Evlilik teklifini reddettim

Ne desem yalan olur.
Daha kendim çözemedi sebebi şu şu diyemiyorum.
Başka başka mevzulara olan kırgınlık mi desem,cezalandırma mı desem(ama bu çok ağır olur)

İlişkinizin mevcut hali sizi mutlu ediyormuş. Evlilik teklifini, ilişkinin sonunda ulaşılacak hedef noktası olarak görmüş olabilir misiniz ? O son noktada istediğinizin o insanla evlilik olmadığını; evlenmek için hislerinizin yeterli olmadığını hissetmiş olabilir misiniz ?

Adamın iş bilmezligi. Evlilik teklifi mutlu bir buluşmada, güzel bir anda yapılmaz mı? Hani ya da hastanede falansindir,o an yapılır.
Adam bunca zamanı değil de gergin ve stresli olduğunuz,aranizin limoni olduğu günü seçmiş.
Bu normal mi?
Hayatının her alanında böyle düz biri mi?
Ben olsam ben de hayır derdim
Her şeyin usulü adabı var. Laf olsun diye teklif etmiş bence.madem niyeti evlenme teklif etmek biraz sizi yumusatsaydi, gerginliginizi alıp sevgi sözleri söyleyip sizi sakinlestirseydi,sarıp sarmalasaydi. Sonradan evlenme teklif etseydi.
Hiç üzülme bence.kendi düşünsün , neden hayır dedi diye.

Deprem yüzündne zırvaladım diyin gönlünü almak için şık bir yere davet edin yedirin içirin
Ya yanlış anlamayın ama depremi şimdi böyle şeylere bahane eder hale mi geldik. Daha insanların toprağı kurumadı Ne bileyim konu sahibi kendi kendine trip yapmış yani depremle alakası yok. O kadar ölen insana haksızlık olur böyle derse. Doğruyu söylesin bence

Eğri bir şeyler varsa da benden kaynaklıdır belki. Adam çok naif ponçik biri. Karıncayı incitmez. Ama işte düşünüyorum şimdi bana ve hayatıma kattıkları sadece olumlu şeyler. Allah var 1 kere kırmadı üzmedi

Şimdi sen evlenmek istiyor musunu, istemiyor musun konu sah,besi anlayamadım? İstemiyorsan sadece özür dile sonr aotur düşün taşın. İstiyorsan da bir zaman sonra tekrar çıtlat eee hani nerde de:)

38 yaşında kadının ergen gibi trip atacağını beklememiş olabilir Hangi anda olursa olsun adam hayat birleştirmeyi teklif etmiş o an her türlü mutlu olursunuz sevdiğiniz biriyse o insan. Yani ortada çok aşırı büyük bir problem yoksa bence konu sahibi abartmış

Sadece karakter özelliği olarak bakmayın örneğin ilişki dinamikleriniz olabilir hayat şartlarınız olabilir belki de bir şeyleri bilinçaltınız kabul etmiyor olabilir problem olarak görüyor

3-4 aydir durmuş durmuş gerginlik üstüne mi teklif etmek aklina gelmiş. Sacma iş yapmasaymiş.

3-4 aydir durmuş durmuş gerginlik üstüne mi teklif etmek aklina gelmiş. Sacma iş yapmasaymiş.
Of ne bileyim kızlar ya. Dün 14 şubattı. Bugün de doğum günüm ikisini bir aradan mi çıkarayım dedi. Çiçek pasta yüzük.Hiç birine dokunmadım

Yani yani hemen şimdi değil tabi, şimdi güzelce konuşur uygun olunca da gönlünü hoş eder.

Of ne bileyim kızlar ya. Dün 14 şubattı. Bugün de doğum günüm ikisini bir aradan mi çıkarayım dedi. Çiçek pasta yüzük.Hiç birine dokunmadım
Ya bi tık ayıp olmuş şimdi hiçbir şey yok gibi ilişki de devam etmez soğukluk olur bence siz içinizde bir şeyleri çözüp onunla konuşmalısınız , çok kırıcı çünkü böyle bir şey ki adamın da 2. Evliliği iyice ölçüp biçip aşkla size teklif etmiştir ilk teklifinden bile daha değerli aslında

Asla.Hatta ve hatta ikimizde keyif alıyoruz bu şekilde devam etsin,evlilik düşünmüyorum diye başlamıştım ilişkiye açık açık.Son 4-5 ay farklı bakmaya başladım aslında bu adam tam evlenilecek adam güvenilir,düzgün,yanında da sıkılmıyorum hem sevgili hem en iyi arkadaşım diye sıcak bakmaya başlamışken imalar etti bende olabilir gibisinden göz kırptım.
Aradan bir kaç ay geçti olanlar dün oldu işte

Beni mahveden de bu ya,adam beni mutlu edemediğini bir şeyleri yanlış yaptığını benim haklı olduğumu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…