- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Ben şık giyinmeyi beceremem pek.
Evliliği de iyisinden beceremedim zaten.
Ayy çok beceriksiz hissettim.
Size mutluluklar.
nomu öyle deme
gayet iyisin her şeyi becerirsin
evliliğinde de çok büyük sıkıntılar yok
herkes kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor
boş ver sen onları
al kızını uyanınca kucağa birlikte -baba evde ise- onun dibine sokulun
Ya çok teşekkür ederim buna çok benzer elbisem var o halde onu giyebilirimSizin için biraz araştırdım, bahsettiğim modeller bunlar gibi, tabi renkleri size kalmış.
Bir bakın isterseniz hem fiyatları uygun hemde başka bir zaman yine giyilebilen kullanışlı modeller
Ben de bunları beğendim
Fuşya Kokteyl Elbise
Uzun Kollu Gül Detaylı Astarlı %100 İpek Kumaştan Oluşan İki Renkli Kokteyl Elbise Renk: FuşyaYalnızca Kuru Temizleme Yapılır.www.davetcokelbisemyok.com
Birdy Kokteyl Elbisesi
Fularlı, boynunda gül aksesuarı, bol kesim dökümlü uzun kollar, beli kuşaklı, kısa iç astar, %100 İpek Tül Kırmızı Kokteyl Elbisewww.davetcokelbisemyok.com
Yasmine Fuşya Saten Elbise
Sırtı Çapraz İp Detaylı, Likra İpek Astarlı Kokteyl Elbisesi.%100 Saten Yalnızca kuru temizleme yapılır.Renk: Fuşyawww.davetcokelbisemyok.com
Everly Bordo Kokteyl Elbisesi
Degaje Yakalı Tek İnce Askılı Tek Yırtmaçlı Derin Sırt Dekolteli Saten Kumaştan Oluşan Kokteyl ElbiseRenk: Bordo Yalnızca Kuru Temizleme Yapılır.www.davetcokelbisemyok.com
Teklif olacağını da söylemedi ama bence edecek. Çok ağzından laf almaya çalıştım ama söylemedi söylersem niye söyledin dersin üzülürsün dedi. Ben öyle diyince iyice emin oldum tekliftenTeklif aldim ama haberim yoktu dolayisiyla özel hazirlik yapmadim.
Madem herşeyi soylemiş rezervasyon yaptirdigi mekanin neresi oldugunu da soylesin, kiyafet seçmeniz daha kolay olurdu. Nereye gittigini bilmeden kiyafet secmek zor olmaz mi?
Mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?