Bu ne acele? Söyleme ailene o zaman. 19 yaşındasın okuyorsun bir de... Hem aramızda sözlendik diyorsun hem de evlilik teklifi edecekmiş diyorsun, bunu da anlamadım. Sıra karışmış galiba.Merhaba Arkadaşlar
Benim sevgilim var ve onunla 2 yıldır birlikteyiz. Aramızda sözlendik. Arkadaş vasıtasıyla yakın bir zamanda bana evlenme teklifi edeceğini öğrendim. Kabul edeceğim ama ailem sözü bile uzattığımızı söylüyor ve hemen evlenmemiz için bana baskı uyguluyor. Ailem çoğunlukla görücü usulüyle ve erken yaşta evlenmiş kişilerden oluşuyor. 19 yaşındayım ve okuyorum. Birde evlilikle ilgili korkularım var bilirsiniz ilk gece falan ve ben bu konuda oldukça utanıyorum ve birazda korkuyorum. Ailem evlenme teklifinden haberdar olursa beni evlendirmek isteyecekler. Lütfen bir tavsiyede bulunun !
Biliyorum ben zaten İzmir'de yurtta kalıyorum.Ailem ise Sivas'ta tatil için gelmiştim.Bana zehir oldu bu tatil.19 mu? Daha çok erken
Evlenme teklifi evlenmek için edilir,yakın sürede evlenmeyecekse neden evlenme teklifi ediyor?Merhaba Arkadaşlar
Benim sevgilim var ve onunla 2 yıldır birlikteyiz. Aramızda sözlendik. Arkadaş vasıtasıyla yakın bir zamanda bana evlenme teklifi edeceğini öğrendim. Kabul edeceğim ama ailem sözü bile uzattığımızı söylüyor ve hemen evlenmemiz için bana baskı uyguluyor. Ailem çoğunlukla görücü usulüyle ve erken yaşta evlenmiş kişilerden oluşuyor. 19 yaşındayım ve okuyorum. Birde evlilikle ilgili korkularım var bilirsiniz ilk gece falan ve ben bu konuda oldukça utanıyorum ve birazda korkuyorum. Ailem evlenme teklifinden haberdar olursa beni evlendirmek isteyecekler. Lütfen bir tavsiyede bulunun !
Şey ailem nasıl diyeyim size biraz eski kafalı ve sevgiliye bile karşı bizde onlar öğrenince aramızda birer yüzük taktık önemli birşey değildi.Bu ne acele? Söyleme ailene o zaman. 19 yaşındasın okuyorsun bir de... Hem aramızda sözlendik diyorsun hem de evlilik teklifi edecekmiş diyorsun, bunu da anlamadım. Sıra karışmış galiba.
Bir süre nişanlı kalıp okul bitince evlencektik.Evlenme teklifi evlenmek için edilir,yakın sürede evlenmeyecekse neden evlenme teklifi ediyor?
Onlar okumama bile karşılardı. Kız çocuğu okur mu ? diyorlardı. Okumak için neler yaptığımı bilemezsiniz.19 yaşındasın, okuyorsun, ailen seni evlendirmeye bu kadar hevesli. Çok garip.
O zaman ne yap et bu evlilik teklifini hiç bilmesin ailen. Erkek arkadaşına da uygunca anlat. Önce okulunu bitir sen de istekliymişsin okumaya ne güzel.Onlar okumama bile karşılardı. Kız çocuğu okur mu ? diyorlardı. Okumak için neler yaptığımı bilemezsiniz.
Bende öyle düşünüyorum. Söylemeyeceğim. Erkek arkadaşım zaten kesinlikle anlayışla karşılar . Gerçekten hepinize teşekkür ederim . Günlerdir içimde birikiyor sıkıntılar. Paylaşmak biraz rahatlattı.O zaman ne yap et bu evlilik teklifini hiç bilmesin ailen. Erkek arkadaşına da uygunca anlat. Önce okulunu bitir sen de istekliymişsin okumaya ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?