne kardeşim erken evlenıyorsunuz çag dışı ve çirkin

Nasıl yani sizin kızlık zarınızı dr mu bozdu yani benim anladığım kadarıyla sizi bildiğimiz denek olarak kullanmışlar sanki.. seninde mi yaşın küçük? Çok üzüldüm ya ;(

Elbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
Kız olup olmadığına kimse sen istemediğin sürece bakıp ta rapor veremez ki bunun için rapor adli vakalarda vs çıkabiliyor. Bunu nasıl diyebiliyosunuz anlamıyorum.'kız olup olmadığına bakıyolar' daha önce ilişki yaşamış birisi artık kız olma statüsünden mi çıkarılıyo.nekadar aşşağılayıcı ithamlar. Sonra kocaları tayt giydi diye kadınları öldürmeyi bile kendinde hak olarak görüyor görür tabi! Evlilikte sağlık raporu alınıyor yakın zamanda evlendiğim için biliyorum. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan sifiliz hiv hepatit vs testleri yapılıyor. Kan grubunuza bakılıyor. Kan uyuşmazlığı için. Hamile olup olmadığınızı öğrenmek istiyorsanız doktora gidin test yaptırın

Ha
hamileliği kimseyi ilgilendirmez evleneceği adam dışında ona söylemesi gerekiyor. Mesela ; erkek gittiği yer hakkında kadına yalan söyledi, yada yapmıyorum dediği birşeyi yaptı, veye birşeyi gizledi.en ufak sigara içmiyorum deyip içtiğini öğrendi kadın bunda bile evlilikte güveni sarsıcı hareket sayılıyor.hamilelik gibi bir olay söylenmeli tabiki ilgilendirir

Hayır ya ne bozmasi elini bile atmadan vajinaya baktı sadece o kadar
Ne bilim canım alttan muayene deyince öyle anladım... elini sürmeden nasıl yanındaki stajer e gösteriyor işte bu kızlık zarı diye.. bende nikah için kan tahlili yaptırdım ama hiç alttan muayene olmadım...

Ay bilmiyorum ya esimmi yapmış şimdi anlamadim ben

bende eşlerinizin yaptırdığını düşünmüyorum bunu ilk geceden kendileride anlayabilir dr a ne gerek var:)) dr yanındaki stajyere göstermek amaçlı sizi kullanmış ama bunun için sizden izin istememiş ben olsaydım dava açardım...

Sne saçmalıyosun sen ya ben bi hata yaptıysam yaptığım kiiiyleyim onlada evlenicem temmuzda düğünüm ailem bilmediği için aramızdaki şeyleri o yüzden sordum anlafın iyice bilmeden konuşma

Eşinden gizlemiceksin gibi şeyler yazmışsınız evlenceğim kişiden gizli deiğil zaten bu konu o kadar ayrı yerlere çekmişsiniz çok açık sorduğım şeyi büyüklerim var burda diye kalkıp bi yardım almak istedim dövmeğiniz kaldı bide sizin gibilerden akıl almaua yardım almaya kalkıyoruz yazık size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…