- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
Benim tek rorunum kazan mak zaten okurken zorlancgmı dusunmuyorum smdiye kdar çok konu btrdm ama bikç ay çalşmaya ara verdgmde knuları untrum dye korkyorum
Okuyodm zaten brakmak zoûnda kaldm keyfmdn brakmadm arkdşmEvlenmeden niye okumadın ?
Evlilik başlı başlına zorken hem evlilik hem çocuk hem Üni
Keten helvaya döndü işin
AÖF olabilir bu saatte çocuğunuz ele avuca geldiği yaşlarda da 4-5 gibi tekrar sınava girip örgün hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz..Haklısınz aslında ben geçtgmz snav içn hazırlanmıştm hamileyken snva gdemedim önumuzdki sınav içn hazrlanyorm örgun duşunyorm ama oda olmazsa aöf de olabilir snvlara grdigmde bebegm 6 7 aylık,okul açldgnda 11aylık olck inş
bebek doğunca çalışabiliğrsin bence. ilk zamanlar cok engel değil. bebekle insanlar ne sınavlar kazanıyor, ne okullar bitiriyor.Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
Öncelikle hayırlı doğumlar dilerim ama arkadaşlar aöf oku demiş,fakat aöf içinde ders çalışıp ygs sınavında belirli puan çekmeniz gerek,4 yıllık ve 2 yıllık aöf taban puanları bu sene yükseldi ve kontenjan geldi,bu sene aöf bölümüne yerleşemeyen adaylar bile oldu o yüzden aöf olsa bile sınava çalışılıp girilmesi gerek,sizde doğum yapınca ders çalışamıyacağınızı belirtmişsiniz.Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
22 yaşm esm kazanrsan okursun dyo bebege bkck var zaten okul açldgnda 11aylık olck
bende aöf oku dedim ama bi kaç sene ertelemesi gerektiğini de belirttim böyle daha iyi olur dimi canım hem gerçekten aöf okumaktan da büyük çaba istiyor açık lise gibi değil ki artı konuyu açan arkadaş örgün gitmek istiyor ama oturduğu şehirde okul tutacak mı bu evde tek çocuk olmayacak bakım isteyen bir baba olacak eve temzilikçi bir bayan gelemeyecekse evin temizliği olacak bence maddiyat açısından çok zorlanmadıkça bebek olduğu zaman çalışılmamalı ve örün okula gitmek için çok çabalanmamalı o bebeği çok istediğin gibi onu sadace kendi emanet etmeli biraz ertele gidersin ki okula ama önce bebek derimÖncelikle hayırlı doğumlar dilerim ama arkadaşlar aöf oku demiş,fakat aöf içinde ders çalışıp ygs sınavında belirli puan çekmeniz gerek,4 yıllık ve 2 yıllık aöf taban puanları bu sene yükseldi ve kontenjan geldi,bu sene aöf bölümüne yerleşemeyen adaylar bile oldu o yüzden aöf olsa bile sınava çalışılıp girilmesi gerek,sizde doğum yapınca ders çalışamıyacağınızı belirtmişsiniz.
çocugu mu emzırcen kıtap deftere mı bakıcaksın bende dusunuyordum boyle bırsey yazdıgını okuyunca bıle olmayacagını anladım bıraz ertelemen gerekıcek sanırımMrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
bebege bakcak olsa bıle ben yapamazdım kendı kendıme bebegı nıye yaptın derdım yada kendı yasayacaklarım bıtmemıs unv bıtmemısken nıye boyle bır hayata atıldım derdım bnde unv dusunuyorum ama bebegım yok olsa okulu dusunemezdımBebeğe bakacak var derken çocuğu bırakıp okul okul koşacak mısınız? Tam anlayamadım da?
Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?