motivasyonunun için söylemiştir. belki ilk seansta seni bitkin ve yorgun gördü ise söylemiş olabilir.
Hiç yorum yapmadı mı, sadece kararlılığını sürdür mü dedi?
olabilir anlatırken biras moralim bozuldu ağladım falan
ama bişide lmuyo be yine aynı şeyler evlilik terapisti ne işe yarar gittim hala anlamadım
yok konuştuk biras haklı buldu beni kararlılığını sürdür dedi eşinle gittiginiz yol aynı ama iletişim bozukluğu var dedi
birlikte mi girdiniz yoksa ayrı ayrı mı sohbet ediyorsunuz terapistte
bende merak ediyordum nedir ne değildir diye senin için mahsuru yoksa biraz daha detay verebilir misin canım
Genellikle terapilerde fazla yapılacak davranış konusunda yorum yapmazlar, daha çok sen kendini nasıl hissediyorsun, yaşadığın hayattan mutlu musun, yaptığın davranışlardan memnun musun buna bakıp bunu sağlamaya çalışırlar.
O yüzden çok da fazla bişey beklememen gerekiyo, biraz kendi içine yolculuk yaptırıyolar terapistler
Gerçi ben çift terapisine gitmemiştim ama,ilk seanslar için, terapistin seni tanıması anlamında, onun da mantığı aynıdır diye düşünüyorum
ama ben kendimdende halimdende tavrımdanda çok memnunum sorun eşimin sürekli eskiyi hatırlayıp basıma kakması bunun içinde eşime dönüp genelde kadınlar yapar bunu erkeğe sürekli eskileri basına kakar yıpratır insanları o davranış çok yalnış eskiye takılı kalmayacaksın dedi ... ama neden beni tek cagırdı bi dahakine onu anlamadım
Peki eşinize ne demiş analttımı?
Belki eşini tek aldığında onunla bu konu üzerinde yoğunlaşmıştır bi dahakinde de senle, eşinin davranışlarında değişiklik olup olmadığını konuşacaktır.
belki kocanla görüşünce onun davranışlarındaki yanlışlıkları ve senin ona nasıl davranman gerektiği konusunda konuşacaktır canım
siz bursadamıydınız
ewt...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?