evlilik terapisti ve verdiği cvp

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
kızlar eşimle evlilik terapitine gittim ve sonucunda bana verdiği cvp kararlığını sürdür oldu ve 15 gün sonra tekrar görmek istedi sadece benii neden sadece beni görmek istedi neden o cvp ı verdi anlayamadım sizce neden

motivasyonunun için söylemiştir. belki ilk seansta seni bitkin ve yorgun gördü ise söylemiş olabilir.

15 gün sonrada para almak için detaya girmemiştir...eee oda bu yolla ekmek parasını kazanıyor.....

motivasyonunun için söylemiştir. belki ilk seansta seni bitkin ve yorgun gördü ise söylemiş olabilir.

olabilir anlatırken biras moralim bozuldu ağladım falan
ama bişide lmuyo be yine aynı şeyler evlilik terapisti ne işe yarar gittim hala anlamadım

birlikte mi girdiniz yoksa ayrı ayrı mı sohbet ediyorsunuz terapistte

bende merak ediyordum nedir ne değildir diye senin için mahsuru yoksa biraz daha detay verebilir misin canım

yok konuştuk biras haklı buldu beni kararlılığını sürdür dedi eşinle gittiginiz yol aynı ama iletişim bozukluğu var dedi

Genellikle terapilerde fazla yapılacak davranış konusunda yorum yapmazlar, daha çok sen kendini nasıl hissediyorsun, yaşadığın hayattan mutlu musun, yaptığın davranışlardan memnun musun buna bakıp bunu sağlamaya çalışırlar.
O yüzden çok da fazla bişey beklememen gerekiyo, biraz kendi içine yolculuk yaptırıyolar terapistler

Gerçi ben çift terapisine gitmemiştim ama,ilk seanslar için, terapistin seni tanıması anlamında, onun da mantığı aynıdır diye düşünüyorum

birlikte mi girdiniz yoksa ayrı ayrı mı sohbet ediyorsunuz terapistte

bende merak ediyordum nedir ne değildir diye senin için mahsuru yoksa biraz daha detay verebilir misin canım

ilk önce birlikte girdik eşim sürekli lafımı kesince ayrı ayrı aldı sonra birlikte tekrar girdik

ama ben kendimdende halimdende tavrımdanda çok memnunum sorun eşimin sürekli eskiyi hatırlayıp basıma kakması bunun içinde eşime dönüp genelde kadınlar yapar bunu erkeğe sürekli eskileri basına kakar yıpratır insanları o davranış çok yalnış eskiye takılı kalmayacaksın dedi ... ama neden beni tek cagırdı bi dahakine onu anlamadım

Belki eşini tek aldığında onunla bu konu üzerinde yoğunlaşmıştır bi dahakinde de senle, eşinin davranışlarında değişiklik olup olmadığını konuşacaktır.

Belki eşini tek aldığında onunla bu konu üzerinde yoğunlaşmıştır bi dahakinde de senle, eşinin davranışlarında değişiklik olup olmadığını konuşacaktır.

hııım bak bu cvp hoşuma gitti zaten bi ara seni tek görmek istiyorum dedi sonra gelebilirsenz ikinizde gelin dedi ... yani çok karıştı çorba oldu bişi anlamadım ben bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…