• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik teklifi:DD

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
dert değil fikir almak istiyorum:DD nişanlıyım daha öncelerde çokça kez söyledim:D nişanlımı çok seviyorum tam 9 senedir:D harika bir adamdır. ancak inanmayacaksınız ama hala evlenme teklifi almış değilim:( evet birlikte olduğumuz ilk andan itibaren nişanlım zaten evlenicez diye konustu. yanı hep böle planlar yapardı, öle olucak gibi davranırdı keza sonunda oluyor.. ama hala teklif yok. neden dediğimde bence çok saçma hem babam babandan istedi ya daha ne diyor şakayla karışık:D normalde romantiktir yollarıma güller dökmez ama beni nasıl mutlu edeceğini bilir. şimdi sorum şu ki ben evlilik teklifi almayı çok istiyorum. ona bunun benim için önemli olduğunu güzel bir dille anlatsam sizce çok mu garip olur:D yani ne bilim. zaten nişanlısınız ne gerek var diyebilirsiniz ama ben bunu önemsiyorum oda önemsesin istiyorum çok mu şey istiyorum:DD

Erkeklere bazı şeyleri hatırlatmak gerekiyor
Çok istiyorsan söyle neden garip olsun ki
Hem senin içinde ukde kalmaz
Yapacağı güzel bi teklif sadece,söyleyin sizi mutlu etsin :1:

Erkeklerden akıl okumalarını beklememek lazım, senin için ne kadar önemli olduğunu anlamıyor olabilir. Eğer sonradan içinde kalacaksa ya da evlendikten sonra "bana evlenme teklifi bile yapmadın..." diye her tartışmada konunun ortaya çıkma ihtimali varsa bence söylemelisin. Mesela evlilik konusu geçtiğinde şakayla "Tabi evlilik güzel bir şey, bana da bir teklif eden olsa keşke :)" gibi bir şey diyebilirsin:))

Evlilik teklifi almadan mı nişanlandınız. :44: Pastanın yarısı gitmiş ama siz yine tümünü istiyorsunuz. :26:

Canım bende evlilik teklifinin nişanlanmadan önce yapılması taraftarıyım.. siz artık evlilik yolundasınız.. benim akıllı nişanlımda sağolsun evlilik teklifini nişan sonrası için planlamıştı ben tahmin ettim ve nişanın ardından artık teklif etmesinin bir anlamı kalmadığını söylemiştim.. evlilik teklifi söz , nişan gibi merasimlerden önce olmalı ki bir anlamı olsun :31:ama tabi sen yine de istiyorsan eğer nişanlın bunun farkındaysa senin için bir şeyler yapar umarım :34:

Ben de bunu anlamıyorum madem teklif takıntın var teklif etmeyen adamla niye nişanlanıyosun:9:. Tam o aşamada "aa ne münasebet ben teklif falan almadım kiiiii:19:" diyecektin. Şimdi teklif etse zoraki, sırf sen ısrar ediyosun diye olacak.

Şahsen ben teklif almadan kahve içmeye eve bile almam, ne münasebet bana evet dedirtmeden babama mı soracak :37:

erkekler biraz garantici.sanirim bubyuzden yapmiyor telklif ama takintin varsa yaptir icinde kalmasin :) bana da esim nisandan sonra surpriz yapmisti.amac eglenmekti sanirim.eglenmistik de :) her sey olmus bitmisti ama ani kaldi bizde. evlenme teklifine hayir ki diyecektim, diyeceksin? hayir :)) normalde iyiyseniz bosver evlenme teklifi de olmasin canim:)

Bian bu konuyu gecmiste benmi yazdim acaba dedim :))) ayni durum.bizdede vardi esimde ayni seyleri soylerdi babam etti ya benim.yerime herkesin.icinde falan ama bende cok iistiyodum,sonra etti kendisi hemde benim kendi memleketimde ki na gecem olmustu ama cok icime sinmemisti 1 hafta sonra dugunumuzden bir gun once esim.kendi memleketinde bana oyle guzel.bir kina gecesi surprizi hazirladiki meger kac aydir organize ediyormus..orda butunn arkadaslarimizzin icindede evlenme teklifi etti :)) yanliz yuzuk yerine bilezik takti ama olsun yuzuklerim zaten vardi :))))) yani senin nisanlinda ayni seklde bi bomba patlatabilir :))

Şu saatten sonra evlenme teklifi etse bile inanın o teklifin heyecanını hissetmeyeceksiniz.

Ama güzel bir hatıra olsun istiyorsanız nişanlınızla bu durumu konuşmalısınız.

