Evlilik tecrübesizliği

Evet yazz tabletin depresif duygusal bir etkisi var. Bende kilo yapmamıştı ancak acayip duygusallaştırdi. Sulugoz olmuştum.

Çok haklısınız teşekkürler

Zaman diyosunuz değil mi.. inşallah zamanla bu sorunu aşarım çünkü asla böyle biri değildim ve kendimi çok kötü hissettiriyor bu durum bana

Bende ilk zamanlar öyleydim canim hala var biraz :) cevreden ask evliligi öldürür sözleri veya herseyin monotonlasmasindan korktugumuz icin piskolojik olarak bu düsüncelere daliyoruz.Acaba beni sevmiyormu veya nisanliyken daha mi deger veriyordu gibigibi :) Bence bir iki ay gececek :)

Doğum kontrol hapları bazı insanlarda aşırı psikolojik etkiler yapabiliyor. Bikaç aya geçiyor vücut alışıyor diyorlar ama ben 1 ay dayanabildim iyice ruh hastasına bağlayınca bırakmıştım.

Aynennn tam olarak hislerime tercüman oldunuz
Sanki bi rahatlama gelmiş gibi ona bende daha çok bağlandım

Doğum kontrol hapları bazı insanlarda aşırı psikolojik etkiler yapabiliyor. Bikaç aya geçiyor vücut alışıyor diyorlar ama ben 1 ay dayanabildim iyice ruh hastasına bağlayınca bırakmıştım.
2 ay oldu başlayalı sabretmeye çalışıyorum ama dengem şaştı çabuk sinirlenen takıntılı bi ruh halim var ama bazısı da hiç öyle etkileri olmadığını söylüyor

Aynennn tam olarak hislerime tercüman oldunuz
Sanki bi rahatlama gelmiş gibi ona bende daha çok bağlandım
ay aynisi :) canim hic kafana takma bir süre sonra sana daha cok bagli oldugunu anlayacaksin :) biraz sabret ama bu durumu onunlada tatli dille konusabilirsin o senin esin tabikide icinidekileri söyleyeceksin

2 ay oldu başlayalı sabretmeye çalışıyorum ama dengem şaştı çabuk sinirlenen takıntılı bi ruh halim var ama bazısı da hiç öyle etkileri olmadığını söylüyor

Hormon hapları bu tarz etkiler yapıyor emin olabilirsiniz. Bazı bünyelerde yapmıyor diye o yapmayanlar bol keseden konusur herkes her şeyi çok biliyor malum :) ha sizinki ilaç kaynaklı mıdır onu bilemem isterseniz bikaç ay daha sabredin ya da doktorunuza danışın

ay aynisi :) canim hic kafana takma bir süre sonra sana daha cok bagli oldugunu anlayacaksin :) biraz sabret ama bu durumu onunlada tatli dille konusabilirsin o senin esin tabikide icinidekileri söyleyeceksin
Konuşsam sanki daha çok kaçar gibi geliyor hiç bi
Çok teşekkür ederimm evet cumartesi gününe randevu aldım gideceğimm :) adet öncesi yaşadığım bi ruh halim var kendimi bildiğim o ruh hali geliyor üzerime bu ilacı kullandığım 2 aylık süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…