Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

selam kızlar mide yanmasına bir çözüm bilen var mı?

Bilmiyorum bana alttanda baktılar

İstendi yaptırdım belkide yaşım genç olduğu için istenmiştir

Sana inanamıyorum gercek olamaz bu 18 yasinda akli basinda olman lazim ailenin haberi varmi bu sekilde muayene edildiginden ziraa biri benim kızıma yada kardesime bunu yapmaya calissaydi o hastaneyi başına yıkardım...eşinle mutlu olmani dilerim ama lütfen aklını başına alıp her sölenene inanma

Kız olan birine gerekmediği alttan bakılmaz arkadaşım hiç mı doktora gitmedin ya... Bir tanıdık vardı 30 yaşlarında bobrek yetmezliği vardı kızın ve devamlı alttan kanama görüyor ama adet kanaması gbi değil bildiğin hasta bezi kullaniyordu... Doktor gelip dedi seni ameliyata almam lazım ama bak kisti almam lazım dedi ama bekaretini kaybedersin dedi ama çok uğraştılar ilaçla yani bu durumda bile ki kaç tüp kan taktılar uğraştılar ...

Bakire olup olmadığının evlenirken bir önemi yok ki.durum kişisel tercih tamamen. Bunu neden rapora eklesinler ayrıca ? O kadar çok evlenen insan gördüm ailem,kardeşlerim,ben ,asla "alttan" muayene diye bir şey yok. duyulmamış .görülmemiş bir durum.

umarım senden beta hcg de isterler alttan muayenede .. bişe yaşadıysan evlneceğin insandan saklamadan karakterin sağlamsa gözünün içine baaakaa bakaaa söylersin ki söylemelisin bu hem önemli hem önemsiz bi konu ne demek istediğimi anlayacak durumdasın .. bakire olmayı ve ya olmamayı savunmuyorum herkesin kendi tercihidir ama böyle basit oyunlarla kandırmaya calışanlara katlanamıyorum.. ve yeter aynı konuyu acıyosun lütfen konuyu mesaja kapatın Mune hanm

Kizlar tartismaniza gerek yok. Birbirinizi uzmeyin bosuna. Zaten bilincli bi insan bekarken ve evlilik tahlillerinde alttan bakilmicagini mantiken bilir ve uygulatmaz. Bekarken dr a cok gittim bekarmisin diye sorup hep karindan muayene ettiler. Evlenmek icin 3 adet kan degerine ve akciger filmine baktilar o kadar. Hamile kaldim dr yine alttan bakmadi hala evli oldugum halde karnmdan bakiliyor. Evlendigim ilk zman ilski yasayamadm diye dr a gitmek istedigimde esim kizdi bunun icin dr masasina yatirmam seni dedi. Cogu arkadasin dedigi gbi planli olmadigi surece hic bi dr bekar birine hatta evli bile olsa bakire birine alttan muayene edemez. Stajyer falan yalan yani. Onlar stajyere kizlik zarini bak boyle oluyo diye gosterecek kadar yetkili ve cesur olamazlar. Bildigin bekaret testi o. Uzatmaniza gerek yok. Herkesin evlenmeden once sevgilisi olabiliyor ama %90lik kisim bekaret testine girmiyor. Esinizin size olan guveni ve sizin kendinizi bilmeniz yeterli yani. Hayirli gunler.

Öff ne demek başını öne eğdirecek şekilde çıkmak yahu? Kaçıncı yüzyıl bu? Müslümansa zina etmiş olur yapan kişi ve tövbesini etmesi gerekir. Kimsenin kafası oradan buradan utanarak çıkmaz. Tövbeyarabbelalemin bu kafalar yüzünden var bu kadar namus(!) cinayeti.

Alttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi sizi

Yazık ki ne yazık... Kadının kontrol ettirilmesi... Nasıl bu kadar değersiz görülebiliyor kadınlarımız neden bunu kabul ediyor hiç aklım ermedi, ermeyecek.

Alttan muayene ne alaka ya ? Sadece kan tahlili yaptiriliyor. Rontgeni de ilk defa duydum.

nerede yasıyorsun sen de alttan bakıyorlar ?
Hanımefendi basbelasiyim bana alttan baktılar dememiş ki rabia isimli kullanıcı söylemiş bunu..
Basbelasinin uydurduğu bir şey yok yanlış kişiyi etiketlemişsin dikkat edin alıntılamış rabia isimli kullanıcının sözlerini.

Nereden biliyorsunuz? Size "stajyerime kızlık zarını göstericem sizin üzerinizden" mi dedi? İzin mi aldı? Hadi diyelim öyle ama hiç zannetmiyorum ki öyle bir istekte bulunsun. Eşiniz ya da ailenizdeki kişi sizi bakirelik testine tabii tutmuş. Sizin haberiniz yok maalesef. Kimse kimseye kafasına göre bakirelik raporu veremez. Ya istenir ya da bir işlem uygular jinekolog ve kaşeli şekilde "x tarafından x kişinin hymen ine müdale edilmiştir" tarzı kaşeli bir rapor verir. Ya da dediğim gibi özel olarak baktırmak istenir doktorda bakar. Öyle stajyere göstermiş bilmem ne bunlar imkansız şeyler.

Elbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
Yok artik ya siz gercek misiniz? Nasil bir ilkellik nasil bir igrenclik? Rutinde boyle bisey yok bu size ozellikle yaptirilmis. Belli ki safca birisiniz rutin sanip yaptirmissiniz. Mantik dahilinde bile degil...

Reactions: iiz
Cevir kazi yanmasin diyor arkadasim boşver sinir olup uzuldugumuze degmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…