• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Ben de eşimin bana yüzük aldığını anlamıştım 3 ay her buluşmada bu sefer gelecek dedim gelmedi hep buluşmaya süslü guttim6olmadi. En sussuz halde gittiğim artık beklemeyi bıraktığım vakit geldi,😁 ben daha önce kalabalık organizasyonlu falan olmasın demiştim. Birileri evlenme teklifi ediyordu o ara mesele açıldı ve böyle organizasyonlardan hoşlanmadığımi bunun özel bir an olduğunu ve başbaşa olması gereken bir şey olduğunu söylemiştim ve tam da öyle yaptı
Ben 3 ay bekleyemem ama yaaaaa 😞😞😞 yeni aldı yüzüğü yakın zamanda taksın isterim 3 ay çok bana göre

Evet ne olur ne olmaz beklentiy düşük, tutalım hayal kıriklğı olmasın 😀 ama tabi ki umarım çook güzel bir teklif alır mus, mutlu bir ömür geçirrsiniz 🤗🌸
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur ama çok bekleyemem ya yüzüğün alındığını bilince de böyle işkence oluyor 🥹

E bu film ama :)

Isin komigi ne esim ne de ben romantik insanlar degiliz 😂😂 Oyle sevgililer gunu, yildonumu gibi kutlamalara onem vermeyiz. Ama evlilik teklifi benim icin onemliydi, tanistigim ilk gun yanimizda olan cok yakin bir arkadasima danismis, o da Margaret icin sadece evlilik teklifi onemli, onu guzel yap omur boyu rahatsin demis. Simdi arada hatirlatiyor omur boyu rahatim dimi diye 😂

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun 🌸
İlk evliliğimi evlendikten sonra evlilik teklifi yapan bir gerizekalıyla yapmıştım ama neyse ki 2.si sürpriz oldu, hem teklifim hem nikahım ;)

Ya bazı videolarda falan kadınlar o kadar şaşırıyor ki bana komik geliyor. Sanki yoldan geçen adam mı evlenme teklif etti? Biri sana böyle teklifle geliyorsa az çok ilişkiniz bellidir yani. Bunca şoka gerek yok 😂😂
Teklifin kendisinden çok organizasyon şaşırtıyordur 😅. Benim erkek arkadaşım o kadar yapmaz ki böyle şeyleri, balonlar çiçekler mumlar vs sürprizli bişi yapsa çok şoke olurum 😂. Ben onu böyle kabul ettim özel gün unutmaz ama özel bir kutlama da yapmaz. O yüzden farklı bir organizasyon yaparsa şaşırırım.

İki arkadaşımda düğüne bir ay Kala evlilik teklifi aldı 😒
Alınan teklifte bana kalırsa ozenipmis değildi
Bir çay bahçesi masası gordum fotoda mesela
Beni çok rahatsız etti
Su anlamda rahatsız oluyorum verdiğin değer bu mu?
Borclan bı zahmet, durumum yoktu'su olamaz bu işin. Çünkü zaten son dakikaya bırakmışsin
Son dakikaya kadar birikim yapsaydin madem arkadaşım
Bence tek kriter romantik olması. Yoksa seven insan yatta etmiş, bahçede etmiş önemsemez

Kızz ne hayallerim vardı kendi kendime düşünür hayal kurardım asla teklifsiz evlenmem derdim 1 senedir evliyim her aklıma geldiğinde hala söyleniyorum ama napiyimmm

Ee üçüncüsü?? Coome oonn.. En heycanlı yerinde kaldı 😀
Ay üçüncüyü anlatmamışım dimi🤣 yollarımızı ayırmaya karar vermiştik daha doğrusu ben istemeyerek vermek durumunda kalmıştım, ama 4 gün dayanabildi. 4 gün sonra eve geldi kapının önüne inmemi istedi pijamalarla indim, orda sensiz yapamıyorum falan filan diyerek etti😂

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Ailelerin haberi var mı? Gündem de isteme vs gibi konular konuşuldu mu?
Eşim isteme merasiminden 1 gün önce evlenme teklif etmişti😄 açıkcası hiç de teklif beklemiyodum şaşırmıştım. Muhtemelen yakın zaman da teklifini yapar, siz bence hiç konusunu açmayın.
Tek bi önerim var her buluşmada kıyafete, makyaja falan özen gösterin, hasta olsanız bile🤣
Ben teklif aldığım gün çok hastaydım ne makyaj ne düzgün kıyafet vardı tam bi rezillik😂 iş çıkışı seni eve ben götüreyim diye beni almaya gelmişti, ben de eve gitmicem hastanaye gidip serum yicem diye tutturmuştum. Zavallım ben öyle söyleyince organizasyonun yerini değiştirip hemen hastanenin önüne ayarlamış sonra ben hastaneye gitmekten son an da vazgeçince arkadaşlarını en yakın meydana gönderip orda yapmak zorunda kalmıştı🤣🤣🤣
Yüzüğü taktıktan yarım saat sonra da dayanamadık serum taktırdık😂 en azından hiç unutamayacağım bi teklif almış oldum😬

