Benim bile kalbim kırıldı, erkek arkadaşınızı düşünemiyorumKızlar merhaba
Şimdi sırası değil ama ellerim titriyor adrenalinden mi sinirden mi artık.
1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.
Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.
Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)
Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.
Tamamen son bir haftanın gerginliği/küslüğü yüzünden. Uyuzluğumdan tamamen.
Elle tutulur bir şey yok ama ben aptal ergen gibi davrandım.
Haşlayın beni yada sevin, ne yaparsanız yapın
Ay demeyin öyle çok fenayım kızlarBenim bile kalbim kırıldı, erkek arkadaşınızı düşünemiyorum
Bir de şimdi nasıl tekrar teklif ettireceksiniz ki? Savunmanız ne olacak? Ayy yazık valla yaAy deme öyle çok fenayım kızlar
Kızlar merhaba
1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.
Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.
Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)
Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.
Ettirmeyeceğim artık daBir de şimdi nasıl tekrar teklif ettireceksiniz ki? Savunmanız ne olacak? Ayy yazık valla yaHevesi de kırıldı adamcağızın
Özür dileyip bize anlattığınız gibi durumu anlatacaksınız. Gerekirse siz teklif edeceksiniz. Adamın özgüvenini de zedelemişsiniz. Bence özür dilemekle başlayın. Kimin teklif ettiğinin ne önemi var, sonunda güzel bir yuva kurulacaksa?Ettirmeyeceğim artık da
Nasıl toparlarım
Ne desem yalan olur.Size "Hayır" dedirten gerçek duygu ve düşünceleriniz nedir ?
Yok,ikimizin de 2Karşı tarafın ilk evliliği mi peki?
Korkularınızdan vs bahsedin o da bir evlilik yaşadığı için biraz anlayabilir korktum zaten deprem sebebi ile psikolojim de bitik kendimde değildim dersiniz toparlanır yaniYok,ikimizin de 2
Umarım evlenince de böyle yapmazsınız. İlk evliliğinizin acısını bu adamcağızdan çıkarıyor olmayasınız. Sütten ağzınız yanmış yoğurdu yere döküyor, yememeyi tercih ediyor olabilir misiniz? Hazır değilseniz, ya da niyetiniz yoksa yazık adamcağızı da üzmeyin. Bence baştan oturup konuşun bunu.Ne desem yalan olur.
Daha kendim çözemedi sebebi şu şu diyemiyorum.
Başka başka mevzulara olan kırgınlık mi desem,cezalandırma mı desem(ama bu çok ağır olur)
Kalbim kırıldı, kalbim kırıldı, Pepe bana hiç inanmadıKızlar merhaba
Yazdıklarınız aslında güzel şeyler toparlamak için şimdi düşünüyorum da ya cidden bana bunu korku yaptırdıysa? Yani kolay kolay saçmalayan biri de değilimKorkularınızdan vs bahsedin o da bir evlilik yaşadığı için biraz anlayabilir korktum zaten deprem sebebi ile psikolojim de bitik kendimde değildim dersiniz toparlanır yani
Evet adam çok iyi,yumuşak huylu karakteri düzgün kaliteli biriUmarım evlenince de böyle yapmazsınız. İlk evliliğinizin acısını bu adamcağızdan çıkarıyor olmayasınız. Sütten ağzınız yanmış yoğurdu yere döküyor, yememeyi tercih ediyor olabilir misiniz? Hazır değilseniz, ya da niyetiniz yoksa yazık adamcağızı da üzmeyin. Bence baştan oturup konuşun bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?