Evlilik teklifini reddettim

Çocuklarınız var mı peki?

Ya yok valla adamın bi suçu yok,benim bk yemem

Of ne bileyim kızlar ya. Dün 14 şubattı. Bugün de doğum günüm ikisini bir aradan mi çıkarayım dedi. Çiçek pasta yüzük.Hiç birine dokunmadım

Sizin ki de abarti olmuş, bu kadar hediyelere bile dokunamayacak derece kotu kavga kiyamet olduysa zaten evlenmeyin.
Bir yorumda adamin yumusak huylu oldugunu yazmissiniz. Genelde yumusak huylu adamlara ve ilgiye alişik olmayan kadinlarin bu tavir karsisinda ne yapacagini şaşirip boyle garip garip hallere girdiğini farkettim kendi cevremde de.
Ama kimsenin sabri ve sevgisi sonsuz değil, unutmayin. Tepesine cikmamak lazim yumusak yüz gorunce.
Ha sevginizden emin degilseniz o başka.

Alışmamış işte

Benim yok,onun var yetişkin çocukları kendi hallerinde bana zararları yok
Sizin varsa belki onu düşünüyorsunuz diye sordum
Bence biraz düşünün gönlünü alın eğer gerçekten seviyorsanız

Bu kk’da o teklifi bekleyen kaç kişi var biliyor musunuz görmesinler bu konuyu

Biz berber yaşamaya başladık 3-4 aydır.Çünkü evliliğe giden ilişkimiz var diye onun evi kapatmıştık.Dün gece ofiste kaldı.Gelir mi gelmez mi bilmiyorum.
Gelse ne hissieceğim
Gelmese ne hissedeceğim bilmiyorum
Kafam kazan gibi

Adam, "evlenilecek adam" niteliklerinize sahip diye; kendinizi bu adamla evlenmeye ikna etmeye çalışıyor olabilir misiniz ? Mantığınıza uyan, kalbinize uymamıştır belki de. Size "hayır" dedirten gerçek nedeni bulmalısınız.

Olaya adam tarafından bakarsam da, daha sonra pişman olmamak için bu ilişkiyi bitirip; yoluna devam edebilecek kadar güçlüdür umarım.

Şimdi sen evlenmek istiyor musunu, istemiyor musun konu sah,besi anlayamadım? İstemiyorsan sadece özür dile sonr aotur düşün taşın. İstiyorsan da bir zaman sonra tekrar çıtlat eee hani nerde de:)
İstiyorum istemesine de düne dönemem. Özür dilerim korktuğum için saçmaladım evet diyorum desem bu sefer o ister mi istemez mi bilmiyorum

Valla bunu bir erkek yapsa topa koyarız burada
Sevgililer günüyle doğum gününüz için bir arada jest yapmış üstüne de evlenme teklif etmiş, adam düzenini bozup yanınıza gelmiş. Onun yerinde olsam bu ilişkiye artık güvenmezdim bence yaptığınız kabalığı telafi etmeye çalışın faydası olur mu bilmem. 38 yaşında insanın hayatı ile ilgili ipleri elinde tutması gerekir öyle kafam kazan gibi falan bahane değil

İlk evliliğim yürümedi,o da kötü biri değildi güzel güzel ayrıldık.
Bu onun zıtı,görüntü,düşünce,olaylara bakışı,bana olan davranışı vs yürümemesi için bir sebep yok gibi.
İlk başta yeni tanıştığım dönem şu an onu tanıdığım kadar tanımuyordum doğal olarak ne onunla ne başkası ile evlilik düşünmüyordum.Aradan zaman geçince yanımdaki adam aşırı iyi,benim için aşırı fazla iyi diye duygularına karşılık vermeye onu sevmeye başladım.Çok seviyoruz bir birimizi,incitmeyiz. Neden böyle oldu bende şoktayım.Üzgünüm

Çok haklısınız hatayı sadece kendimde buluyorum

Hanımlar hatayı tamamen kendimde görüyorum. O şunu yaptı bunu böyle yapmadı şöyle yapmadı,ondan böyle oldu diyebileceğim bir şey yok.
Kendi mallığım kendi aptallığım

Hanımlar hatayı tamamen kendimde görüyorum. O şunu yaptı bunu böyle yapmadı şöyle yapmadı,ondan böyle oldu diyebileceğim bir şey yok.
Kendi mallığım kendi aptallığım
Telafi edilir bence kendinizi açıklarsınız konuşmanız lazım

Sizin ki de abarti olmuş, bu kadar hediyelere bile dokunamayacak derece kotu kavga kiyamet olduysa zaten evlenmeyin.
Yok, biz bi kere olsun kavga gürültü yaşamadık(tripleştiğimiz olmuştur) ama ne o ne ben uzatmayız hemen sarılırız barışırız.
Hediyelere nasıl dokunayım,çiçekleri vazoya koydum yüzük duruyor masanın üstünde,pasta da buzdolabında tek başıma nasıl yerim
O hemen sessiz sedasız çıktı gitti dün gece. Gidiş o gidiş.
Mesajlaştık tabi gün içinde ama gelecek misin diye sormadım

Aşık değilsiniz ya da çok sevmiyorsunuz. Bu ikisi değilse her şeyden de önemlisi onu sürekli özleyip artık beraber aynı eve geçme enerjisine belli ki geçmemişsiniz.

Ama yine de ayrılmak da değilse amacınız aslında sizi yanlış anlamaması gerekir. Ona ilişkinizi sevdiğinizi ama evlilik için kendinizi henüz hazır hissetmediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu sayede belki ilerde karşılıklı olarak aynı enerjiye gelebilirsiniz bir gün belli mi olur.

Ben şuan ne yapsam yeri darmadağın oldum öyle deyin bilmiyorum çok kötüyüm kötü bir zamanlama oldu ülke bu haldeyken zamanı değilfi falsn filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…