Evlilik teklifini reddettim

Boniva

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
5.383
20.885
268
Kızlar merhaba

Şimdi sırası değil ama ellerim titriyor adrenalinden mi sinirden mi artık.

1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.

Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.

Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)

Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.

Tamamen son bir haftanın gerginliği/küslüğü yüzünden. Uyuzluğumdan tamamen.

Elle tutulur bir şey yok ama ben aptal ergen gibi davrandım.
Haşlayın beni yada sevin, ne yaparsanız yapın

Benim bile kalbim kırıldı, erkek arkadaşınızı düşünemiyorum

Size "Hayır" dedirten gerçek duygu ve düşünceleriniz nedir ?

Ettirmeyeceğim artık da
Nasıl toparlarım
Özür dileyip bize anlattığınız gibi durumu anlatacaksınız. Gerekirse siz teklif edeceksiniz. Adamın özgüvenini de zedelemişsiniz. Bence özür dilemekle başlayın. Kimin teklif ettiğinin ne önemi var, sonunda güzel bir yuva kurulacaksa?

Size "Hayır" dedirten gerçek duygu ve düşünceleriniz nedir ?
Ne desem yalan olur.
Daha kendim çözemedim sebebi şu şu diyemiyorum.
Başka başka mevzulara olan kırgınlık mi desem,cezalandırma mı desem(ama bu çok ağır olur)

Ne desem yalan olur.
Daha kendim çözemedi sebebi şu şu diyemiyorum.
Başka başka mevzulara olan kırgınlık mi desem,cezalandırma mı desem(ama bu çok ağır olur)
Umarım evlenince de böyle yapmazsınız. İlk evliliğinizin acısını bu adamcağızdan çıkarıyor olmayasınız. Sütten ağzınız yanmış yoğurdu yere döküyor, yememeyi tercih ediyor olabilir misiniz? Hazır değilseniz, ya da niyetiniz yoksa yazık adamcağızı da üzmeyin. Bence baştan oturup konuşun bunu.

Acaba içten içe karşı tarafla ilgili içinizde oturmayan bir şey mi var sanki bu ilişkide bir şey mi eksik.. bu açıdan da düşündünüz mü? Belki de gerçekten bu ilişkide bir şey eksik olabilir ve bilinçaltınızda bunu hissediyor olabilirsiniz

Kalbim kırıldı, kalbim kırıldı, Pepe bana hiç inanmadı

Korkularınızdan vs bahsedin o da bir evlilik yaşadığı için biraz anlayabilir korktum zaten deprem sebebi ile psikolojim de bitik kendimde değildim dersiniz toparlanır yani
Yazdıklarınız aslında güzel şeyler toparlamak için şimdi düşünüyorum da ya cidden bana bunu korku yaptırdıysa? Yani kolay kolay saçmalayan biri de değilim

Evet adam çok iyi,yumuşak huylu karakteri düzgün kaliteli biri
Ben ikimizi kıyaslarsak daha baskınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…