- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
canım hangi bölümü okumak istiyorsun?örgün düşünüyorsan çok zorlanırsın. ben de kızım 1 kaç aylıkkken, aöf okudum yinede çok zorlandım, ama örgün olsaydı daha çok zor olurdu.Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
22 yaşm esm kazanrsan okursun dyo bebege bkck var zaten okul açldgnda 11aylık olckEn mantıklısı Aöf sizin için.
Yaşınız kaç bu arada?
Eşiniz ne diyor? Yani o yardımcı olacakmıymış siz okurken?
bölm karar vermdm istanbul olmasi grek tabiki ve burda puanlar çok yksekhangi bölüm istiyorsunuz?
kendi şehrinizi kazanmanız lazım tabi bebeği bırakıp gidemeyeceğiniz için.
Benim tek rorunum kazan mak zaten okurken zorlancgmı dusunmuyorum smdiye kdar çok konu btrdm ama bikç ay çalşmaya ara verdgmde knuları untrum dye korkyorumBen yapabilecegine inanıyorum. Cunku benim bir arkadasim okulun ilk yili hamileydi, 2.yili doğurdu ve yine okuluna devam etti. Ben bir sorun görmüyorum. Isteyen basarir bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?