Ay üçüncüyü anlatmamışım dimi🤣 yollarımızı ayırmaya karar vermiştik daha doğrusu ben istemeyerek vermek durumunda kalmıştım, ama 4 gün dayanabildi. 4 gün sonra eve geldi kapının önüne inmemi istedi pijamalarla indim, orda sensiz yapamıyorum falan filan diyerek etti😂
Oo bu da güzelmiş bence 🤗

Ailelerin haberi var mı? Gündem de isteme vs gibi konular konuşuldu mu?
Eşim isteme merasiminden 1 gün önce evlenme teklif etmişti😄 açıkcası hiç de teklif beklemiyodum şaşırmıştım. Muhtemelen yakın zaman da teklifini yapar, siz bence hiç konusunu açmayın.
Tek bi önerim var her buluşmada kıyafete, makyaja falan özen gösterin, hasta olsanız bile🤣
Ben teklif aldığım gün çok hastaydım ne makyaj ne düzgün kıyafet vardı tam bi rezillik😂 iş çıkışı seni eve ben götüreyim diye beni almaya gelmişti, ben de eve gitmicem hastanaye gidip serum yicem diye tutturmuştum. Zavallım ben öyle söyleyince organizasyonun yerini değiştirip hemen hastanenin önüne ayarlamış sonra ben hastaneye gitmekten son an da vazgeçince arkadaşlarını en yakın meydana gönderip orda yapmak zorunda kalmıştı🤣🤣🤣
Yüzüğü taktıktan yarım saat sonra da dayanamadık serum taktırdık😂 en azından hiç unutamayacağım bi teklif almış oldum😬
Yakın zamanda bekliyorum ama bana süpriz hazırlık yapmam lazım vs gibi bişey dedi , o kadar yoğun ki hayatı biraz da yavaş biri sittin sene beklemem lazım 😕 Ama mesela haftasonu planımız var ben siyah sık ama spor bir elbiseyle gideceğim 😀

İyi geceler herkese,

Bizimki sürpriz değildi 4 senelik bir ilişki zaten evlenmek amaçlı ilerliyorduk son iki senesini. Yüzüğü ben seçtim tasarımcı kuzeni geldi ölçümü aldı yaptırıp getirdiler bana yüzüğü (İstanbul’da oluyor bunlar) nişanlım da akademide Ankara’da. Yüzüğü alıp Ankara’ya götürdüm kutlama yapar gibi taktik işte bana yüzüğü 😂 gerçek teklifi bir kere ilk evlilik meselesi açacağı zamanlarda diz çöküp etti aslında zaten ben onu hep teklif olarak kabul ettim. Yani yüzük teklif akşam yemeği vs bunlar prosedüre de uymuş olalım diye yaptık yüzüğü aldıktan sonra 😂 her ilişkinin tarzi farklı bu anlamda

İyi geceler herkese,

Beni arkadaşının nisanina götürüyor sanmıştım. Bayağı da yemiştim yani.gittigimiz yer uzak bir yerdi arabayı kullanırken çok heyecanlıydı. Bir kaç soru sordum kaçamak çelişkili cevaplar verince anlamıştım. 😁😁
Tadını çıkarın bence.bir daha hiç o kadar romantik olmayacak malesef 🤣🤣

İyi geceler herkese,

Süpriz oldu. Tabi ilişkimiz uzundu evlilik yolundaydık ama aileler tanışmamıştı yani resmiyete dökülmemişti yüzük aldığından da haberim yoktu. 6 sene önceden bahsediyorum bu arada. Teklif meselesi bu kadar popüler değildi. Arkadaşlarıyla bişey hazırlamıştı utancımdan arabadan çıkamamıştım 😂😂

Daha 1 aylık sevgiliydik... Ağva'ya gitmiştik. Tavşan gibiyiz 2 gün yataktan çıkmadık. O sırada yatakta teklif etti. Ben de heee evleniriz dedim.. Neyse dalga geçerken baktım evlenmişiz. Geçen sene de boşandık.

Öyle teklife falan takılmaya gerek yok. Önemli olan anlaşmak...

Back
X