Evlilik Teklifiniz Nasıldı :)

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Merhaba kızlar. Evlilik teklifiniz nasıldı? Benimki şöyle gerçekleşti; her zamanki gibi buluşmuştuk. Kafamda evlilik teklifi alacağıma dair en ufak bir fikir bile yoktu. Akşamdı sahilde çimlerin üzerinde oturuyorduk eşim telefondan şarkı çalıyordu. Birkaç şarkı sonra bizim şarkımız çaldı ve telefonuma bir mesaj geldi :) Mesajda onun beni ne kadar sevdiği benimle ilgili hayalleri onun hayatını nasıl değiştirdiğim vardı mesajın en sonunda da benimle evlenir misin yazıyordu :) ben ona baktım o da bana baktı. O an için o da heyecandan daldı herhalde :) başını ne diyosun der gibi salladı '' bi de senin ağzından duysam '' dedim :) o da söyledi ve ben ''eveeeet '' diye boynuna atladım :))) Hayatımın en güzel ve özel anlarından biriydi :)))

Doğal,hoş bi teklif olmuş.. eşimle 1,5 yıl görüştük ama teklif meklif yoktu bizde açıkçası.... :) ben hep hayal ederdim aslında ama bi süre sonra zaten sürekli evliliğe dair konuştuğumuz için tekliflik bişy kalmamış gibiydi ne zaman olcak şöylemi olcak böylemi olcak falan filan derken kaynadı şimdi arada küsünce diyorum zaten bi evlilik teklifi bile etmedin bana diye kakıyorum hemen başına:9: herşey bi yana ALLAH'ım bütün eşlerin mutluluğunu daim etsin inşallah.. cevapları merak ediyorum bende..

Kızlar benim isteme-söz-nişan bir arada oldu..Sonra nikah.. İşyerinde tanıştık eşimle.. 1,5 yıl çıktık.. Nişana 1 hafta kala yüzükleri almaya gittik,alyans haricinde birde tek taş aldı.. Kuyumcunun gözünün önünde al tak sen bunu,üstüne nişanda alyansı takarız dedi :))) şaka gibiii yaa öldürücektim onu kuyumcuda,çektim gittim..
2 gün sonra işyerinde öğle yemeği için AVM'nin üst katında arkadaşımla yemek yerken eşim elinde çiçeklerle geldi,diz çöktü yüzüğü çıkardı ve teklif etti :)) benim zorumlaoldu ama sonunda teklif etti.. hatta yemek yiyen diğer arkadaşımız videoya çekti.. izlemenizi isterdim :)

ben henüz nişanlıyım kızlar ama evlilik teklifi videomu sizlerle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel anıydı..
benim hergün işten çıktığımda servise gitmek için geçtiğim bir pasaj var bir gün yine arkadaşımla iş çıkışı geçiyorduk ki pasajda kocaman bir ekran var,arkadaşım dediki ekranda adın yazıyor bi baktım aaaaaaa evet :16:

yorumu size bırakıyorum canlarım Evlilik Teklifi / Marriage Proposal - Dilara&Çağlar - YouTube

Merhaba kızlar. Evlilik teklifiniz nasıldı? Benimki şöyle gerçekleşti; her zamanki gibi buluşmuştuk. Kafamda evlilik teklifi alacağıma dair en ufak bir fikir bile yoktu. Akşamdı sahilde çimlerin üzerinde oturuyorduk eşim telefondan şarkı çalıyordu. Birkaç şarkı sonra bizim şarkımız çaldı ve telefonuma bir mesaj geldi :) Mesajda onun beni ne kadar sevdiği benimle ilgili hayalleri onun hayatını nasıl değiştirdiğim vardı mesajın en sonunda da benimle evlenir misin yazıyordu :) ben ona baktım o da bana baktı. O an için o da heyecandan daldı herhalde :) başını ne diyosun der gibi salladı '' bi de senin ağzından duysam '' dedim :) o da söyledi ve ben ''eveeeet '' diye boynuna atladım :))) Hayatımın en güzel ve özel anlarından biriydi :)))

cnm çok hoş ve güzel bi teklif olmuş... mutluluklar diliyorum :)

ben ve eşim birbirimize çok benziyoruz...
ikimizde hiç romantik değiliz mesela...
sevgimizi birbirimize her zaman söyleriz fakat öyle mumlar, ışıklar yoktur...
bi akşam restoranda yemek yerden, aşkım evlenelim mi dedi :D
bende olur evlenelim dedim bu yani :D
ay şimdi farkettim biz ne kadar ruhsuz bi çiftiz yaa haha:27::27::27:

ben henüz nişanlıyım kızlar ama evlilik teklifi videomu sizlerle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel anıydı..
benim hergün işten çıktığımda servise gitmek için geçtiğim bir pasaj var bir gün yine arkadaşımla iş çıkışı geçiyorduk ki pasajda kocaman bir ekran var,arkadaşım dediki ekranda adın yazıyor bi baktım aaaaaaa evet :16:

yorumu size bırakıyorum canlarım Evlilik Teklifi / Marriage Proposal - Dilara&Çağlar - YouTube

waawwww harika olmuş cnm, Allah tamamına erdirsin...
beyazın ne işi var orda, nişanlının arkadaşı falan mı.... :52:

