Evlilik Teklifi ve Kafa Karışıklığı

Değerlendirmeye gerek yok kesip atin

Bir de ben net bir insanım
Hayır, değilsiniz.

Bence kafanızdakileri sevgilinize sormak ve onun duygularını düşüncelerini ondan duymak yerine burada ağzınızdan cımbızla laf alan bizlere papatya falı baktırmak daha iyi çözüm değil.

Annesi öyle demiş de halası böyle demiş o öyle yapmış falan filan... Süper, tam böyle süper bir ilişki bulmuşsunuz bırakmayın, bütün sülalenin ağzına sakız olduktan sonra adam hariç herkesle iyice yüz göz olun annem öyle dedi babam böyle dedi diye yürütün.

Cadı yüzümü kendisine çıkarmak istemiyorum neticede çok yeni ailesine sakızda olmadım kendileri beni çok istediğini defalarca herkese iletmişler.

Bana da çok ruhsuz geldi. Haftada 1 görev gibi görüşmeler, görev gibi mesajlaşmalar. Hiç bana göre değil.
Bu dönemlerde çiftler cıvıl cıvıl olur, cilveleşir durur. Spontane "in bi 5 dk göreyim" dönemleri olur. Özledim sesini duymak istedim der, ne bileyim, bunlar olmadan nasıl olur ? Zaten bakışından bile hissediyorsun o çekim var mı yok mu. Cinsel sorunları var mı bilemezsin. Sürpriz yumurta adam şu an. Ne çıkacak nerden bileceksin ? Böyle kafede oturmakla tanıyamazsın bilemezsin. Tamam adamın ekonomik şartları güzel. Mantık evliliği yapılacak adam. Ama sende hala aşk , tutku özlemi varsa veya ilerde bu hortlarsa ne olacak ? Ben cesaret edemezdim.

Evet adam kapalı kutu paketten ne çıkacak bi haberim

Tercihleri farklı olabilir. Normal gelmedi

Oda aklıma geldi ama umarım öyle değildir

Doğru diyorsunuz teşekkür ederim

Aynen öyle ya. Biz birbirimizi beş dakika görebilmek için her şeyi yapıyoruz kaldı ki ben otuzuma geliyorum o kırk yaşında. O heyecan varsa her türlü olur da ben bu adamda bunu göremedim ne yazık ki. Beklentileriniz farklı, anlaşamayacaksınız

Benim kader işte hep bir sorun
Ben şuna da inanıyorum, sizin kadar onun için de sorun bu durum. İnsanlardan vermeyeceği şeyleri beklemeniz onları da üzer, veremedikleri ve sizi mutlu görmedikleri için onlar da üzülür.
Benim eski sevgilim iki senedir tanıdığım bir arkadaşımdı. Normalde peşimde koşan adam ilişkinin adı konulduktan sonra görüşmemeye başladı, "İş bulamıyorum," "Param yok," gerekçesiyle. Ayda üç kere görsem şanslıydım. Görüşmediğimiz için sürekli kavga ediyorduk. Kavgalar da hiçbir yere varmıyordu. Bir zaman sonra şunu düşündüm, "Yahu, adamdan vermeyeceği şeyi istiyorsun, o da seni memnun edemediği için üzülüyor. Boşuna aranız geriliyor. Neden devam ediyorsun?" Bıraktım.
Bu diğer ilişkilerde de sorun. Mesela bende DEHB var (doktor teşhisli) ve dolayısıyla evdeki bazı kuralları aklımda tutamıyorum. Annem ise çok kuralcı. Şimdi benden aşırı bir düzen beklerse üzülür çünkü ben veremiyorum ona bunu, ben de üzülürüm çünkü bana yansıtınca ben de karşı tarafı üzdüğüm için üzüleceğim. Buna gerçekten gerek var mı?

Tabi gerek yok ama bu yola silah zoruyla girmemiştir madem girdi heves olsun isterim.. ruhsuz bir kadını kimse istemeyeceği gibi ruhsuz adamı da kimse istemez. Az önce aradı heyecanla ya da yavaş yavaş mı ısınıyor acaba bilmiyorum.
Yaşı 40 hani heyecan istemez mi bir erkek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…