Mutluluklar.

dert değil fikir almak istiyorum:DD nişanlıyım daha öncelerde çokça kez söyledim:D nişanlımı çok seviyorum tam 9 senedir:D harika bir adamdır. ancak inanmayacaksınız ama hala evlenme teklifi almış değilim:( evet birlikte olduğumuz ilk andan itibaren nişanlım zaten evlenicez diye konustu. yanı hep böle planlar yapardı, öle olucak gibi davranırdı keza sonunda oluyor.. ama hala teklif yok. neden dediğimde bence çok saçma hem babam babandan istedi ya daha ne diyor şakayla karışık:D normalde romantiktir yollarıma güller dökmez ama beni nasıl mutlu edeceğini bilir. şimdi sorum şu ki ben evlilik teklifi almayı çok istiyorum. ona bunun benim için önemli olduğunu güzel bir dille anlatsam sizce çok mu garip olur:D yani ne bilim. zaten nişanlısınız ne gerek var diyebilirsiniz ama ben bunu önemsiyorum oda önemsesin istiyorum çok mu şey istiyorum:DD

ben baştan uyardım güzel bi evlilik teklifi etmessen evlenmem seninle diye :1: keşke öyle yapsaymışsın çiviyle kazımadan kafalarına anlamıyorlar.

ee evlenme teklif ettiğinde gerçekten ilk defa evlenme teklifi yani gerçekten evlenme teklifi almış gibi hissedecek misin ki?
yani bana yapay ve sahte gelir... nişanlı kıza neyin evlenme teklifi bu. o önce olacaktı. görücü uzulumu tanıştınızda o size evlenme teklifi etmedi siz çıkarken.

biz evlendikten sonra teklif etti eşim bana :16:
canım istedikçe beğenmedim bi daha teklif et diyorum, başka bir projeyle ediyor beklemediğim anlarda :1:
internet sitesi satın alıp hazırlamıştı bi keresinde, bi tanesinde kinder sürpriz yumurtanın içine yüzük koymuştu, bi kere de biskolata kutusunun içine "ben bi biskolata erkeği değilim ama yine de evlenir misin benimle?" yazmıştı.

bizim kadar geç kalmamak için şimdiden söylesen iyi olur ve garip kaçmaz :34:

Son düzenleme:
hepinize yorumlarınız için tşekkür ederim. isteme zamanları biraz gariptik biz:D böle garip bir biçimde çarçabuk oldu:DD o yüzden bazı şeyler ertelendi.. birde zaten nişanlıma göre bu gereksiz özentiden başka birşey değil. sen seni ne kadar sevdiğimi istediğimi bilmiyormusun biz hep bunun planını yapmadıkmı tekrardan sormak ne alaka diyor:D ama evet özentiyse özenti saçmaysa saçma ben bunu istiyorum . dediğiniz gibi içimde kalcağına yapıversin nolcak:D aynı heycan olmaz diyenlere hergünüm inanılmaz heyecanlı zatennn:DD

nişanlanmışınız zaten kabul etmişiniz sayılıyor ,evlilik teklifi ne için edilir bir cevap almak için bence geçmiş gitmiş bu saatten sonra etsede önemi yok zaten onun teklifine evet diyeceğinizi biliyor bu yüzdende nişanlınıza saçma geiyor olabilir bence boşverin gitsin artık

Kuzum aynı dert bende de var. Bizim nişanlanma da çok ani oldu. Hep derdi çok güzel bi teklif olacak diye. Ben söylüycem yapsın sonuçta daha nikah olmadı dimi sonuçta evli de ğiliz ;) sende söyle bence:nazar:

Türkiye'de bir evlenme teklifine hayır deme oranı nedir ki? Kaç tane erkek hayır cevabı alabilme ihtimalinin olduğu evlenme teklifini yapıyor. Hem de bir süredir çıktığı birine. Yani evlenme teklif ederse evet diyeceğini bilir anlamı kalmaz diyen arkadaşlar için söylüyorum.

Canım evlenme teklifini sallamayan erkeklere bunun bastırılacağı en uygun zaman isteme olmadan önceki zaman. Hani aileler tanışsın demeden önce arkadaşım sen beni benden istedin mi de baban babamdan isteyecek, hele bir dur denilecek zaman. Ayrıca evlenme teklifini saçma bulan erkeklere de hastayım. Arkadaşım sen karşındaki insanı seviyor musun? Onu mutlu etmek istiyor musunun? E o zaman onu mutlu edeceği garanti olan 5 dklık bir şeyi neden çok görüyorsun. ne demek ne gereği var? Nişanlının mutluluğu paha biçilemez değil mi? Yani kız senden yollarına güller dökmeni, boş arsalara ismini yazmanı, havai fişekler patlatmanı istemiyor. Altı üstü romantik bir akşam yemeğinde iki güzel kelam edeceksin. Bunu bile sevdiğine çok gören insanları anlayamıyorum. Sen de bu şekilde kendisine ifade edersen bence diyecek lafı olmaz. Beni mutlu etmek için bu kadarcık bir şeyde bile neden sıkıntı çıkarıyorsun diye bir sorsan cevabı ne olacak acaba. O zaman sen de beni mutlu etmek istemiyorsun derse beni mutlu edecek bir şeyi yapmamak seni mutlu edecek öyle mi falan diyebilirsin?

bence ortak arkadaşınız varsa ona söyle sana çaktırmadan o söylesin nişanlına çünkü malesef bazı şeyleri erkeklere söylemeden olmaz. hem senin ne kadar sevineceğini mutlu olacağını söylerse arkadaşın o da seni mutlu etmek için seve seve yapar :34: zoraki olmaz böylece :9:

teklif biraz cesaret işi.erkekler her zaman güçlü imajı çizseler de maalesef ki içlerindeki erkek çocuğu bazı şeylere mani oluyor.
zaten güzel bir yola girilmiş bazı şeyleri de kuruntu yapmamak gerekiyor.

Back
X