Okulda öylece otururken rujumu çıkarıp sürüyordum ki elinde çiçekle bir çocuk girdi içeriye.
İsmimi söyledi ama ben hiç üstüme alınmadan ruj sürmeye devam :12:
Sonra kartı okudum güzel bir şiir vardı kendi yazısıyla.. "Arkaya bak " yazıyor ben de saf saf arkama baktım meğer kartın arkasında "BENİMLE EVLENİR MİSİN" yazıyor :52: Çok hoşuma gitmişti beklemiyordum hiç:31:

Okulda öylece otururken rujumu çıkarıp sürüyordum ki elinde çiçekle bir çocuk girdi içeriye.
Sonra kartı okudum güzel bir şiir vardı kendi yazısıyla.. "Arkaya bak " yazıyor ben de saf saf arkama baktım meğer kartın arkasında "BENİMLE EVLENİR MİSİN" yazıyor :52: Çok hoşuma gitmişti beklemiyordum hiç:31:

çok tatlı canımmm hep mutlu olun inşallahh :))))

teşekkür ederimm canım benimmmm:16:

yok tatlım öyle yakınen arkadaşı değil,spor salonundan tanıdığı hihiihihi :)))

ama çok güzel düşünmüş nişanlın, sen şok şok şok tabi, tahmin edebiliyorum :9:

çok da yakışmışsınız birbirinize... mutluluğunuz daim olsun.... :21:

ama çok güzel düşünmüş nişanlın, sen şok şok şok tabi, tahmin edebiliyorum :9:

çok da yakışmışsınız birbirinize... mutluluğunuz daim olsun.... :21:

ayyyy canım benim yaaaa çokkk mutlu oldum şimdi sen böyle deyince :16:
şokk olmaz mıyımm heyecandan kutudaki yüzüğü kapmışım farkında değilim hihiihihihi :)))

ayyyy canım benim yaaaa çokkk mutlu oldum şimdi sen böyle deyince :16:
şokk olmaz mıyımm heyecandan kutudaki yüzüğü kapmışım farkında değilim hihiihihihi :)))

mrb kızlar ay videoyu izledim dayanamadım yazim dedim allah mutluluğunuzu daim etsin...Çok ince düşünmüş gerçekten...
benim ki azcık sürpriz özürlü yolda yürürken teklif etmişti..Yanyana yürüyoruz ee nereye kadar böle gezicez evlenelim madem demişti bende oha demiştim :)) benimki de farklı bi şoktu yani :52::52::52::52:

çoook güzel mutluluklar :D

Ah tatlım harikaymış gerçekten :))) Konuyu iyiki açmışım, bu kadar güzel bi şeyi izleme imkanımız oldu :)) Beyaz da ayrı renk katmış. Allah tamamına erdirsin inşallah hep mutlu olun. (Tek taş süper olmuş çok güldüm :)))

hiç evlilik teklifi almadımmm :19:
ve en büyük hayalim :25:
sanırım hiçde almayacağım :5:

Heee tatlımmm bende öyle diyodum ... Hatta arkadaşlarım senin yaşlılığını hayal ediyoruz da bi sürü kedi var evinde sen yalnızlıktan ölmüşsün ve kimse seni aramamış kediler etrafında toplanmış falan diye dalga geçiyolardı .... Ama ben hayatımın aşkını buldum ve sonunda evlendik. Hayat çok acaip hiç beklemediğin anda sürprizler olabiliyor ... Bi gün sende hayatının aşkını bulup onunla evleniceksin :)) Sonra bana mesaj yazarsın sen böyle demiştin bak oldu diye :)) Ümidini kırma tatlım. Her zaman bizi tamamlayan biri var çünkü.

:)) Erkekler isteyince mantıklı şeyler yapabiliyolar canım :D Benden 4 gün önce evlenmişsin Allah mutlu etsin canım inşallah

Benim öküzüm evlenme teklifi etmedi:47:
Nişanlıyız umudum var belki düğünden önce eder diye :27:
Arada telefondayken diyorum bana hala evlenme teklif etmedin diye.
Bir keresinde bu lafım üzerine 'Hatun benimle evlenir misin?' dedi. :27:
Bununla yırtabileceğini gerçekten düşündüğüne inanamıyorum hala..:27:

Biz sevgili olmadan önce de iyi arkadaştık. İçten içe aşıkmışız ikimiz de geç farkına vardık.
En sonunda dayanamadıp konuştuk ve sevgili olduğumuz ilk gün bana 'Eşim olmaya hazırla kendini' demişti.
Bu onun yaptığı evlenme teklifiymiş :27:

mrb kızlar ay videoyu izledim dayanamadım yazim dedim allah mutluluğunuzu daim etsin...Çok ince düşünmüş gerçekten...
benim ki azcık sürpriz özürlü yolda yürürken teklif etmişti..Yanyana yürüyoruz ee nereye kadar böle gezicez evlenelim madem demişti bende oha demiştim :)) benimki de farklı bi şoktu yani :52::52::52::52:

hahahha olsun tatlım seninki de ilginç olmuş , bence o da sürpriz yapmış sana :16:

Back
X