Evlilik Teklifi ve Kafa Karışıklığı

40 yaşını geçmiş insandan ergen davranışları bekliyorsunuz :)

Belli bir yaştan sonra ileriye bakılıyor, geçmiş geçmişte kalıyor, düz bir şekilde detaysiz konuşuluyor sadece. Neden konuşulsun ayrıca? Sizi geçmişinizden kıskanması toksik bir harekettir normallestirmeyin, adama göre siz biraz yaşınıza göre toy geldiniz açıkçası, o da bunu görüyordur. İlk seferde de görmüş şimdi de tamamen mantık üzerinden ilerliyor.

+1

Tam olarak bu. Konu sahibini tanıyınca da biraz mesafe koymuş ama mantıklı geldiği için bitirmiyor da.

Ben gibisini bulsaydı o zaman bu yaşa kadar. Her zaman iyi bir sevgili oldum ben madem bu yola çıkacak heyecanı da olsun. Adam sanki ikinci baharını yaşıyor gibi

Bu saatten sonra huzur ve mutluluk arıyorum. Deli divane aşk tabiki olmaz ama onda böyle ruh yok anlatmak istediğim bu…
Bu kadar ruhsuz bir adamla huzur bulamazsınız. Bir süre sonra batar her şeyi. Daha 34 yaşında kimsesiz aç muhtaç sokaklarda kalmış gibi niye böyle bir evliliğe gidiyorsunuz paldır küldür 🫩

Ay ben hiç ısınamadım.
Birincisi; ailesinin sürekli ortada olması neden 42 yaşına kadar beklediğini ortaya seriyor bence. Sizin kızın alıcaz ne demek? Biz kimi istersek onu alırız demek. Bunca zaman bunun için beklemiş demek ki. Ailesine kız beğendirememiş. Evlenince de sürekli işinize karışırlar aile dğzeninize karışırlar.
Sevgiliniz de pasif bir karakter belli ki. Çok başınız ağrır ben diyim.

Açıkça söylese keşke değil mi ?
Gerek var mı? Bir kadının erkeği evlilik teklifi yapmaya itmesi normal değil. Bunu neden yapıyorum diye düşünmediniz mi hiç? Daha gençsiniz. Aşkı geçtim adamın hevesi yok size karşı. Her şey bir yana siz bir eksiklik hissediyorsunuz. Flört vs yoruldum derken yarın öbürsü gün evlendikten sonra pişman olursanız bu duyguyu neden dinlemedim dersiniz.

Bu saatten sonra huzur ve mutluluk arıyorum. Deli divane aşk tabiki olmaz ama onda böyle ruh yok anlatmak istediğim bu…
Deli divane aşk olur olmaz bilemem ama gayet de çok ilgili, alakalı, iletişimin yüksek olduğu, cinselliğin yoğun yaşandığı ilişkiler olabiliyor.öyle görünce elin ayağın titremese de çok sevebiliyorsun.gel kendini kandırmaktan vazgeç.belli ki onun bunun manipülasyonu altındasın sürekli.bir silkelenip kendine gelmen gerekiyor.o evde yaşamayın.

seni sevdigini dusunmuyorum .nefes alsin yeter modunda adam.ayrica evlensen ilgisiz birakacak bi tip odun gibi duruyor .bosver birak onu .evde kaldim diye dusunme.daha iyisini bulursun

Evde kaldım diye düşüncem yok kariyerim yerinde şükür sağlığım yerinde neyse durum bu ….
ozaman tekmeyi bas bu adami gozum tutmadi canim evlenirsin evlenincede cok ilgisiz hayalet gibi dersin.ghost havasi aldim ben yeni neslin tabiriyle

Bazen diyorum acaba uzaktan akraba diye laf söz olur diye mi böyle davranıyor. Hani öpmek istemesi lazım ne bileyim bende öyle olunca kasıyorum kendimi. Ben bu adamla evlenince mi bir şeyler yaşayacağım. Adamın daha ne olduğu belli değil ben akrep burcuyum benim için ten uyumu da önemli. Yani ne bu çekingenlik bilmiyorum. Adam dışardan iyi görünüyor ama içi değişik. Fırlama gibi de duruyor yani öyle olsun diye değil. Bilmiyorum öyle işte

Lafa gelince sen olmasan ben hayatta evlenmem diyor.
42 yaşına gelmiş birinin bunu demesi bana ilginç geliyor. Bence bu adam evlenmese daha iyi olur. Diğer konulara girmek bile istemiyorum. Çünkü nereden tutsan elinde kalıyor.
Sizde herşeyi farkındasınız. Yaşın üzerinde yaratığı pisikolojik baskından dolayı evlenmek için evleniyorsunuz.
Adam bariz bir şekilde ruhsuz biri. Siz zorluyorsunuz gibi. Sanırım ikili ilişkiler adına tek bildiği şey seni seviyorum cümlesi.

Adamın burcu ne bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…