- 8 Temmuz 2019
- 1.645
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi itsgalatea
Benimki tamamen sürprizdi yüzük bile parmağıma olmadı biraz bol geldi. Hiçbir fikrim yoktu tahmin bile etmemiştim. Ben kesinlikle gösterişli şeylerden nefret ederim. Benim tercihim hoşlanana saygı duyarım ama bana bir meydanda havai fişeklerle ya da yanarlı dönerli meyvelerle teklif etse aşırı utanırdım
Gayet hiç tahmin etmediğim bir anda çok sevdiğimiz salaş bir balık lokantasında bir fasıl gecesi varken ve fasıl ekibi romantik bir şarkı çalarken yüzüğü çıkardı. Şaşırmıştım yine düşük çenem sebebiyle bıcır bıcır konuşurken karşımda yüzüğü göreceğimi hiç beklemiyordum o küçücük restorandaki 10-15 kişinin alkışlaması bile yanaklarımı kızarttı :)
Kendisi beni ben kendisini imkansız bir aşk olarak gördüğümüz ama yine de sabahlara kadar sohbet etmekten geri kalamadığımız dönemde bir paylaşım üstüne bu konu açılmış ve o gün olurda bu ilişkiye cesaret edersem ben bu kıza salaş bir restoranda eski usul bir evlilik teklifi edicem diye aklına koymuş :)

Kendisi beni ben kendisini imkansız bir aşk olarak gördüğümüz ama yine de sabahlara kadar sohbet etmekten geri kalamadığımız dönemde bir paylaşım üstüne bu konu açılmış ve o gün olurda bu ilişkiye cesaret edersem ben bu kıza salaş bir restoranda eski usul bir evlilik teklifi edicem diye aklına koymuş :)