• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Öyle büyük bir sürpriz yapmadı.

İftar yemeğinde bir anda konuyu açtı, hızla süreci ilerlettik.

İnstagramda görüyorum öyle alevli meyvelerin içinden tek taş çıkıyor, biz köfte yiyorduk, içinden de hiç bir şey çıkmadı. Yanında 2şer ayran içtik sadece.
ayyy laleeee :D güldürdün beni

benim teklifim nişanlıyken telefonda geldi alelade
görücü tanışıp evlendik ondan herhal :)

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun 🌸
Merhaba
Bence evlilik teklifi şart
Bazı arkadaşlarım evlilik teklifini kız aileden istenmiş iş bitmiş ondan sonra almışlardı
Bana çok saçma ve gülünç geliyor
Sıradan da olmamalı
Benceorganizasyon şart
Ya da finedining restoran
Ki benim ki iki şekilde oldu
Önce finedining bir restoran
Pesisira hadi bı dışarı çıkalım dendi dağ evine geçildi kızakla
zaten kar vardı vs vs
O şekil

Ben çok memnun kaldım
Sadece kendi aptalligima yanıyorum cd mize sahip çıkamadım
Elimde fotoğraflar kaldı
O güzel anlarin tek falsosu benim

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun 🌸
Adam işi garantiye alıyor sanırım 😀 yani şöyleki sizn beğendiğiniz br yüzüğü almak istiyor. Ama hemen teklif yapsa e süpriz olmayacak.. Üzerinden zaöan geçsin ki sizin beklemeidğinz bir anda süpriz olsun diye bekliyor olabilir. 🤔😀

Valla nişandan sonra eden bile gördüm. Zaten o yola girmişsin az bekle nikah masasında et bari😂
Benim ki yarı sürpriz oldu. Yüzüğü ben beğendim aldığını da biliyordum ama ne zaman edeceği tam bir sürpriz oldu. İsteme ve nişana 40 gün vardı teklif etti. Üzerimde kot ve kazak vardı o kadar sürpriz oldu beklemediğim andı🤣

Valla nişandan sonra eden bile gördüm. Zaten o yola girmişsin az bekle nikah masasında et bari😂
Benim ki yarı sürpriz oldu. Yüzüğü ben beğendim aldığını da biliyordum ama ne zaman edeceği tam bir sürpriz oldu. İsteme ve nişana 40 gün vardı teklif etti. Üzerimde kot ve kazak vardı o kadar sürpriz oldu beklemediğim andı🤣
En tiksindigim
En gülünç bulduğum
En zavallı diye kıza üzüldüğüm durumdur
Yukarıda da söyledim iş bitmis evet mi hayır mı diye soruyon
La bitmiş ya zaten iş
Neyini soruyon
Önceden aklın nerdeydi

Hiç vakti yok aşırı yoğun bir işi var.yapabileceği tüm zamanları da biliyorum bence çok zor beklentiye girmemek en iyisi
Evet ne olur ne olmaz beklentiy düşük, tutalım hayal kıriklğı olmasın 😀 ama tabi ki umarım çook güzel bir teklif alır mus, mutlu bir ömür geçirrsiniz 🤗🌸

Aksine hiç beklentim yok Hatta ben bu kadar biliyorken niye takmıyor düşüncesindeyim
Acele etme, beklentini de yüksek tutma. Şu an ekonomik pahalılık bir çok şeyi engelliyor emin ol. Her şey gönlünce olsun, mutlu olun. Gerisi gelip geçiyor. Önemli olan evleneceğin insanın karakteri, sevgisi, saygısı, dürüstlüğü, sadakati. Evlenince başka şeylerin önemsiz ve gelip geçici olduğunu anlıyorsun. Mutluluk seninle olsun.

