- 16 Eylül 2014
- 88
- 15
- 13
- 35
- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
Kısmet degilmis belki bebegin kokusunu alinca birakamayacaksin bu yuzden bakalim gorelim bazen hayal ediyorsun daha tatli birsey hayalinden vazgecirebiliyorHayr seneye grcem snva ben bu sene hamilelgmn ilk zamanlarnda rahatszlandgm içn gremedm snva
Olablr blemyrm hayrlısıKısmet degilmis belki bebegin kokusunu alinca birakamayacaksin bu yuzden bakalim gorelim bazen hayal ediyorsun daha tatli birsey hayalinden vazgecirebiliyor
yanlış anlaşılacak bişey yok ki canım bende sana hak verdim zaten :) bende girdim sınavlara evet geçen seneki gibi kesinlikle değil çoğu şey değişti haklısın yani çok zorlanacak bence ertelemesi en mantıklısı kalkarsada evladından önemli değil ya onda da vardır bir hayır :)Yanlış anlama canım,ben de aöf okuyorum yani bu sene yerleştim ama yerleşemeyen bir sürü aday var bu sene aöf puanları yükseldiği için,arkadaşın doğumuna az kalmış ve ders çalışması artık biraz zor olur şuan artık aöf için de barajı geçmek yetmiyor,geçen seneki aöf puanları ile bu seneki arasında ciddi anlamda fark var,arkadaşın yerinde ben olsam 2015 ygs değil de 2016 sınavına hazırlanırdım ama 2016 da ygs kalkacak diyorlar
300 küsür üzeri yapıyorsan tam burslu kazanbilirsin istanbulda özel ünilerde o zman sıkıntın kalmaz canımBenim azmimde rahmetli annemin okumamı çok istemesndn ve okumam içn bsuru insan sfrber oldu lisedyken ünv kazanınca maddi açıdan dstekleyen olmadı brakmak zorunda kaldm eşm kazanrsan sorun çkarmam dyor önemli olan ist.da ünw kazanmam tabi buda braz zor hepnz saoln kmi olumlu kmi olumsz yorm yapms tabiki fkrmi dgştren olumlu yorumlar hala çalşyorum doguma kdar lys knularnı ses kaydı yapıp dogumdan snra boş vakitlermde onları dnleyerek çalşmş olcm.ayrca aof yi kazanmak bnim içn sorun dgl hç çalşmadan ble 300 küsur puan yapablyorm.bu sene dye ısrarmın sebebide seneye sistem dgşcek nasl olck blemyrm bu sene kazanrsam 1 sene falan dondurup dvam edrm önemli olan ıst da ünv kazanmak
Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
Derslerden kalma durumunda ücretliye dönuyomuş dye blyrm özel braz zor onun içn300 küsür üzeri yapıyorsan tam burslu kazanbilirsin istanbulda özel ünilerde o zman sıkıntın kalmaz canım
Keşke madden dstek olan olsaydıda okusaydm evlenmdn annesi olmayanın babasida olmazmş drler gerçektn ole babam arkamda dursaydı kazandgm ünvden bu sene mezun olcktmEvliyken neysede çocuk,bebek varken okumak çok zor bizim şubedede arkadaşlar vardı özellikle kadınlar için zordu.Okul bitse de başka sorunlar çıkar en iyisi evlenmeden,çocuksuz okumak ama sonra pişman olup okuyanlara da engel olmamalı...
evet öyle ama diğerleride çok zor bu kadar şeye katlanabilirseniz dersleride verebilirsiniz gözüyle baktım :)Derslerden kalma durumunda ücretliye dönuyomuş dye blyrm özel braz zor onun içn
Snçta bebekte olck nrmal olsa sorn olmaz ama bebek old. Içn bazı drslerd sorun yaşayablrmevet öyle ama diğerleride çok zor bu kadar şeye katlanabilirseniz dersleride verebilirsiniz gözüyle baktım :)
Olmaz dye bşey xok bu dunyada zaten bnim sdce braz cesarete ihtycm vardı saolnBenim kardeşimin sınıfında da hamile bir kadın tıp okuyordu ki şu anda artık doğurdu da ve hala okumaya devam ediyor..Bitirir diye düşünüyorum da doğrusu
Bence olur neden olmasın..
Saoln inş kazanrm.Öyle dusunmeyın Benım arkadaşım var Bebek sallarken ders calıstı kazandı.. O yüzden.. Dusunun doğuda ev karanlık dıye sokak lambasına sığınıp ders calısan dereceye gıren ogrencıler var.. o Yuzden çabalamaya devam edın lütfen..
Kazandktan snra yarm dönem gdrm eger zor gelrse dondururum bkaç sene snra tekrar dvm edrm tşkrler yorumun içndaha 22 yaşındasınız.seneye sınava girip ılk seferde kazanacağınızı düşünürsek tabi.
bir 3-4 sene bekleyin çocuk bir kendini ifade edecek düzeye gelsin kreşe verir siz de okula gidersiniz.Bebeğinizin size ihtiyacı olacağı dönemler tam da şu an.O okula giderken siz zaten mezun olmuş olursunuz bir 29-30 yaşında işinize başlarsınız.Durumunuz çok kötü değil ise beklemenizi öneririm.
20 yaşındayım 3.yılım örgündeyim bazen kendimi yatağa zor atıyorum evli filan olsam eşim olsa çocugum olsa bir de bekleyen ev işleri akraba ziyaretleri ütü yemek bulaşık temizlik bebek bakımı kişisek bakııım
gerçekten yorucu
Net bi cvp veren olmadı çogu kşiye şçma geldgi içn olablrdaha once kimse yardimci olmadi demissin de, kimse yazmadi mi yoksa sen fikirleri mi begenmedin?
Annem yok malsf kaynanamda zannetmyrm böyle bseye olumlu bkmaz esm sdce dstek olur birde annemin yerne koydugum yaknım var oda ben ilglenrm sen yeterki okulunu btr dyor.akalm inşallah yaparmEsiniz size destek olursa, anneniz kaynananiz size destek olursa herseyi yapabilirsin!!! Onemli olan destek, kendine guvenmen ve yapabilirim demen! Tabiki zorluklari olacaktir ama istersen yaparsin. Zaten cocugu kendi kendinize yapmadiniz, sadece siz bakicaksiniz diye birseyde yok. Esin sen ister oku okuma mecbur destek olucak. Annen veya kaynananda yardima gelirse yaparsin canim. Ben yapabilecegine inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?