selam kızlar mide yanmasına bir çözüm bilen var mı?
Bilmiyorum bana alttanda baktılar
İstendi yaptırdım belkide yaşım genç olduğu için istenmiştir
Allah aşkına kızlar hadi desemki dalga geçtim gülerim söylerim heralde.
Olanı söylüyorum cidden abartıyorsunuz doktora gittiğimde içerde stajerle birlikte doktor vardı gölbaşı hastanesinde oldum yaşında genç rapor çıkarıcam alttan muane edicem dedi hemde yanındaki stajere kızlık zarı böyle oluyor diye gösterdi.
Cidden abarttınız yani uydurmam yalan söylemem için hiçbir neden yok mesela ciğer flimi çekmediler bende sadece kan tesleri ve altyan muane oldum ve sizlerle bunu paylaştım cidden o kadar ön yargılı insanlar varmışki şaştım kaldım yazdıklarınıza düzgünce cevap veriyorum daha da aynı şeyleri söylüyosunuz yalan söylemem için hiçbir sebep yok.Abarttıkca abartmışsınız
Evet belli olur YANDIN sen
Alttan muayene etmiyolar onu biliyoruz
Baş belasısın ya ondan zaar,gıcık olmuş sanaBence kisiseldi burasi bahane yani bende anlamadim insanlar komik iste
Öyle birşey olması için benden önce ayrı ayrı gezmesi lazım bize hangi hastane söylendiyse ona gittik.Bu söylemin biraz kötüye kaçtı gibi elhamdülillah müslimanım babamın evindende başını eğdirecek gibi çıkmadım
Alttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi sizi
Hanımefendi basbelasiyim bana alttan baktılar dememiş ki rabia isimli kullanıcı söylemiş bunu..nerede yasıyorsun sen de alttan bakıyorlar ?
Kızlar şunu söylemek isterim ki hepimiz birbirimizi yanlış anladık :)) şuan anşıyorum ki doktor yanındaki stajere göstermek için yapmış hiç araştırmadım çünkü doktor isteyince oluyordur dedim bilemedim ,sizleride anşıyorum elbette hiçbirinizde böyle bir durum olmamış bende oldu ne yazıkki bunuda sizlerle paylaştım boş yere tartışmayalım bendeki doktorun hatası birnevide bende hata belki sraştırsaydım böyle olmazdı..
Sizlerede durumu anlattım beni anlayıp anlamamak size kalmış , burada bir soru sorulmuş bende cevapladım gidipde uydurup ,yalan söyleyecek bir sebebim yok sizleride kırmak istemem kırılmakda istemem elbette.Uzatmamıza gerek yok direk yanlış anlaşılma :)) inşallah kendimi anlatabilmişimdir
Aman bosver ya naparsa yapsinlar :)Hanımefendi basbelasiyim bana alttan baktılar dememiş ki rabia isimli kullanıcı söylemiş bunu..
Basbelasinin uydurduğu bir şey yok yanlış kişiyi etiketlemişsin dikkat edin alıntılamış rabia isimli kullanıcının sözlerini.
Malesef ulkemde askerlere cocuklara ve kadinlara cok uzuluyorum allah hepimizi affetsinYazık ki ne yazık... Kadının kontrol ettirilmesi... Nasıl bu kadar değersiz görülebiliyor kadınlarımız neden bunu kabul ediyor hiç aklım ermedi, ermeyecek.
Sizin es adayi pek guvenememis bekaret kontrolu yaptirmis size. Evlilik testi diye de kakalamisBilmiyorum bana alttanda baktılar
Yok artik ya siz gercek misiniz? Nasil bir ilkellik nasil bir igrenclik? Rutinde boyle bisey yok bu size ozellikle yaptirilmis. Belli ki safca birisiniz rutin sanip yaptirmissiniz. Mantik dahilinde bile degil...Elbette belli olur alttan muane oluyosun güzelimmmmm zaten kız olup olmadığına bakıp rapor veriyorlar
Cevir kazi yanmasin diyor arkadasim boşver sinir olup uzuldugumuze degmez...Nereden biliyorsunuz? Size "stajyerime kızlık zarını göstericem sizin üzerinizden" mi dedi? İzin mi aldı? Hadi diyelim öyle ama hiç zannetmiyorum ki öyle bir istekte bulunsun. Eşiniz ya da ailenizdeki kişi sizi bakirelik testine tabii tutmuş. Sizin haberiniz yok maalesef. Kimse kimseye kafasına göre bakirelik raporu veremez. Ya istenir ya da bir işlem uygular jinekolog ve kaşeli şekilde "x tarafından x kişinin hymen ine müdale edilmiştir" tarzı kaşeli bir rapor verir. Ya da dediğim gibi özel olarak baktırmak istenir doktorda bakar. Öyle stajyere göstermiş bilmem ne bunlar imkansız şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?