• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi alamamak?? 3 senelik ilişkide

Güncelleme:

Kızlar az önce konuştum tavsiyelerinizi dinleyip
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi
2 seneye kim öle kim kala .

Bence bir erkek 35 ten önce evlenmemeli şimdi ne yaptın sen diyecekler .
Ama 35 yaşından önce ne istediğini bilmeyen hayatı görmemiş tanımamış bir erkeğin yaptığı seçimler pişmanlık olabiliyor .

Hatta excel tablosu yapmış gelir gider hesaplaması onu gösterdi açıp
İki sene sonra şu kadar birikim yapmış olacağım biraz da aileler yardım etse hallolmuş oluyor diyor :)
Bilmiyorum ben ikna oldum hahah
Yani gayet normal. Adam sizin dibinizde zaten birikim işine başlayıp baslamadığını anlayabilirsiniz. Bu süreçte ilişkinizi de test etmiş olursunuz. Elinizde para yoksa da bi zahmet nikah kıyın geçin aynı evde yaşıycak kadar moderndeniz düğün diye de diretmezsiniz bence.

Beraber yaşamak, bilmem kaçıncı günde mutlaka sevişmiş olmak, bunu her fırsatta, konuda belirtmek,mükemmel ilişkinin olmazsa olmazı. Diğer türlüsü "çöp" tabi. Bazı konulara gelebilecek yorumları ezberlemiş olabilirim. 🫠

Göz ardı ettiğim bir üye vardı, şunu görünce ondan bahsettiğinizi direkt anladım. Evet o çok modern, o çok şahane o ilk buluşmada adamın koynuna girdi ve adam yılllarca peşinde koştu o über cool ... :halay: :halay: Size tavsiyem sizler de gözardı edin bolca boş yorum okuma zahmetinden kurtulursunuz her konuya aynı yorum ben süper coolum siz cahil köylüler de öylece yaşayın :deli: .

.
Göz ardı ettiğim bir üye vardı, şunu görünce ondan bahsettiğinizi direkt anladım. Evet o çok modern, o çok şahane o ilk buluşmada adamın koynuna girdi ve adam yılllarca peşinde koştu o über cool ... :halay: :halay: Size tavsiyem sizler de gözardı edin bolca boş yorum okuma zahmetinden kurtulursunuz her konuya aynı yorum ben süper coolum siz cahil köylüler de öylece yaşayın :deli: .
Kim ayol özelden yazsana 😆

Aynı evde yaşıyorsun e doğal olarak cinsel yönden de bişeler oluyordur yanlış anlama yargılamak adına söylemiyorum zaten evli gibi yaşıyorsunuz bence o adam senle evlenmez birikim falan bahane nasıl olsa elimin altında kafası

Aynı evde yaşıyormussunuz.
Adam yarın kalksa "Biz böyle iyiyiz,zaten evli gibiyiz,bir kağıt parçasına imza atıp ilişkimizi etiketlemeye mecbur muyuz,milletin lafı sozu bizden daha mı onemli" dese ; ne diyeceksin.
İçinde olsa çoktan ederdi.
Öyle bir niyeti yok bence..
Zaten bütün imkanları sunmussun.
Neden evlensin ?

Güncelleme:

Kızlar az önce konuştum tavsiyelerinizi dinleyip
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi
biz mi çok geride kaldık nedir ailecek :) :D
düşünüyorum da bizim ailede baba bilecek o düğün hemen olur birde 2 sene diyor hee yayıla yayıla :D

Aysenimi olmasın kız :KK70:
direk aklıma o geldi
etiketleyerek yazmadım.. birde değildir amannn :)

Aynı evde yaşıyor düzen kurmuş durumdasınız.Gidip nikah kıymak aile arasında bir yemek düzenlemek çok masraflı olmasa gerek.Adam Çırağan sarayında düğün yapacak sanki......
2 sene...... herşeye gün ve gün zam gelirken,insanların yarından bile ümidi yokken zaten sevdiğin kadın yanında ertelemek neden?????????

zaten muhtemelen aynı evin içinde karı koca gibi yaşıyor olmalısınız. adam alacağını alıyor niye nikah kiysin ki... evlilik cinsel ilişkiyi resmiyete dökmek gibi bisey. sizde o sorun değilse nikaha da gerek duymuyor olmalı sevgiliniz....
ayyy ne iğrenç bir tabir. Adam alacağını alıyor. Seks'i bir erkek zaferi olarak görmek. Of bitmedi bu ataerkil kafalar

İyi bir planı varmış en azından. Keşke baştan deseydi mıyır mıyır ağzında dolandıracağına, boşuna sıkıntı yaşamışsınız.

2 sene sonra 31 yaşına gelecek adam, hâlâ ailelerden maddi destek alma peşinde. Plan bana çok mantıklı gelmedi açıkçası.

2 sene sonra 31 yaşına gelecek adam, hâlâ ailelerden maddi destek alma peşinde. Plan bana çok mantıklı gelmedi açıkçası.
konu sahibide aynı kafada bu destek konusunda
ailelerden destek alınacaksa o zaman neden 2 sene daha bekleniyor ?
2 sene sonra birikim + aile desteği mi olacak insan utanır
hoş ben adamın geçiştirdiğini düşünüyorumda neyse

bu konuda adama bu kadar bağlı kalmakta bana tuhaf geliyor
evlilik için neden erkeğin gözünün içine bakılıyor ki resmen adam ne zaman isterse o zaman evlilik olacak
zaten 3 senedir birlikteyiz x zamandır da aynı evin içindeyiz, ben artık evlenmek istiyorum bu konuda yakın zamanda bi adım atılmayacaksa herkes yolunu çizsin demesi gerekirdi bence

Sade bi düğün yapacak altı üstü, bu kadar plan fazla bir de. 2 yıl boyunca beklenir mi bunun için ne bileyim.

Sade bi düğün yapacak altı üstü, bu kadar plan fazla bir de. 2 yıl boyunca beklenir mi bunun için ne bileyim.

Şu anki maaşımızla zaten ancak geçiniyoruz kenara az az bir şey koyuyoruz. İki sene sonra düğünün %70ni karşılayacak seviyeye gelip %30unu aileden istemekle şu an sıfır birikimle gidip hepsini aileden istemek aynı şey mi sizce

Back
X