evlilik,ünv. sınavı,hamilelik...kafası karisık anne adayı :(

yanlış anlaşılacak bişey yok ki canım bende sana hak verdim zaten :) bende girdim sınavlara evet geçen seneki gibi kesinlikle değil çoğu şey değişti haklısın yani çok zorlanacak bence ertelemesi en mantıklısı kalkarsada evladından önemli değil ya onda da vardır bir hayır :)

300 küsür üzeri yapıyorsan tam burslu kazanbilirsin istanbulda özel ünilerde o zman sıkıntın kalmaz canım

Evliyken neysede çocuk,bebek varken okumak çok zor bizim şubedede arkadaşlar vardı özellikle kadınlar için zordu.Okul bitse de başka sorunlar çıkar en iyisi evlenmeden,çocuksuz okumak ama sonra pişman olup okuyanlara da engel olmamalı...

Keşke madden dstek olan olsaydıda okusaydm evlenmdn annesi olmayanın babasida olmazmş drler gerçektn ole babam arkamda dursaydı kazandgm ünvden bu sene mezun olcktm

Benim kardeşimin sınıfında da hamile bir kadın tıp okuyordu ki şu anda artık doğurdu da ve hala okumaya devam ediyor..Bitirir diye düşünüyorum da doğrusu
Bence olur neden olmasın..

Öyle dusunmeyın Benım arkadaşım var Bebek sallarken ders calıstı kazandı.. O yüzden.. Dusunun doğuda ev karanlık dıye sokak lambasına sığınıp ders calısan dereceye gıren ogrencıler var.. o Yuzden çabalamaya devam edın lütfen..

daha 22 yaşındasınız.seneye sınava girip ılk seferde kazanacağınızı düşünürsek tabi.
bir 3-4 sene bekleyin çocuk bir kendini ifade edecek düzeye gelsin kreşe verir siz de okula gidersiniz.Bebeğinizin size ihtiyacı olacağı dönemler tam da şu an.O okula giderken siz zaten mezun olmuş olursunuz bir 29-30 yaşında işinize başlarsınız.Durumunuz çok kötü değil ise beklemenizi öneririm.
20 yaşındayım 3.yılım örgündeyim bazen kendimi yatağa zor atıyorum evli filan olsam eşim olsa çocugum olsa bir de bekleyen ev işleri akraba ziyaretleri ütü yemek bulaşık temizlik bebek bakımı kişisek bakııım
gerçekten yorucu

Kazandktan snra yarm dönem gdrm eger zor gelrse dondururum bkaç sene snra tekrar dvm edrm tşkrler yorumun içn

Esiniz size destek olursa, anneniz kaynananiz size destek olursa herseyi yapabilirsin!!! Onemli olan destek, kendine guvenmen ve yapabilirim demen! Tabiki zorluklari olacaktir ama istersen yaparsin. Zaten cocugu kendi kendinize yapmadiniz, sadece siz bakicaksiniz diye birseyde yok. Esin sen ister oku okuma mecbur destek olucak. Annen veya kaynananda yardima gelirse yaparsin canim. Ben yapabilecegine inaniyorum.

okudum bir kac yorumu herkes cok zor yazmis. Ben yurt disinda okuyorum, ogrencilerden okadar cok hamile olan varki. Bebegi olanlarda cok. Hem okuyolar hem cocuklarina bakiyolar. Simdi demeyin buranin sartlariyla orasi aynimi diye cunku bunlardan ayni zamanda calisanida var. Eger gercekten istiyorsan yaparsin, cocugu olmayanlar kadar rahat olmayabilir belki ama yaparsin. Hayallerinden vazgecme, Allah yardimcin olsun. Bende isterdim bebegim olsun, bende okuyorum ama hala es bulamadim. Gecen ay nisanlimdan ayrildim Bana dua edermisin, hamilesin duan kabul olur belki.

Annem yok malsf kaynanamda zannetmyrm böyle bseye olumlu bkmaz esm sdce dstek olur birde annemin yerne koydugum yaknım var oda ben ilglenrm sen yeterki okulunu btr dyor.akalm inşallah yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…