- 23 Ağustos 2012
- 51.757
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.932
- 898
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
kız bunlar 15000 TL
bir de cidden bunları giyip nereye gidilecek
Bursa da olanlardan birisi beni aydınlatsın
örneğin bunlar giyilip akşam nereye yemeğe gidebiliriz
özendim ben de gideceğim :))))
Rica ederim, ben olsam böyle giyerim tabi vardır aramızda daha şık birşeyler giyip giden arkadaşlar illakiYa çok teşekkür ederim buna çok benzer elbisem var o halde onu giyebilirim❤
Bu olasılık yok sanırımBelki de evlenme teklif etmiycek ?
Tek akşamlık kiralama 400-800tl arası değişiyor kız
Fikir için fotoları koydum aslında ben olsam uçuş uçuş bir kokteyl elbisesi giyerim. İş yemeğine gider gibi siyah giyip içimi karartmam
İskender var çeşit çeşit köfte var Bursada boşver romantik yemeğe ihtiyacın yok
Çok negatifim bu aralar ondan öyle düşünmüş olabilirimBu olasılık yok sanırım
İnşallah öyle değildir konu sahibi çok üzülür yoksaÇok negatifim bu aralar ondan öyle düşünmüş olabilirim
Sizin için biraz araştırdım, bahsettiğim modeller bunlar gibi, tabi renkleri size kalmış.
Bir bakın isterseniz hem fiyatları uygun hemde başka bir zaman yine giyilebilen kullanışlı modeller
Bi evlilik teklifi bile almadım( evliyim ) ya konu sahibini kıskandım belki deSenı istemeye gelelim mı
Gelın
Tşk
Ö.d
Ahahahahajajahahhahaha
Benım kı de yazdıgım gıbı olmustuBi evlilik teklifi bile almadım( evliyim ) ya konu sahibini kıskandım belki de
işte o iskenderlere köftecilere bu kıyafetle gittiğimi düşündüm de cıks yani
ne bileyim benim çevremdeki insanlar eve gidip takım elbiselerini çıkarıp sonra yemeğe çıkıyorlar da
eğer takım elbiseli birileri varsa yemekte biz onlar işten çıkı gelmiş diye düşünüyoruz :)))
tamam senden geçti diyorsun kabul, bana kim neden evlilik teklifi etsin zaten
konu sahibi kusuruma bakma, az sabote ettim galiba konunu, mutluluklar
Bi evlilik teklifi bile almadım( evliyim ) ya konu sahibini kıskandım belki de
Siyah rengi en çok blazer elbiseden seviyorum bu nasıl kız:
KEMERLİ BLAZER TİPİ ELBİSE
Uzun kollu, V şal yaka mini elbise. Aynı kumaştan kemerli, kapaklı ön yama cepli ve önü gizli çıtçıt kapamalı.m.zara.com
Tulumu en iyi yapan Mango bence. Şık tulum da süper olur bunlar nasıl:
İki renkli uzun tulum - Kadın | Mango Türkiye
Uzun model, düz model, İki renkli, anvelop v yakalı, kolsuz, geniş askılı, kemer köprülü, bele oturan kesim, kemer toka kapamalı.shop.mango.com
Anvelop uzun tulum - Kadın | Mango Türkiye
Dökümlü kumaş Uzun model Anvelop yakalı Klasik yakalı Kısa kollu Ayarlanabilir kemerlishop.mango.com
Kırmızı tulum ve ilk baştaki elbiseye bayıldım tam benlikSiyah rengi en çok blazer elbiseden seviyorum bu nasıl kız:
KEMERLİ BLAZER TİPİ ELBİSE
Uzun kollu, V şal yaka mini elbise. Aynı kumaştan kemerli, kapaklı ön yama cepli ve önü gizli çıtçıt kapamalı.m.zara.com
Tulumu en iyi yapan Mango bence. Şık tulum da süper olur bunlar nasıl:
İki renkli uzun tulum - Kadın | Mango Türkiye
Uzun model, düz model, İki renkli, anvelop v yakalı, kolsuz, geniş askılı, kemer köprülü, bele oturan kesim, kemer toka kapamalı.shop.mango.com
Anvelop uzun tulum - Kadın | Mango Türkiye
Dökümlü kumaş Uzun model Anvelop yakalı Klasik yakalı Kısa kollu Ayarlanabilir kemerlishop.mango.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?