Maksat yaptı desinler işte🤷‍♀️
Boy boy foto da atılır instaya birde😄
İki arkadaşımda düğüne bir ay Kala evlilik teklifi aldı 😒
Alınan teklifte bana kalırsa ozenipmis değildi
Bir çay bahçesi masası gordum fotoda mesela
Beni çok rahatsız etti
Su anlamda rahatsız oluyorum verdiğin değer bu mu?
Borclan bı zahmet, durumum yoktu'su olamaz bu işin. Çünkü zaten son dakikaya bırakmışsin
Son dakikaya kadar birikim yapsaydin madem arkadaşım

Benim sevgili hödük eşim başka bir şehirde yaşıyordu, yanıma geleceği zaman da “yüzük fiyatları neymiş yaa” benzeri bir cümle kurunca otomatikman anlamış oldum evlenme teklifi edeceğini😑 sağolsun hala müthiştir sürpriz konusunda😑
Valla çok sevimli ve samimi geldi bana. 😀 🌸

Hayatım boyunca 3 kez evlilik teklifi aldım, bence kesinlikle abartılan birşey. Biri böyle göklere yazdırılmış alevli malevli romantik Instagramda gördüğümüz kıvamdaydı. Ama bana göre abartıya gerek yok. 1 tanesi telefondaydı mesela. O benim için daha özeldi.
Ee üçüncüsü?? Coome oonn.. En heycanlı yerinde kaldı 😀

Ç
İlişkinin ahngi evrede olduğunu az buçuk anlıyorsun sürprizi olmuyor ki çok. Misal ben evlilik teklifi alacağımı sezmistim ama her şeyi son anda ayarlamış izlenimi vermişti ex, ondan dolayı yok ya bugün değil galiba demiştim. Yemek yiyeceğimiz yeri bile bana sormuştu ondan dolayı böyle Teklif mi olur demiştim meğer orası çoktan ayarlanmış. Teklif almadan önceki her buluşmada acaba mi demiştim çünkü biliyorsun ne durumdasın ufukta evlilik var mı yok mu. Gerçi bizim olmadı ama dilerim sizin bu süreciniz çok güzel geçer
Çok teşekkür ederim 🌼🥹

Benimki surprizdi cunku sadece 1 aydir gorusuyorduk ve evliligin e'sini bile konusmamistik. Tatile giderken ucakta kabinde doktor olup olmadigi soruldu, benim esim doktor oldugu icin o ben varim dedi, kabin gorevlisi aldi bir yere goturdu 2 dk sonra bana geldi esinizin cantasini getirebilir misiniz dedi, ben de diyorum size vereyim goturun 😂 yok ben ellemeyeyim siz getirin diye israr etti, oflaya puflaya gittim 😂 Sonrasi buyuk bir sok, dolu bir ucak degildi en arka sirayi suslemis, pasta istemis, bi de diz cokup yuzugu cikardi hemen. Ben hem agladim evet dedim hem de kalk ya turbulans olursa diyorum adama, herkes guldu tabii 😂 Neticede 3.5 senelik evliyiz, mutluyuz.
E bu film ama :)

Ya benim de sevgilim yakın zamanda ailemle tanıştı. Kısmetse bu hafta da ailesi gelecek, aileler tanışacak. Söz tarihi için konuşacağız ama hala bir teklif yok, ben de çok sevmem sürpriz falan ama sade bir evlilik teklifi istiyorum ne yalan söyleyeyim. :)

Sevgilim şu an biz evlilik aşamasına gelmedik, o aşamaya gelince edeceğim diyor ama umarım şaka yapıyordur. Valla söz yüzüklerini almaya gidince tek taş da alacağız gibi konuştuk, bir zahmet takarken etsin diye bekliyorum. O kadar düşüncesiz değildir umarım:)

Bu arada bana iki defa ucuz yollu tek taş almıştı, ikincisi hala parmağımda. Söz vesaire olmadan içimden gelerek takıyorum. Öyle büyük beklentilerim yok, içten, sevgi dolu olsun yeter.
Her ilişkinin dinamiği başka oluyor demek.Bende önce teklif - tek taş olsun sonra aile tanışmaları vs gitsin derdindeyim ..zamana yayarak ama …aşama aşama yaparız diye düşündüm.niyet belli olup teklif edilince güzel oluyor.Teklif de sade olsun yemek ve Çiçek yeter bence :)

Back
X