Evlilik Teklifi ve Kafa Karışıklığı

Bazen diyorum acaba uzaktan akraba diye laf söz olur diye mi böyle davranıyor. Hani öpmek istemesi lazım ne bileyim bende öyle olunca kasıyorum kendimi.
Onu hissedesiniz. Bir şeyler istiyor ama kendini tutuyor olan adam davranışıyla, bakışıyla belli eder fiziksel hiçbir şey yapmasa bile.

Net net ailesinin onayıyla evlenen adami ailesi yonetiyordur oturmayan birseyler ben buradan sezdim sizde sezmis ve adini koyamamissiniz bu hissin adamda rahatsiz olunacak birseyler var evlenince fazla fazla ortaya döker gibi hissettim

Onu hissedesiniz. Bir şeyler istiyor ama kendini tutuyor olan adam davranışıyla, bakışıyla belli eder fiziksel hiçbir şey yapmasa bile.
Evet.ben mesela kendi ilişkilerini düşünüyorum.bazı erkekler daha ilk günden seviyesizlik olmasın diye eve gelmek istemiyorlar ama o isteği, çekimi hissedebiliyorsun.tokalaşıp ayrılırken devamını getirmek istedikleri o kadar anlaşılıyor ki.zor çekiyorlar kendilerini.

Hiçbir şey olmasa bile başka tarafa bakarken adamın size baktığını fark ediyorsunuz. Sapık gibi değil tabii ahshf

İsteyen ama hamle yapmayan adam kendini belli ediyor bir şekilde.

Siz yaşınız gelmiş adamın durumu iyi diye evleniyorsunuz, o da yaşı gelmiş siz uygunsunuz diye evlenmek istiyor. İkinizde de aşk sevgi yok ama belli ki siz aşk ilgi bekleyeceksiniz ve evlenince onun ilgisi daha azalacak, sizin beklentiniz daha çoğalacak, kavga gürültü eksik olmaz.Bence kestirip atın, adam aşık olsa bu zamana kadar olurdu, zaten sizin de duygunuz yok.

Net net ailesinin onayıyla evlenen adami ailesi yonetiyordur oturmayan birseyler ben buradan sezdim sizde sezmis ve adini koyamamissiniz bu hissin adamda rahatsiz olunacak birseyler var evlenince fazla fazla ortaya döker gibi hissettim
Mesela ne gibi

Evlilik teklifi nasıl oldu?
Önce bi mekanda yapacaktı herkesin içinde sahnede olmadı çıkarmadılar sahneye sonra çok lüx bir yere götürdü şiir okudu gözlerimin içine bakarak yüzüğü filan kendisi almış kardeşiyle seçmiş.. özeniyor ama her şeyden akıl aldığı belli. Yani bunlar güzel evet çabalıyor ama sanki yapmak için yapıyor. Ben onla simit çay içerkende pat diye yapabilirdi.. ben samimiyet istiyorum açıkçası. Biraz etiketçi gibi. 42 yaşında adam çekingen olabilir mi sizce..

arkana bakma kaç.... asla kabul etme seni rahatsız edeb hiç bir şeyi sindirme içinde.. seven ne yapmaz ya...

Mesele kirk yasina gelmis adam neden evlenmez?? Ailesinin en pısırık çocuğu olup sürekli kaz gibi yolunan bir tip oldugi icin bizdede var böyle bir akraba oglu ogullari onlarin finansoru sokma akilli adam derler bunlara ayrica görücü usulü evlenen adamlardan ne beklenir ki

Evlilik teklifi ettiği günün ertesi günü annem dedi isterse kahvaltıya gelsin önce bi başka zaman dedi sonra geldi. Ben onlara gittiğimde 7 saat oturdum bu 4 saat bi kalkma modunda somurtkan değil ama biran önce eve gitme kafası vardı.. yani bütün hareketlerini değerlendiriyorum adamda heyecan yok ailemde farkına varmaya başladı.

yanlış anlamayın lütfen ama yarın olur adamı suçlarsınız.. size olacakları bir bir gösteriyor işte :)

Bence mantığına yatıyorsa olabilir.Deli divane aşık görünse bile emin ol neleri çıkıyor sonradan.Bana deli gibi aşık sevgilim vardı dolandırıcı ve kumarcı çıkmıştı.Yani evlilik kurumu başka birşey.Sen yaklaş belki çekiniyor olabilir adam.Tatile gitmeyi teklif et.Beraber yalnız vakit geçirmeden bilemezsin.34yaş da evlilik yaşı.Bekarlık tercih tabi ama 40da kadın için ihtimaller cok düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…